De laatste halte…., de laatste kans om te ontsnappen!

Velen zien ‘bitcoiners’ als een cohort van mensen die gewoon op zoek zijn om snel rijk te worden. Gelukzoekers die per ongeluk op een ontluikende technologie stuitten en op een dag hun krankzinnige winst terug in de oorspronkelijke fiat valuta dumpen. Dit is zeker het geval voor sommige mensen die Bitcoin bezitten, maar die individuen zijn erg kortzichtig en missen het punt van Bitcoin’s bestaan volledig. Bitcoin is de perfecte exit-strategie van de fiatstandaard waarmee de wereld uit zijn voegen wordt gerukt. Het zogenaamde ‘end-game’ maakt gebruik van Bitcoin om met succes asymmetrische financiële oorlogsvoering te voeren tegen een tirannieke groep die bestaat uit een wereldwijd centraal bankwezen en een politiek systeem dat draait op machteloosheid.

De exit-strategie

Het is zeker een ambitieus doel. Het kan zelfs een eng doel zijn voor sommige van jullie. Maar vergis je niet, dit is de bestaansreden van Bitcoin. Dit is een belangrijk onderdeel van het ‘Bitcoin rabbit hole’. Meer en meer mensen gaan stoppen met Bitcoin te bekijken als een vehikel om rijk te worden, met als gevolgd dat meer en meer mensen Bitcoin gaan bekijken als een ark die wordt gebouwd om u te beschermen tegen de macht van autoritaire regimes die in de hele wereld ontstaat. Het hebben van een digitaal bezit dat moeilijk in beslag te nemen is, biedt individuen een zeer krachtig instrument in de strijd tegen een oprukkende tirannie. De technocratische kolonisten die ieder mens op aarde uniform willen belasten zodat ze hun vrijheidsbeperkend beleid kunnen uitvoeren, zullen effectief gecastreerd worden als we hun stappenplan via Bitcoin met succes kunnen verlaten.

Denk je dat die laatste zin een beetje overdreven was? Laat ons je bewust maken van het plan van het World Economic Forum voor een “Great Reset”. Een initiatief dat wordt ‘gepusht’ door ongekozen elites die denken dat ze de wereldeconomie kunnen manipuleren door middel van een breed beleid dat elke mens op de planeet beïnvloedt.

Dit is waar Bitcoin het tegen opneemt. Als u niet wilt worden gemicromanaged en in een deprimerende toekomst wilt worden gedreven, ontworpen door de sociopaten die deel uitmaken van het World Economic Forum, verlaat dan de Great Reset met Bitcoin. De weg naar een succesvolle exit zal niet gladjes verlopen. De mensen die aan de macht zijn willen die macht zeker niet afstaan aan de gewone man. Ze zullen met hand en tand strijden om Bitcoin tegen te werken en de wereld voorzien van alternatieven die zij acceptabel achten. Het is noodzakelijk dat degenen die het Bitcoin-netwerk opbouwen en helpen hun oog laten vallen op de prijs, namelijk de vrijheid van het digitale tijdperk!

 

Tot de volgende en bedankt voor het lezen!  

 

What's your reaction?

Leave a comment