Elitium

Elitium werd opgericht nadat een crypto-betaling oplossing (ontwikkeld door de Elitium co-founders voor hun andere jachtverhuur platform Boatsters) bewees dat klanten wilden betalen voor een jacht door gebruik te maken van cryptovaluta.

Een innovatieve wallet-to-wallet oplossing laat gebruikers betalen voor jachtverhuur in één van de 55 beschikbare cryptocurrencies en op die manier creëerde het een nieuwe attentie in de industrie.

Klanten gebruikte het. De partners van Boatsters wilden de oplossing integreren in hun platformen. Het vroege onverwachte succes ontwikkelde een volwaardige visie: blockchain technologie en smart contracts gebruiken om de complete luxueuze levensstijl te recreëren.

Bedrijven in de luxe sector moeten ten slotte omgaan met transacties van hoog volume en eindeloze processen en dit op dagelijkse basis, tegelijkertijd is er significant vertrouwen en beveiliging vereist op elk niveau.

Daarna begonnen de Elitium co-founders te ontdekken hoe blockchain technologie het allemaal kon verbeteren en hoe iemand interacteert met geld in het algemeen. Uiteindelijk ontdekte ze hoe veel in het leven kan worden verbeterd met cryptovaluta en blockchain in het algemeen.

Het werk inspireerde een visie om een pakket van producten te ontwikkeen dat iedereen zou kunnen gebruiken om waarde te creëren: een digitale economie die interacties zoals bewaren, uitgeven, investeren en handelen in een ‘luxe’ valuta.

Deze luxe valuta is nu het middelpunt van meerdere producten, inclusief een Staking program, een toegewijde smartphone app, de Elitium Suite ( een marktplaats voor producten en diensten), de Elitium Card ( een specialistische crypto kaart), en een op beloningen gebaseerd ‘Growth program.’

Concept

Elitium is een FinTech bedrijf, gericht op de luxe sector. Het bedrijf gebruikt blockchain technologie om opnieuw vorm te geven aan hoe mensen interacteren met alle vormen van geld. Het doet dit via cryptovaluta onder de ticker naam EUM

De coin biedt de volgende voordelen:

●Een Staking programma dat gebruikers beloont voor het “holden” van de coin
●Een Elitium card die Fiat & Crypto zal verbinden waardoor gebruikers EUM bij elke verkoper die Visa accepteert, kunnen uitgeven.
●Een marktplaats die klanten unieke luxe ervaringen en producten aanbiedt
Elitium gelooft dat met het creëren van een hyper-efficiënte “digitale economie”, de wereld de voordelen van cryptovaluta beter zal begrijpen en dus meer bereid zal zijn om het te omarmen. Uiteindelijk kan het platform van Elitium verwachtingen aanpassen omtrent wat crypto-valuta kan betekenen voor het dagelijkse leven.

 

Valuta is geëvolueerd van goederen naar papier, en van papier naar niet-contante oplossingen

Om ware waarde te ontgrendelen: moeten valuta’s volledig digitaal worden. Dat is het concept achter Elitium. Het team creëert ’s werelds eerste digitale economie: een ecosysteem van producten en diensten dat innovaties koppelt aan alternatieve investeringen, betalingen, en smart-contracts.

Deze innovatieve ‘digitale economie’ pakt economische uitdagingen direct aan, verbindt de oude-wereld met nieuwe-wereld oplossingen – met producten die efficiëntie beloven:

 • 6.5% rendament vs lage of negatieve rentes in de rest van de markt
 • Het vermogen om de digitale valuta overal ter wereld uit te geven en cashback te verdienen
 • De mogelijkheid om te investeren in digitale aandelen om zo een perfect gebalanceerd portfolio te creëren

Voordat de blockchain bestond was het onmogelijk om deze alomvattende oplossing te bouwen. Op basis van deze nieuwe technologie, creëert het team een duurzaam ecosysteem dat zowel hyper efficiënt als laag in kosten is – zoals weergegeven in de video hiernaast.

Technologie

In het middelpunt van Elitium’s digitale economie ligt een selectie van technologische “op-maat” oplossingen. Ten eerste zijn er de slimme overeenkomsten op maat van Elitium.

Slimme overeenkomsten op maat

De slimme overeenkomsten op maat van Elitium automatiseren processen zoals jachtverhuur. Ze zijn in feite een essentieel element in het toenemen van de efficiëntie in de gehele Elitium economie.

