Drie “sleeping giants” binnen het ecosysteem van de cryptocurrency

Tenzij je toegang hebt tot software en bots, is het proberen te traden in verschillende soorten cryptocurrencies een goeie combinatie om veel fiat te verliezen en te eindigen in een mislukking. Buiten Cain meegerekend die wel werkt met bots, is het volgens ons nog altijd de beste strategie om een paar projecten te vinden waar je echt onderzoek naar hebt gedaan en waar je in gelooft. Verdeel je geld (dat je kan missen) in deze projecten als de prijzen dicht bij hun dieptepunt zitten. Hierna wacht je gewoon geduldig op een piek van de prijswaarde, verkoop een bepaald percentage, wacht dan op de dip en koop terug meer aan met het geld waarmee je winst hebt gemaakt tijdens je “sell-high”.

Om deze strategie te gebruiken, moet je een kwaliteitsproject vinden dat aan de volgende criteria voldoet:

 • Het project groeit verder uit en zal over twee jaar zeker niet failliet zijn.
 • De huidige prijs ligt dicht bij de ICO-prijs.
 • Het team is sterk en goed samengesteld.
 • Unieke en noodzakelijke use-case.
 • Nog niet beschikbaar op Binance.
 • Token heeft veel waarde binnen het ecosysteem.

Hier zijn onze “ sleeping giants” waarvan we denken dat deze bij onze eisen passen.

Bottos

Concept

Bottos is met behulp van blockchaintechnologie bezig met het bouwen van de infrastructuur voor AI-ontwikkeling om zo een nieuw gedecentraliseerd AI-ecosysteem te creëren. De Bottos Data Marketplace biedt een manier om bedrijven in sector van de artificial intelligence en data providers met elkaar te verbinden. Het is eveneens een op consensus gebaseerd one-stop platform om de registratie, distributie en transformatie van data tussen verschillende partijen op te zetten binnen het broad-based artificial intelligence-ecosysteem.

Bottos is erop uit om ’s werelds meest efficiënte Data Sharing Netwerk uit te bouwen om AI-innovatie en -concurrentievermogen te verbeteren. Het maakt gebruik van BTO-tokens en smart-contracts voor zijn blockchain-gebaseerde transacties.

Dit is waarom BTO aan onze eisen voldoet:
 1. Ongetwijfeld zullen ze over een jaar nog bestaan. Bottos is elke dag aan het evolueren en groeien.
 2. ICO prijs van $0.08 versus huidige prijs $0.145 (het hoogste punt van bijna $0.40 is op 2 verschillende momenten bereikt geweest)
 3. Het team is vrij sterk, hun belangrijkste kantoor is in Beijing, en ze hebben een tweede kantoor in Silicon Valley. CEO en oprichter Xin Song werkt onvermoeibaar aan de verbetering van het project. Dit tweewekelijkse verslag is daar een goed voorbeeld van.
 4. AI-Data op de blockchain is zeker een unieke use-case, en Xin Song heeft op conferenties gesproken over hoe Bottos een incubator voor nieuwe DApps zal worden om op voort te bouwen.
 5. Het BTO-token is de enige vorm van betaling op het platform. Als Bottos succesvol wordt, zal het token een enorm potentieel hebben. Passieve inkomstenzoekers zullen van BTO houden, omdat er vier verschillende niveaus van staking zijn. Een paar weken geleden hebben ze de details vrijgegeven over de structuur van de masternodes. Via DEZE link kan je er alles over leren.
 6. Ze zijn nog niet op Binance, echter is er wel deze afbeelding die een paar maanden geleden is genomen. (van Xin Song en één van de leidinggevende van Binance)

Extra informatie

 • Bottos is vrij exclusief op Bibox, een opkomende exchange met tal van overeenkomsten met Binance.
 • Zij hebben onlangs het hele businessplan gerebrand. Vroeger waren ze alleen een AI datamarkt, nu werken ze eraan om het Ethereum voor AI te worden.
 • Ze zijn van plan om nieuwe DApps de mogelijkheid te geven om het bottos blockchain/smart contract te gebruiken om hun ICO te hosten.

