De dingen des levens, die je nodig hebt om alles voorgoed te veranderen!

In een wereld waarin de politiek niet méér is dan een circus, zijn de marxistische tendensen in opkomst. Degenen die de taak hebben om de kwetsbaren te beschermen, blijken net het kwaad te beschermen, en de overheden en centrale banken zijn dronken geworden van macht en hebzucht. Het meest gunstige wat men kan doen om een betere toekomst tot stand te brengen, is het verlagen van hun tijdsvoorkeur.

Wat is “tijdsvoorkeur?” Simpel gezegd is het een antwoord op de vraag: “Wil je het geld nu uitgeven of later?” Consumenten die sparen, stellen hun consumptie uit – om deze later te consumeren – en hebben dus een lage tijdsvoorkeur.

Het zal een tijdje duren voordat de systeemproblemen in onze samenleving zijn opgelost. Vergis je niet. Het is nochtans mogelijk. Als meer en meer individuen hun tijdsvoorkeur beginnen te verkleinen, kunnen we beginnen met het herstructureren van de steunpilaren die een samenleving vormen, en die de moeite waard zijn om in te leven. Dit betekent dat we terug moeten naar de basis.

Begin met het verwerven van Bitcoin en het overtuigen van anderen om dat te doen. Waarom? Bitcoin is de beste besparingstechnologie die de wereld ooit heeft gezien, omdat het uw koopkracht in de loop der tijd behoudt en uw tijd op deze planeet verruimt. Begin met het verzamelen van kapitaal dat u in de toekomst kunt gebruiken. Streef naar het opbouwen van een sterke familie. Raak betrokken bij uw lokale omgeving. Zorg voor uw gezondheid door goed te trainen en te eten.

Door deze eenvoudige dingen te combineren en uit te voeren kunnen we deze maatschappij op de juiste manier vorm geven. Geen verkeerde allocatie van kapitaal en tijd meer door het feit dat geld gemakkelijk bij te drukken is. Veel individuen sparen voor de toekomst en zetten hun kapitaal na jaren van doordachtheid in om dat kapitaal aan het werk te zetten, waardoor ze de moeite waard zijn om het op te bouwen en tijden als deze te doorstaan. Het opbouwen van een sterk gezin en het bijbrengen van waarden bij uw kinderen zijn investeringen die zich terugbetalen in de vorm van goed functionerende volwassenen die begrip hebben voor respect, beschaafdheid en hard werken. Betrokkenheid bij uw gemeenschap/omgeving helpt om het vertrouwen te ontwikkelen, wat veel mensen de dag van vandaag missen binnen hun gemeenschap. Door goed te eten en te sporten zorgt u ervoor dat u in staat bent om kapitaal op te bouwen, een positieve invloed uit te oefenen op uw gezin en een goed voorbeeld te stellen voor de mensen binnen uw gemeenschap/omgeving.

De dingen zien er nu misschien behoorlijk somber uit, maar ze kunnen worden opgelost. Het zal tijd kosten voordat een kritische massa van individuen besluit om hun tijdsvoorkeur te verlagen. Mensen hebben nog nooit betere instrumenten/tools gehad om deze verandering te bewerkstelligen, dan wij vandaag de dag hebben.

What's your reaction?

Leave a comment