Encrypgen voltooid ERC20-integratie, DNA-token is opweg om door te breken in zijn unieke sector!

Met Bitcoin (BTC) die de laatste weken boven de 5.000 uitkwam, zullen traders zich misschien afvragen of het nu het moment is om terug in de altcoins te gaan. In het verleden hebben wij bij trade.be al eens opgemerkt dat de markt zich in de toekomst waarschijnlijk kritischer zal gaan opstellen tegenover blockchain-gebaseerde projecten. Daar zijn twee goede redenen voor. De eerste reden is dat veel traders de afgelopen 16 maanden grote verliezen hebben geleden. In de toekomst zullen de traders alleen nog maar tokens houden van projecten waar ze een zeer hoog vertrouwen in hebben. De tweede reden is dat veel projecten niet aan hun verwachtingen hebben voldaan. Ondernemingen en projecten zullen veel meer aandacht krijgen naarmate de cryptomarkt volwassener wordt. Een bedrijf dat de verwachtingen blijft overtreffen is Encrypgen (DNA).

Het ontstaan van de Gene-Chain

In november lanceerde Encrypgen de eerste genetische datamarkt ter wereld, bekend als de Gene-Chain. Sindsdien heeft het platform meer dan 100 transacties uitgevoerd. Een transactie is wanneer onderzoekers en wetenschappers rechtstreeks data kopen van data-eigenaren. Op deze manier, kunnen consumenten profiteren van de verkoop van informatie en onderzoekers zullen de aangekochte data kunnen gebruiken om  meer vooruitgang te boeken bij het bestuderen en vinden van genezingen van ”s werelds gevaarlijkste ziekten. Het is hierdoor een win-win situatie voor iedereen (Encrypgen, Data Sellers en de wetenschappelijke community).

ERC20 integratie

Encrypgen bereikte vorige week een belangrijke mijlpaal na de aankondiging dat iedereen zijn ERC20 DNA-munten kan gebruiken om data te kopen en te verkopen. Gebruikers kunnen DNA-munten importeren in hun wallet die vervolgens gebruikt kunnen worden voor het kopen van genetische data. Bovendien, kunnen de gebruikers de tokens terug exporteren naar hun gewenste persoonlijke ERC20 DNA wallet. Zoals altijd, adviseren wij de cold storage, bij voorkeur de Ledger Nano S.

Deze aankondiging zal er vrijwel zeker toe leiden dat er meer datatransacties op het platform zullen plaatsvinden, wat de vraag naar de DNA-token zal helpen stimuleren. Het is belangrijk om te onthouden dat DNA een utility token is, dus de waarde ervan zal worden bepaald door het daadwerkelijke gebruik op het platform (d.w.z. vraag en aanbod).

De toekomstperspectieven van de ontwikkelingen

Deze ERC20 integratie maakt de Gene-Chain compleet, maar dat betekent niet dat het bedrijf zijn platform aan het verbeteren is. Eind mei verwacht het bedrijf een spannende nieuwe tool te onthullen voor onderzoekers: maatwerkonderzoeken. Deze tool zal Encrypgen in staat stellen om data van onderzoekers te verzamelen om zo hun Gene-Chain ervaring nog gebruiksvriendelijker te maken. Teneinde zoveel mogelijk transacties te genereren, zal het Encrypgen-team altijd de hoogste prioriteit blijven geven aan de tevredenheid van de onderzoekers.

Encrypgen heeft als doel om 10.000 gebruikers aan boord te krijgen tegen 2020. Persoonlijk vinden wij dat een conservatieve schatting. Het bedrijf heeft al een goed track record op het gebied van samenwerkingsverbanden, die na verloop van tijd hun vruchten zullen afwerpen. Als dit zo doorgaat, is het heel goed mogelijk dat het bedrijf 5-10x zoveel gebruikers kan genereren als geschat.

Crypto exchanges

DNA is in 2019 goed van start gegaan. In de eerste weken van januari werd het token sterk geaccumuleerd, wat resulteerde in aanzienlijke winst. Helaas, doordat Cryptopia de primaire exchange van de token was, zijn de zaken sinds half januari vrij stil gebleven. Inmiddels heeft Cryptopia aanzienlijke vooruitgang geboekt door veel van haar “tradingpairs” te heropenen en stortingen en opnames mogelijk te maken. Hoewel DNA nog altijd niet opnieuw is gelist, is het slechts een kwestie van tijd voordat dit gebeurt. De exchange heeft al laten weten DNA in de rij staat om terug gelist te worden.

Tot dan zijn er nog een paar andere alternatieven voor het verkrijgen van DNA-coins. IDEX en CoinExchange zijn twee betrouwbare, al zijn het maar kleine exchanges, die gebruikt kunnen worden tot Cryptopia weer van de grond komt.

Conclusie

Omdat Encrypgen zijn doelen blijft realiseren en de verwachtingen overtreft, is het slechts een kwestie van tijd voordat de transacties echt van start gaan met de Gene-Chain. De concurrenten van Encrypgen lopen jaren achter, wat betekent dat de Gene-Chain de markt in een wurggreep heeft, wat vrijwel zeker de vraag naar de DNA-token zal doen toenemen.

Heeft u vragen over dit artikel of bent u van een andere mening? Laat het ons dan zeker weten. Word lid van onze Telegram groep en kom rechtstreeks in contact met al onze teamleden en met andere crypto-enthousiastelingen. De groep is interactief en bevat alle relevante informatie die voor u van nut kan zijn. De groep is voor iedereen toegankelijk en we proberen iedereen verder te helpen waar kan.

 

What's your reaction?

Leave a comment