De stunt van Ormeus

Een andere “nieuwe” altcoin wist deze week de top honderd van de markt te veroveren, dit omdat onze goede (scam)vriend Ormeus Coin (ORME/ORMEUS) in zeven dagen tijd een groei van 2,478% wist te verwezenlijken.

Ormeus bestaat zogezegd sinds 2017 en bleek het grootste deel van het jaar vergeten te zijn, aangezien het toen gezonken is tot een totale marktkapitalisatie van $275.000.

Vandaag staat die marktkapitalisatie op $46 miljoen en de recente toename is wellicht te danken aan één of twee vrij ‘veelbelovende’ geruchten over de komende exchange listings.

Zorgen de exchange geruchten ervoor dat Ormeus naar de maan gaat?

Aan het begin van mei maakte de HitBTC exchange een nieuwe token release bekend, namelijk Ormeus, met als resultaat dat de ORME tokens werden vervangen door ORMEUS tokens (sommige tickers zeggen nog steeds ORME). Hoewel HitBTC de Ormeus Coin nog niet verhandelt, hebben zij in maart hun 1ste token swap bekendmaking beëindigd door er bij de mensen op aan te dringen om op de hoogte te blijven voor een mogelijke toekomstige notering.

“De nieuwe $ORMEUS-coin zal door HitBTC opnieuw worden gelanceerd, maar de omwisseling zal niet automatisch plaatsvinden. Wacht op de officiële aankondiging vanuit Ormeus of HitBTC. De trading paren voor ORMEUS/BTC, ORMEUS/ETH komen er binnenkort aan”!

Een paar dagen geleden, verscheen dit artikel met de hoopvolle titel ‘5 Cryptocurrency Projects to Watch Inclusief New Ormeus Ecosystem As Altcoin Season Returns’.

Ok we zijn kritisch, maar….. dit draagt alle kenmerken van een gekocht en betaald artikel. De post somt vijf cryptocurrencies op: ChainLink (LINK), Stellar (XLM), Cardano (ADA), Tezos (XTZ) en….. Ormeus Coin.

De alinea over Ormeus wordt afgesloten met een absolute knaller van een zin:

“Een vermelding op Binance zou de komende maanden het token naar een nog hoger niveau kunnen drijven…..”.

Is het waarheid?

Je moet toegeven dat het waar is – een listing op Binance zou elk token naar een hoger niveau duwen. De vraag is: Is het gerucht waar? Op de Bitcointalk-forumpagina van dit project, die slechts 8 pagina’s telt en als sinds augustus 2017 actief is, toont geen vermelding van een Binance-listing.

Weetje – De Etherscan-pagina van het token toont slechts 73 actieve adressen, met slechts 164 overdrachten tussen hen. De enige huidige exchange listing van de coin is op Bibox, waar al het volume is gegaan via ORMEUS/BTC, ORMEUS/ETH en ORMEUS/BIX pairs.

De prijsgrafiek van de Ormeus token

Vorige week kende het ORME/ORMEUS token nog een waarde van $0.05. Zeven dagen later zien we een token prijs van $1.33.

Dit is een nieuwe recordhoogte van de laatste 11 maanden en zorgt ervoor dat het token terugkeert naar de prijs van mei 2018, toen hij in de altcoinpump van het voorjaar terechtkwam.

Wat is Ormeus Coin? “Een op Ethereum gebaseerde token ondersteund door een reserve van Bitcoin, die wordt gecreëerd  door een groene-energetische mining bedrijf ter waarde van $250 miljoen dat 200-250 PHS aan mining power heeft”. Neem een kijkje op de Bitcointalk forum pagina voor meer informatie over deze pagina.

 

Heeft u vragen over dit artikel of heeft u van een andere mening? Laat het ons dan zeker weten. Word lid van onze Telegram groep en kom rechtstreeks in contact met al onze teamleden en met andere crypto-enthousiastelingen. De groep is interactief en bevat alle relevante informatie die voor u van nut kan zijn. De groep is voor iedereen toegankelijk en we proberen iedereen verder te helpen waar kan.

 

What's your reaction?

Leave a comment