Slimme overeenkomsten zijn in principe lijnen van code die zijn opgeslagen in een blockchain, die deze automatisch uitvoert wanneer er aan de voorwaarden voldaan wordt. De voordelen van slimme overeenkomsten in de context van Elitium zijn significant: ze helpen partners om contractuele overeenkomsten af te dwingen waarin alle deelnemers zeker kunnen zijn van de uitkomst.

Slimme overeenkomsten op maat kunnen worden gebruikt als een transactie poort protocol binnen een geautomatiseerde betalingsprocedure en, wanneer correct geïmplementeerd, faciliteren ze verscheidene voordelen zoals:

 • Kostenbesparing: slimme overeenkomsten verwijderen de behoefte aan tussenpersonen aangezien partijen het openlijk beschikbare grootboek kunnen vertrouwen, met de technologie die de transactie uitvoert. Als zodanig is de aanvullende laag van verificatie door een derde partij niet langer vereist en zo worden de verbonden kosten bespaard.
 • Efficiëntie: Naast kostenvermindering bieden slimme overeenkomsten het potentieel om de tijd die het kost om zowel documenten als informatie te verwerken, te verminderen aangezien elk stadium automatisch uitgevoerd wordt zonder te hoeven wachten op menselijke bevestiging.
 • Autonomie: slimme overeenkomsten geven partijen ook volledige controle over enige overeenkomst. Een slimme overeenkomst kan op zichzelf worden gebruikt en kan ook worden geïmplementeerd in combinatie met andere slimme overeenkomsten, die worden geactiveerd na succesvolle afronding van de voorgaande slimme overeenkomst: dit creëert het potentieel voor een ecosysteem dat draait op slimme overeenkomsten op een volledig autonome manier – bijvoorbeeld, een end-tot-end proces voor jachtverhuur aandrijven.

Intern Staking Protocol

Ten tweede is er het interne proof of Staking protocol van Elitium, wat een tak is van PivX technologie. Het protocol drijft een staking specifieke coin aan met de ticker EUMS ( alhoewel als je Elitium inzet, je niet noodzakelijk zult weten dat je EUMS aan het inzetten bent).

Dat is omdat het Elitium Staking programma is ontworpen om simpel en toegankelijk te zijn voor iedereen. Je hebt zo goed als geen technische kennis nodig om te starten met staken, wat in feite betekent dat iedereen Elitium kan staken wat zou neerkomen op een winstpercentage van 6,5% per jaar.

Het staking systeem werkt als een webapplicatie die een deel van de ervaring vormt, evenals beschikbaar is als een op zichzelf staande dienst over apparaten en operationele systemen – met toegewijde offline opslag en “multi signature” bescherming verzekert het stakingsysteem maximale beveiliging. Om te starten met staking moeten deelnemers simpelweg:

 1. Aanmelden op het Elitium Dashboard
 2. Automatisch starten met staking door een storting in EUM te doen (geen minimum, geen lock-up)
 3. Stop met staken en opnemen wanneer dan ook

Bruikbaarheid

Geassocieerd met de twee bovenstaande ontwikkelingen zijn de gebruiksvriendelijke producten van Elitium: de Elitium app (inclusief een KI geactiveerde persoonlijke assistente, Vera), de Elitium Suite, de Elitium Card en het Growth Program.

Dan is er Elitium Capital: het digitale deel platform dat bedrijven toestaat om assets uit de echte wereld om te zetten in tokens om kapitaal op te halen, terwijl erkende investeerders digitale aandelen kunnen kopen in de assets en zo dividend kunnen verdienen – of vasthouden aan de digitale aandelen in de hoop op toename in kapitaal. Elk deel van het ecosysteem is complementair en is afhankelijk van oorspronkelijke cryptovaluta EUM: een ERC-20 een utility token.

Beschikbaarheid en prijs

Elitium gebruikers kunnen EUM meteen kopen op de  Elitium website: meld je gewoon aan op het dashboard en koop EUM, gebruik makend van ofwel credit of debet kaart. Anderzijds is EUM beschikbaar voor verkoop op meerdere leidende cryptovaluta exchanges, inclusief:

Elitium heeft een reeksvan toekomstige handelspartners klaar staan met frequente nieuwe beursgang meldingen die worden gedaan op het officiële Elitium Telegram kanaal.

Aangezien EUM een ERC-20 token is kunnen gebruikers hem opslaan in elke Ethereum-verenigbare wallets– inclusief MyEtherWallet, MetaMask, ledger of N-grave.

Roadmap

De digitale economie van Elitium is verreikend. Het team heeft de eerste versie van meerdere producten ontwikkeld binnen het bredere ecosysteem met verdere updates en new uitgaven gepland in de komende maanden.

