Het Belgische NGRAVE Lanceert voorverkoop voor ‘s werelds veiligste cryptocurrency wallet!

De NGRAVE ZERO is vanaf vandaag beschikbaar in voorverkoop op Indiegogo, met wereldwijde levering voorzien in oktober. Het bedrijf voor beveiliging van digital assets NGRAVE kondigde vandaag de start aan van de voorverkoop van een nieuwe Belgische exportproduct NGRAVE ZERO.

De NGRAVE ZERO is de veiligste wallet ter wereld voor cryptocurrencies. Het is een hardware toestel dat ten allen tijde volledig offline blijft, zelfs bij het genereren van de cryptografische sleutels en het uitvoeren van transacties. De sleutels of zoals wij het zeggen ‘keys’ van gebruikers worden simpelweg nooit blootgesteld aan potentiële online hackers, en daarmee is de ZERO gewoon niet te hacken via het internet. Dit is iets waar Ledger en Trezor potentieel wel gevoelig voor kunnen zijn.

Bovendien gebruikt de NGRAVE ZERO firmware die de hoogste veiligheidscertificering ter wereld heeft verdiend nl. EAL7. De Ledger Nano X heeft de lagere EAL5+-certificering en de Trezor Model T is niet EAL-gecertificeerd. Deze concurrerende hardware wallets gebruiken USB- of bluetoothverbindingen, waardoor ze blootgesteld blijven aan online beveiligingsrisico’s. In de plaats daarvan gebruikt NGRAVE QR-codes om volledig offline te blijven. Het geheel is verpakt in een designer hardwaretoestel met een touchscreen van 10 cm (diameter) en een intuïtieve gebruikersinterface.

“De cryptocurrency-industrie moet hogere beveiligingsstandaarden hanteren, en NGRAVE maakt het voor eindgebruikers, online platformen alsook bedrijven mogelijk om hun digitale activa eindelijk met een gerust hart te beheren”, aldus Ruben Merre, medeoprichter en CEO van NGRAVE. “Met de NGRAVE ZERO zijn we volledig van nul begonnen, samen met ’s werelds beste beveiligings- en cryptografiedeskundigen, om het meest urgente probleem van de blockchain-industrie zorgvuldig aan te pakken. Onze hardware wallet is het resultaat van uitgebreid onderzoek en ontwikkeling, en we zijn er trots op dat we deze aan de wereld kunnen introduceren. ”

De end-to-end beveiligingsoplossing voor digital assets van NGRAVE bestaat uit:

  • De NGRAVE ZERO, een volledig offline alsook fysiek beveiligde hardware wallet met een gebruiksvriendelijke touchscreen, en EAL7-certificatie;
  • NGRAVE GRAPHENE, de eerste recupereerbare back-up in de industrie, die de huidige trend van papieren back-ups vervangt door een duurzame, roestvrijstalen cryptografische puzzel;
  • NGRAVE LIQUID, een mobiele app die alle door de ZERO gegenereerde accounts synchroniseert via QR-codes, zodat gebruikers hun coins en overige activa in realtime kunnen consulteren en beheren.

Teneinde al deze innovaties te verwezenlijken, werkte NGRAVE samen met imec, het wereldwijd toonaangevende onderzoeks- en ontwikkelingscentrum voor nano-elektronica en digitale technologieën, alsook met COSIC, de toonaangevende onderzoeksgroep voor toegepaste industriële cryptografie van de KU Leuven, bekend van o.a. het meermaals hacken van de Tesla-wagens. Naast subsidies van de Vlaamse regering, de Europese Commissie en de Web 3 Stichting, haalde NGRAVE ook geld op via financiële instellingen en private investeerders. Het bedrijf wordt onder andere geadviseerd door Jean-Jacques Quisquater, de legendarische cryptograaf waarnaar wordt verwezen in de Bitcoin White Paper.

De hardware-wallets van NGRAVE zijn reeds in productie in België, met leveringen die gepland staan voor oktober 2020. De Indiegogo-campagne van het bedrijf zal de productie helpen financieren om aan de wereldwijde vraag te voldoen en marketinginspanningen te ondersteunen. De NGRAVE ZERO ondersteunt 20+ coins, alsook de volledige Ethereum ERC20 familie (1000+ tokens) en heeft een slim en eenvoudig integratieproces om op regelmatige basis ondersteuning toe te voegen voor nieuwe assets.

OVER NGRAVE

NGRAVE is een beveiligingsprovider voor digital activa inclusief blockchain en cryptomunten, die een gebruiksvriendelijke end-to-end-oplossing biedt voor het eigen beheer van digitale activa voor eindgebruikers en bedrijven. NGRAVE’s productaanbod bestaat uit hardware portefeuille NGRAVE ZERO, back-up oplossing NGRAVE GRAPHENE en mobiele applicatie NGRAVE LIQUID. Ontwikkeld in nauwe samenwerking met wereldleiders op het gebied van nano-elektronica, hardware beveiliging en toegepaste cryptografie, maken de geavanceerde functies van NGRAVE ZERO het de veiligste en gemakkelijkst te gebruiken portefeuille voor cryptomunten, ter wereld. NGRAVE ZERO zal bij lancering meer dan 20 digitale munten ondersteunen, waaronder Bitcoin, Ethereum (en meer dan duizend ERC20-tokens), Ripple, Bitcoin Cash, Litecoin, EOS en vele andere. Ga voor meer informatie naar www.ngrave.io/subscribe.

What's your reaction?

Leave a comment