De overheid manipuleert en Wall Street komt er aan!!! Maak u klaar voor een helse rit!

Vandaag zitten we midden in de grootste diefstal die de wereld ooit gekend heeft….

Individuen geven enorme hoeveelheden rijkdom over aan instellingen.

Instellingen ter grootte van een golfterrein beginnen in de richting van de cryptomarkt door te dringen, terwijl individuele beleggers weglopen.

Deze institutionele blauwdruk om de rijkdom te stelen heeft zich steeds opnieuw en opnieuw afgespeeld:

  • In de periode 1994-1995 hebben instellingen de spot gedreven met het “domme” geld dat ze via internet kochten. Intussen waren ze bezig met het opzetten van “sweetheart”-transacties in particuliere markten.
  • In 2003 kochten instellingen internet- en technologieaandelen op tegen de lage prijs na de dot-com crash. Maar op CNBC bleven ze het publiek vertellen dat het nog te vroeg was om te kopen.
  • Na de woningcrisis in 2010-2012 kochten tienduizenden instellingen faillissementen op. Maar individuele beleggers konden geen hypotheken krijgen.

Wij willen niet dat onze lezers het slachtoffer worden van deze strategie. Dus vandaag gaan wij u vertellen wat instellingen van plan zijn en waarom u zich voor hen moet positioneren….

Wall Street komt eraan.

Na de zogenaamde Crypto Winter van 2018 zagen we de Bitcoin met meer dan 80% dalen. In april zag ik enorme aankopen op de markt binnendringen.

Ik sloeg op de tafel en zei dat Bitcoin zich klaarmaakte om te starten. Sindsdien hebben we gezien dat Bitcoin uit zijn neerwaartse trend is ontsnapt en dat het aandeel van Bitcoin is gestegen tot wel 353%.

Wat zit er achter deze ommekeer?

Nou, het heeft allemaal te maken met grote investeerders die deze ruimte betreden.

Eén van hen is de meest prestigieuze technische venture capital firma ter wereld: Andreessen Horowitz. Met 2,7 miljard dollar aan assets under management is het een serieuze onderneming. (Het was een vroege investeerder in Twitter, Facebook, Groupon, Airbnb en meer).

Vorig jaar, haalde de firma $300 miljoen op voor een crypto hedgefonds en voordat het fonds werd opgericht, had het al vijf jaar geïnvesteerd in crypto-activa.

Volgens gepubliceerde rapporten, heeft het geen enkele investering verkocht. Het investeert met een termijn van 10 jaar. Dus dit behoort tot het slimste geld ter wereld dat grote inzetten doet dat crypto een blijvertje is.

Het is niet het enige ” smart-money ” bedrijf dat de ruimte betreedt….

When big money talks, it pays to listen.

Er wordt al jaren gezegd dat elke grote instelling Bitcoin en crypto assets aan hun portfolio zullen toevoegen om de volatiliteit te verminderen en de risico-aangepaste prestaties te verhogen.

Daarom is 2019 het jaar van hebzucht op de Wall Street en zoals u kunt zien aan de recente stijging van Bitcoin, is dit verhaal in opkomst.

Hier enkele opsommingen

  • Vorige maand, ontving Bakkt de goedkeuring van de regelgevende instanties om te beginnen met de handel in fysiek verrekenbare Bitcoin futures. Het platform van Bakkt is live gegaan. In plaats van Bitcoin futures te vereffenen met cash, koopt Bakkt Bitcoin op de open markt en bewaart het. Dat is nog nooit eerder gebeurd. (Denk eraan, Bakkt is een dochteronderneming van hetzelfde bedrijf dat eigenaar is van de New York Stock Exchange).
  • Ook in augustus zei Brian Armstrong, CEO van Coinbase, dat institutionele klanten nu tussen de 200 en 400 miljoen dollar per week aan crypto storten op hun nieuwe Coinbase Custody product. Sinds juli 2018 heeft Coinbase Custody meer dan 1 miljard dollar aan beheerd vermogen vergaard.
  • Deze maand kondigden VanEck Securities en SolidX Management hun plan aan om een Bitcoin-fonds te lanceren voor institutionele klanten, zoals banken en pensioenfondsen. Aangezien dit fonds zich alleen op geaccrediteerde beleggers zal richten, heeft het minder hindernissen op het gebied van regelgeving.

Bitcoin’s prijs zal stijgen tot meer dan 20.000 dollar wanneer deze spelers in de ruimte binnenkomen. Denk er eens over na…. Voor de eerste keer ooit zullen instellingen een vertrouwd platform hebben dat voldoet aan de regels en dat ze kunnen gebruiken om crypto-activa te kopen.

Vergelijk dat eens terug waar we in 2016 stonden, toen mensen het nog hadden over dit magisch internetgeld dat alleen werd gebruikt door pornografen, witwassers en wapensmokkelaars?

Sindsdien hebben we dus een lange weg afgelegd.

Bereidt u voor!!!

Op dit moment bereiden rijke beleggers zich voor op de Bitcoin halving. De volgende halving zal pas over vijf jaar weer voorkomen, dus het is belangrijk dat je nu actie onderneemt.

Investeren in crypto is niet iets wat je alleen wilt doen. De emotionele hoogte- en dieptepunten kunnen slopend zijn.

Dus je hebt iemand nodig die gewoon naar je toe kan komen en zeggen: “Weet je wat? Laten we diep ademhalen en rationeel blijven. Laten we ons portfolio opbouwen, onze posities aan het werk zetten en laat de tijd het zware werk doen.”

We hebben 18 maanden van een vreselijke bearmarkt achter de rug. Het moeilijke deel is voorbij. De markt staat op het punt om gek te worden (positief dan).

Dus neem zeker contact met ons op via deze website of via de Facebook pagina Trade.be en wij helpen je om de beginstappen in crypto te zitten of om je portfolio om een goed manier uit te bouwen/breiden!

Tot snel

 

 

 

What's your reaction?

Leave a comment