Deze omvatten:

 • De Elitium App v1.0 (een beta versie met basisfunctionaliteit)
 • Het Growth Program
 • Elitium Capital
 • De Elitium App v2.0 (De volwaardige applicatie, inclusief de virtuele portemonnee, Elitium Suite, Vera en een gevestigd netwerk van klant producten en diensten)
 • Elitium Card
 • Elitium Business (inclusief de slimme overeenkomst BaaS B2B solution)

Team & Partnerschappen

Elitium heeft naast zijn team ook een breed netwerk aan industrie partners. De expertise start aan de top en loopt trapsgewijs door de organisatie en verder.

Co-stichter en CEO Raoul Milhado is de visionaire leider en gedreven entrepreneur die Boatsters verschuiving naar crypto heeft aangevoerd en daarmee een pad creëerde naar Elitium. Hij heeft het concept ontwikkeld gebaseerd op zijn ervaring in jachten, digitale marketing, mobiele app ontwikkeling en business ontwikkeling.

Co-stichter en CTO Jean-Pierre Morand is de technische specialist en leidende blokketen expert met meer dan 20 jaar ervaring in software-ontwikkeling. Hij is altijd op de voorhoede van innovatieve technologie geweest, inclusief  leidende projecten over de massa adoptie van het internet in Frankrijk in 1999: hij heeft al 5 jaar ervaring in crypto en blokketen ontwikkeling.

Voorzitter en CFO Collin Nicolaas Gelevert heeft meer dan 30 jaar ervaring in het creëren van internationale bedrijfsstructuren en het toepassen van “buiten-de-box” bedrijfsoplossingen. Collin heeft ook expertise in financiële en wettelijke strategieën die cruciaal zijn om Elitium aan de goede kant van de wet te houden.

 

Belangrijke Strategische Partnerschappen

Elitium heeft een partnerschap met Boatsters met wie het team het eerste gebruik van zijn slimme overeenkomsten technologie in de echte wereld, zal opstarten: een klant  zal ‘een jacht huren op de blockchain.’

Elitium heeft ook samengewerkt met blockchain specialist Syncrasy als onderdeel van de Elitium Capital gezamenlijke onderneming. Syncrasy heeft meer dan 150 ontwikkelaars met gegronde ervaring in het beheren en rangschikken van blockchain oplossingen.

Elitium Capital heeft een overeenkomst met HUSD  om de stablecoin als liquide partner op zijn digitale deel platform te gebruiken (HUSD is de cryptovaluta van de Huobi exchange: één van de leidende globale crypto exchanges).

Community

Community is het middelpunt van alles dat Elitium doet. Het bedrijft heeft een loyale aanhang sinds het begin. Het heeft daarna de promotie activiteiten stopgezet om meer te focussen op de productontwikkeling zelf – met opkomende lanceringen in 2020 heeft Elitium de marketing voortgezet en zijn community laten groeien met een indrukwekkende snelheid:

Telegram - 3.779 leden
Instagram - 1.100 volgers
Twitter - 1.777 volgers

Score

Conclusie

Elitium is een FinTech bedrijf dat een digitale economie bouwt die gebruikers uit de echte wereld hierin wilt bijstaan.

Zijn oorspronkelijke cryptovaluta — EUM — stelt de digitale economie in staat om te functioneren maar het is het samenspel van Elitium’s producten die dit project bijzonder maakt.
Erg weinig blockchain bedrijven bieden een product of valuta dat enige waarde heeft in de echte wereld. De valuta van Elitium is waardevol door het feit dat de klanten van Elitium het kunnen gebruiken in het ecosysteem om actief waarde te creëren: laat het zijn door bezit, handel, investeringen of uitgave.

Verder, terwijl Elitium zijn netwerk van partnerschappen verder uitbreidt, wordt zijn digitale economie alleen maar waardevoller omdat gebruikers meer manieren hebben om zijn digitale valuta te exploiteren. Dat gezegd zijnde heeft EUM ook waarde in de echte wereld met dank aan de Elitium Card.

Elitium wordt momenteel aangedreven door de blockchain, aangezien dit maximale schaalbaarheid en verenigbaarheid met ’s werelds leidende crypto-wallets en exchanges garandeert.

Wanneer Elitium eenmaal zijn Growth Program, de Elitium Card, Elitium Capital, en andere innovaties heeft gelanceerd gedurende 2020 en daarna – kan dit bedrijf zeker alleen nog maar groeien.

Links

What's your reaction?

Leave a comment