Prijs & Links

Website WhitepaperBlog –   –  – 

Exchanges: Bibox, Bit-Z, Gate.io

BLOCKv (VEE)

Concept

BLOCKv is een open source shared protocol dat de onderliggende gedistribueerde ledger verbetert en dat beschikbaar wordt gesteld aan individuele apps. Het BlockV-ontwikkelplatform biedt een toolkit waarmee eenvoudig en snel ‘smart digital goods’ kunnen worden gemaakt. De complexiteit van de huidige ontwikkeling van de blockchain wordt geëlimineerd. Waardoor er een snelle ontwikkeling en monetarisatie van de blockchain-apps (wat zij “vAtoms” noemen) mogelijk worden gemaakt. Er ontstaat een geheel nieuwe asset, dat voor een betekenisvolle interactie met de eindgebruiker zorgt.

vAtoms biedt u alle voordelen van cryptocurrency zoals authenticiteit, beperkte hoeveelheid, eigendom en verhandelbaarheid, maar het zorgt ook voor een nieuwe digitale ervaring.

Voor het eerst kan iedereen virtuele objecten bezitten die uniek, controleerbaar en verhandelbaar zijn, en die kunnen bestaan in verschillende omgevingen (AR, VR, mobiele telefoons, TV’s, tablets, enz.).

Het BLOCKv Platform laat gebruikers toe:
 • Het maken van een zeldzaam digitaal object met echte waarde.
 • Publicatie van objecten op de door hen gekozen blockchain.
 • Vrij verhandelbare interactieve virtuele producten (“markt en exchange”)
 • Digitale objecten verkopen, verzilveren en traden voor andere digitale producten of goederen.
 • Een marketingkanaal opzetten om interactie, betrokkenheid en connectie met klanten te creëren.
 • Verminderen van kosten en tijd die nodig is om belangrijke campagnes op de markt te brengen.

“U kunt virtuele goederen verzamelen via een AR-platform, een mobiele telefoon, een scan, enz… en u kunt de objecten invoeren en integreren in de VR-omgeving. We hebben bijvoorbeeld een demo van zo’n scenario gemaakt in een VR-spel. Zodra een gebruiker een digitaal goed (bijvoorbeeld een energiedrank van een bepaald merk) in een AR-omgeving verzamelt, kan hij dat voor zijn karakter gebruiken om energie in de VR-game te laden. Dit biedt merken de mogelijkheid om virtuele goederen van echte waarde te creëren die in de echte wereld verzameld kunnen worden en in VR-ervaringen gebruikt kunnen worden”.

 

Hieronder is een demo die slechts een deel van deze cutting-edge technologie toont.

Dit is waarom BLOCKv aan onze eisen voldoet:
 1. Het project zal over 2 jaar ongetwijfeld gerealiseerd zijn. Het is een geheel nieuw product met een onbeperkt innovatief potentieel. Het wordt ondersteund door een aantal serieuze spelers, zoals INBlockchain.
 2. BLOCKv heeft ongeveer $22 miljoen opgehaald met de ICO en heeft momenteel een marktkapitalisatie van $48 miljoen.
 3. Het team is zeer sterk. Het werd opgericht door Reeve Collins, mede-oprichter van USDT tether token.
 4. vAtoms is een nieuw soort asset, een “ervaringsvaluta” die een zinvolle interactie heeft met de eindgebruiker. vAtoms zal bijvoorbeeld tal van use-cases hebben:

Collectibles zoals digitale sportkaarten, zeldzame digitale kunst en media met transparante drijfveren.

Tickets Tickets voor concerten die overweldigende ervaringen worden, waar merken deelnemers dynamisch kunnen uitnodigen voor speciale gesponsorde evenementen. Artiesten kunnen in contact komen met fans die hen toegang geven tot backstage en belonen met exclusieve tracks van het evenement dat ze hebben bijgewoond.

Gaming – In-game virtuele goederen die met behulp van AR/VR de vele virtuele werelden en de echte wereld overstijgen.

Loyaliteitsprogramma’s – De volgende generatie loyaliteitsprogramma’s bieden reële, op waarde gebaseerde distributie met 100% transparante gegevens & analyses die de bedrijfsmodellen omvormen.

Andere – Medische gegevens, geschenkkaarten en nog veel meer soorten.

 1. VEE-token staat nog niet op Binance.
 2. De tokens (VEE) zijn smart contract tokens en zijn gemaakt naar de ERC-20 token standaard. Ze maken integraal deel uit van de open-source ontwikkelomgeving van BLOCKv. BLOCKv en elk van zijn onderdelen vereisen dat VEE het BLOCKv-ecosysteem samenvoegt en een mechanisme voor beloningen en collaboratie biedt. Elke activiteit op het BLOCKv-platform wordt ondersteund door developers die met VEE gestimuleerd worden om te experimenteren met de revolutionaire technologie. Als iemand gebruik maakt van zijn innovatie, worden ze met VEE-tokens beloond.

