De meest prominente personen voor de volgende generatie in blockchain innovaties!

De blockchain ruimte is niet meer de zoveelste hype die voorbij waait, het is hier om te blijven. Het cryptocurrency landschap verandert voortdurend, met mensen die nieuwe ideeën implementeren van zodra ze ze bedenken. De industrie heeft een positieve bron van pioniers die zich op weg helpen om de ontwikkeling zo vaak mogelijk naar nieuwe hoogtepunten te brengen.

De mensen die betrokken zijn bij de blockchain en het concept van cryptocurrencies behoren tot de meest briljante geesten in de informatica. Nu de blockchain de aandacht van de media heeft getrokken, creëren mensen van buiten de industrie innovaties. De toekomst van de blockchain industrie is rooskleurig, het pad verandert bijna dagelijks. Enkele van de meest baanbrekende concepten komen zelfs uit onverwachte hoeken.

Cuomo, New York en regulering

New York is van plan om een cryptocurrency task force te lanceren om de markt en de blockchains als geheel te begrijpen. Het wetsvoorstel ondertekend onder leiding van Gov. Andrew Cuomo is van plan om trends in de cryptocurrency markt te signaleren en te voorspellen op welke punten de eerstvolgende stappen in de blockchain zich zullen voordoen. Uiteindelijk hoopt New York op basis van deze kennis te beginnen met het reguleren van cryptocurrency.

Californië en Ohio zijn ook begonnen met het bestuderen van blockchains, terwijl het U. S. House of Representatives een andere taskforce in het leven heeft geroepen om financiële misdrijven te onderzoeken. Het verschil met New York is de officiële poging om de markt te reguleren, een taak die anderen in het verleden hebben voorgedragen. Sinds de blockchain meer mainstream is en een gevoel van respect krijgt, zal de regulering niet ver achterblijven. New York is van plan om een leider te zijn in deze nieuwe verandering.

Benartzi, Bancor en Conversie

Het gedecentraliseerde liquiditeitsnetwerk, Bancor, is het toonaangevende platform voor het onmiddellijk converteren van cryptocurrencies. Galia Benartzi, medeoprichter van Bancor, werkt nu aan een cross-chain protocol genaamd BancorX, dat de eerste gedecentraliseerde cross-blockchain exchange zal zijn.

Sinds de introductie in 2017 heeft Bancor meer dan $1,5 miljard aan conversies verwerkt in meer dan 120 Ethereum-valuta’s.

BancorX zal in staat zijn om Ethereum en EOS om te zetten, wat een bredere markt mogelijk maakt. In de toekomst zullen misschien alle cryptocurrencies onder één enkele noemer staan in plaats van de vele verschillende bestaande types, maar of dit nu doorgaat of niet, de opportuniteit tot meer directe conversies zal meer blockchains in de mainstream plaatsen.

Giancarlo en de CFTC

Christopher Giancarlo is voorzitter van de United States Commodity Futures Trading Commission, of CFTC. Giancarlo heeft een congresgetuigenis ingediend ter verdediging van cryptocurrencies. De heer Christopher Giancarlo is de voorzitter van de Amerikaanse Commodity Futures Trading Commission of CFTC. De wetgevers verwerpen over het algemeen cryptocurrency, maar hij waarschuwt om blockchain en dergelijke niet over het hoofd te zien, enkel en alleen vanwege de aantrekkingskracht op jonge investeerders.

“Ik denk persoonlijk dat cryptocurrencies hier moeten blijven,” zei Giancarlo. “Er is een heel deel van de wereld dat echt hongerig is naar functionerende valuta’s die ze niet kunnen vinden in hun lokale valuta’s…. Waarschijnlijk is twee derde (van de valuta’s van de wereld) het polymeer of het papier waarop ze geschreven zijn niet waard en die delen van de wereld vertrouwen op harde valuta. Voor Giancarlo vormen cryptocurrencies de toekomst voor een groot deel van de wereldeconomie.

Adamovicz, Neufund en Security

Neufund is een equity fundraising platform op de blockchain, maar werkt anders door de tussenpersoon uit te schakelen. In plaats daarvan is Neufund volledig transparant en allesomvattend, waardoor eigendom van cryptocurrencies als nooit tevoren mogelijk wordt. De security tokens zijn wettelijk toepasbaar in combinatie met real-world assets, dus er is extra veiligheid en aansprakelijkheid. Medeoprichter en CEO Zoe Adamovicz dreef Neufund naar het eerste succesvolle aanbod van tokenized vermogen.

Veiligheid wordt een belangrijke drijfveer voor cryptocurrenties om over te gaan naar een beter platform, met betere regelgeving en dergelijke. De dreiging van cybercriminelen is een alledaagse realiteit geworden, vooral nu we al onze informatie en geld op het internet hebben. Met het transparante proces van Neufund en de koppeling met echte assets zal de eigenaar meer controle hebben als het ergste zou gebeuren.

Antonopoulos en consultatie

Andreas M. Antonopoulos is een Bitcoin advocaat, ondernemer, gastheer van de “Let’s Talk Bitcoin” podcast en auteur van verschillende succesvolle boeken. In 2014 richtte hij zich tot het Canada’s Banking, Trade and Commerce Committee om de vragen van senatoren te beantwoorden over hoe Bitcoin te reguleren. In die tijd waarschuwde hij voor vroegtijdige regulering en adviseerde hij de noodzaak om de munt volledig te begrijpen voordat men wetten wil implementeren.

Tegenwoordig spreekt Antonopoulos regelmatig in het openbaar op Bitcoin-evenementen over de hele wereld. In een meer praktische zin heeft hij ook nuttige getuigenissen afgelegd tijdens strafprocessen met betrekking tot crypto-security. Als één van de vele experts op het gebied van blockchain kan Antonopoulos de broodnodige informatie bieden over hoe alles werkt en wat de toekomst kan brengen. Met betrekking tot de eerder genoemde taskforce van New York zijn deskundigen zoals hij van onschatbare waarde.

Next-Gen Investeringen

De blockchains hebben zich reeds gevestigd en zullen waarschijnlijk de toekomst van het investeren zijn, zo niet de commerciële economie. Er zijn heel wat richtingen die cryptocurrency kunnen inslaan, waarvan sommige direct in de grond, maar het concept heeft al veel stof doen opwaaien en miljonairs van mensen gemaakt. Ongeacht wat er ook maar zou kunnen gebeuren, de innovaties vinden vandaag de dag plaats.

Cryptocurrency’s pad zou in het komende decennium volledig moeten uitkomen en de mensen die reeds diep in de werkingsmechanismen zitten, hebben nu al invloed op wat er in de toekomst staat te gebeuren.

 

Heb je vragen over dit artikel of ben je van een andere mening? Laat het ons dan zeker weten. Wordt lid van onze Telegram groep, kom rechtstreeks in contact met al onze teamleden en met andere crypto-enthousiastelingen. De groep is interactief en bevat alle relevante informatie die voor u van nut zouden kunnen zijn, het is voor iedereen toegankelijk en we proberen iedereen verder te helpen waar kan.

What's your reaction?

Leave a comment