Encrypgen is veelbelovend en dat is nog zacht uitgedrukt!

Hoewel niemand van een bear market houdt, heeft de recessie ons wel meer tijd gegeven om veelbelovende technologieën te onderzoeken in plaats van ons zorgen te maken over de trading patronen. Niet alle projecten zullen deze terugval overleven. Veel projecten zullen naar onze mening verdwijnen. Het zijn juist de bedrijven die hun doelen en beloftes waarmaken, die als “adelaars de hoogte zullen ingaan”. EncrypGen (DNA) is een veelbelovend bedrijf dat wij sinds de Initial Coin Offering in 2017 volgen. Hier en hier vindt u onze vorige artikels erover.

Achtergrond

EncrypGen heeft in november wereldwijd de krantenkoppen gehaald door de eerste op blockchain gebaseerde marktplaats voor genetische data te lanceren. De marktplaats, Gene-Chain genaamd, brengt kopers en verkopers samen om de genomica-data uit te wisselen. Consumenten zullen in staat zijn om zowel hun genetische data veilig op te slaan en indien ze dat wensen, passief inkomen te genereren door diezelfde data aan onderzoekers te verkopen. Het goede nieuws voor dataverkopers is dat EncrypGen net een grote aankondiging heeft gedaan die het innen van de data veel gemakkelijker zal maken.

Consumenten kunnen nu innen via Bitcoin

Vanaf maandag kunnen consumenten de opbrengst van hun dataverkoop via Bitcoin opnemen. Op deze manier kunnen consumenten op een snelle, handige en veilige manier hun inkomsten opnemen en deze gebruiken voor wat ze maar willen. Met de feestdagen in het verschiet is dit een perfecte gelegenheid voor consumenten om wat extra geld te genereren die gebruikt kunnen worden om de feestdagen extra bijzonder te maken voor iedereen. Het volgende deel van dit proces zal de ERC20/ETH integratie omvatten. De integratie wordt naar verwachting in januari afgerond.

Partnerschap met Murrieta Genomics

Naast de nieuwe opnamemethode haalde EncrypGen ook de krantenkoppen door de aankondiging van een belangrijke nieuwe partnerschap met Murrieta Genomics. Murrieta Genomics is een genomic sequencing incubator uit Californië. Murrieta heeft besloten om EncrypGen’s Gene-Chain aan te bieden aan de Genomic Data industrie. Dit zal zowel individuele data gebruikers als onderzoekers ten goede komen. De hoop is dat deze op blockchain gebaseerde oplossing zal leiden tot een efficiëntere en effectievere gezondheidszorg door de ontwikkeling van nieuwe medische behandelmethoden.

EncrypGen’s Chief Strategist, Joe Cawley, moest de samenwerking op de voet volgen:

“Het partnerschap van vandaag brengt Gene-Chain naar een hoger niveau in de value chain naar degenen die Next Generation Sequencing (NGS) genoomdata, analyses en testtechnieken genereren. NGS genoom data opent de multi-triljoen dollar markt voor gepersonaliseerde geneeskunde”.

Inderdaad, de mogelijkheden die momenteel in de genomica en gepersonaliseerde geneeskunde beschikbaar zijn, zijn enorm. Hoewel er een paar concurrenten in deze ruimte zijn, hebben ze nog niet eens een alpha-platform vrij gegeven. Bovendien, gezien de hindernissen op het gebied van regelgeving waarmee nieuwe spelers geconfronteerd zullen worden, zijn EncrypGen’s naaste concurrenten waarschijnlijk jaren achterop. Naarmate deze concurrenten werken aan de opbouw van een platform, zal EncrypGen zich richten op het ontwikkelen van strategische partnerschappen die het Gene-Chain in staat zullen stellen om ’s werelds go-to marketplace voor genetische datatransacties te worden.

Conclusie

Met de Gene-Chain die nu live is, richt EncrypGen zijn aandacht op het ontwikkelen van meer strategische initiatieven zoals het partnerschap met Murrieta Genomics. DNA-tokenhouders kunnen de komende 6 maanden meer van dergelijke aankondigingen verwachten.

Hoewel de cryptomarkt voor alle betrokkenen uiterst deprimerend is, mogen traders het einddoel niet uit het oog verliezen. Onlangs schreef ik een artikel dat de cryptomarkt zich nog in de vroegste fase van de technologische adoptiecyclus bevindt. EncrypGen is een pionier in zowel crypto als genomics. En ik verwacht dat EncrypGen niet alleen de bear markt zal overleven, maar uiteindelijk ook zal overheersen.

 

Heb je vragen over dit artikel of ben je van een andere mening? Laat het ons dan zeker weten. Wordt lid van onze Telegram groep, kom rechtstreeks in contact met al onze teamleden en met andere crypto-enthousiastelingen. De groep is interactief en bevat alle relevante informatie die voor u van nut zouden kunnen zijn, het is voor iedereen toegankelijk en we proberen iedereen verder te helpen waar kan.

 

What's your reaction?

Leave a comment