BLOCKv heeft samenwerkingsverbanden met Workcoin, SpringRole en White Rabbit bij de oprichting van Block Producer App Coalition (BPAC). Dit is een kandidaat om een EOS Block Producer te worden. Als BPAC één van de belangrijkste 21 Block Producers voor EOS wordt, zal dit wonderen doen voor de waarde van VEE.

Prijs & Links

Website WhitepaperBlog –   –  – 

Exchange – OKEx,Bittrex,EtherDelta (ForkDelta) & Upbit

WAX platform

“WAX is de onconventionele oplossing voor de massale adoptie van cryptocurrency”.

-Aldus William Quigley, OPSkins CEO-

WAX is een wereldwijd digitaal assetplatform, blockchain en community. Het WAX-token ondersteunt een gedecentraliseerd platform, waardoor iedereen een volledig functionerende virtuele markt kan beheren zonder dat ze moeten investeren in beveiliging, infrastructuur of betalingsverwerking. WAX is ontworpen om de meer dan 400 miljoen online spelers te bedienen die al videospellen en crypto-verzamelobjecten verzamelen en verhandelen.

WAX is één van die projecten met ongelimiteerde omzet. Het platform/ecosysteem dat gebouwd wordt, zal ondernemers in staat stellen om op de blockchain gebaseerde bedrijven voor digitale assets te ontwikkelen.

Wij bij Trade hebben WAX al eens onder de loep genomen en onrechtstreeks aangeraden. Het is niet bepaald “onder de radar” maar mensen zijn er absoluut niet van bewust hoeveel potentieel dit project wel niet heeft. Wat velen van hen niet weten, is dat het WAX-team onlangs EOS heeft gekozen als de infrastructuur voor het besturingssysteem waarmee ze hun platform bouwen. Ze gebruiken niet de blockchain van EOS, maar bouwen hun eigen blockchain op basis van de EOS broncode. Dit betekent dat ze dezelfde kenmerken hebben dan EOS en duizenden transacties per seconde kunnen uitvoeren.

Hieronder volgt een presentatie van WAX-voorzitter Malcolm CasSelle enkele dagen geleden in Zuid-Korea.

Dit is waarom WAX aan onze eisen voldoet:

Van de opgesomde projecten heeft WAX de beste kans op succes op lange termijn.

 1. ICO-prijs: rond $0,25. Huidige prijs: $0.10.
 2. OPSkins, de leider op het gebied van asset trading van videospellen, heeft zich al bewezen.
 3. WAX is een marktplaats voor digitale Assets waar nieuwe DApps hun shop kunnen opzetten en hun spel of bedrijf goedkoper kunnen runnen dan waar dan ook op het internet.
 4. Nog niet op Binance. Het is moeilijk voor te stellen dat WAX niet meer draait als het platform en het mainnet eenmaal draaien en miljoenen mensen vragen om WAX te kopen/verkopen.
 5. Het WAX-token zal in staat zijn cross-chain te doen. De blockchain is gebaseerd op de code van EOS en zal een delegated proof of stake systeem zijn. Er zullen meer dan 100 ‘guilds’ zijn die blokken produceren en WAX daarvoor in ruil ontvangen. Er komen uiteindelijk twee versies van het WAX-token: de ERC-20 versie die vandaag bestaat en een protocol-token dat zal werken met de aangepaste blockchain van WAX. Dit nieuwe protocol-token  zal in een 1:1-verhouding aan WAX-houders worden gegeven.
 6. Het idee is om een platform en een ecosysteem te creëren dat de uitwisselbaarheid van veel verschillende virtuele goederen mogelijk maakt. Elk spel dat in-game item trading mogelijk maakt zal in staat zijn om WAX en de marktplaats te integreren en te gebruiken.

Extra informatie

 • WAX werkt samen met Bancor, Nexo, Kyber, SALT, Jaxx en Robot Cache (een Airdrop voor WAX-bezitters).
 • Miljardair Mike Novogratz is een vroege investeerder en voorstander.

Prijs & Links

Website WhitepaperBlog –   –  – 

Enkele exchange – BithumbBithumbBittrexHuobiUpbitKucoinHitBTCBiboxBancor Network

 

What's your reaction?

Leave a comment