EncrypGen lanceert de eerste gedecentaliseerde marktplaats voor genetische gegevens!

Dit jaar was een ongelooflijk moeilijk jaar voor crypto traders. De verliezen in de markt blijven toenemen en cryptobedrijven blijven te veel beloven en te weinig leveren. Hoewel dat dit veel traders misschien bang heeft gemaakt, het heeft wel een kans gecreëerd voor degenen onder ons die nog overblijven. Encrypgen (DNA) is een utility token dat ons niet heeft teleurgesteld. Het bedrijf is doorgegaan met het halen van de deadlines van de roadmap. In de zomer bracht Encrypgen de beta-versie van zijn Gene-Chain uit. En 6 november heeft het bedrijf geschiedenis geschreven door de lancering van ’s werelds eerste gedecentraliseerde marktplaats voor genetische gegevens.

Door de lancering Gene-Chain steeg het DNA-token vandaag met meer dan 8% en de prijsstijging komt samen met een aanzienlijk hoger volume dan normaal. Het is onduidelijk hoeveel de coin de komende dagen waard zal worden, maar na de Gene-Chain bèta-lancering in augustus ging de coin al naar een waarde van $0.08. Gezien het feit dat dit nog groter nieuws is, zouden we niet verbaasd moeten zijn om DNA weer op dat prijsniveau te zien.

Gene-Chain

Deze marktplaats (Gene-Chain) zal kopers en verkopers samenbrengen om de uitwisseling van genetische gegevens te vergemakkelijken. De verkopers zullen consumenten zijn, zoals jij en ik, die op zoek zijn naar extra inkomsten in ruil voor de verkoop van genetische gegevens. En de kopers zullen voornamelijk onderzoekers en wetenschappers zijn. Encrypgen heeft een “koop nu”-optie geïmplementeerd waarmee kopers BTC en ETH direct kunnen omzetten in DNA-tokens. Deze DNA-tokens kunnen dan gebruikt worden om de data van de verkopers te kopen.

Hoe zal dit alles de prijs van de token beïnvloeden? Encrypgen heeft een voorraad van ongeveer 3 miljoen tokens die verkocht zullen worden aan de kopers van de Gene-Chain. Naarmate het aanbod afneemt, kan het bedrijf naar de exchanges gaan en meer accumuleren om het aanbod terug te brengen tot 3 miljoen. Deze door het bedrijf geplaatste marktorders zouden de prijs zeker hoger moeten drijven. Daarnaast hebben onderzoekers de mogelijkheid om rechtstreeks bij de exchanges te kopen. Dit zal het huidige volume van DNA drastisch verhogen en de tokenprijs zal waarschijnlijk stijgen. Aangezien de prijs van de token direct na de lancering van gisteren sterk is gestegen, is het heel goed mogelijk dat onderzoekers op dit moment DNA kopen.

Wat brengt de toekomst voor de coin?

Datasets vormen een belangrijk onderdeel van de puzzel voor Encrypgen. Het token zal aanzienlijk waardevoller worden naarmate er meer datasets worden geüpload naar de Gene-Chain. Ik weet dat het bedrijf een voorlopig doel heeft gesteld van 5.000 datasets. Als dat gebeurt, zal het token waarschijnlijk richting $1.00 worden verhandeld.

Encrypgen’s marketing team voert momenteel een campagne om consumenten te vinden die geïnteresseerd zijn in het verkopen van hun genetische gegevens. Bovendien streeft het bedrijf naar strategische partnerschappen die het gemakkelijker zouden kunnen maken om dataverkopers te vinden waardoor er meer datasets zijn. De crypto traders moeten op de hoogte blijven, want wij verwachten dat het nieuws van de samenwerking de komende maanden zal komen aanzetten.

Conclusie

Trade heeft al eerder over Encrypgen een artikel gepubliceerd, omdat het één van de weinige crypto-bedrijven is die al zijn deadlines en doelstellingen lijkt te halen. Wij blijven liever bij eerlijke, hardwerkende, toegewijde bedrijven die precies weten wat er nodig is om te slagen. Encrypgen blijft indruk op ons maken en de toekomst ziet er zeer rooskleurig uit.

 

Heb je vragen over dit artikel of ben je van een andere mening? Laat het ons dan zeker weten. Wordt lid van onze Telegram groep, kom rechtstreeks in contact met al onze teamleden en met andere crypto-enthousiastelingen. De groep is interactief en bevat alle relevante informatie die voor u van nut zouden kunnen zijn, het is voor iedereen toegankelijk en we proberen iedereen verder te helpen waar kan.

 

What's your reaction?

Leave a comment