Het is tijd om de mensen wakker te schudden!

De Amerikanen zouden de Federal Reserve moeten afsluiten. Zoals onze vriend Andrew D aangeeft, leven we al lang niet meer in een vrije markt. Hoe graag we ook doen alsof. Dit wordt duidelijk gemaakt door het bestaan van de Federal Reserve en haar voorliefde om in te grijpen in de markten. Het drukken van geld wanneer hen dat nodig acht en het kiezen van winnaars en verliezers in het proces om dat geld in het systeem te duwen. De acties van de Fed koppelen aan een door de overheid opgelegde stillegging van de economie en het kiezen van winnaars en verliezers wordt naar een ander niveau getild.

Er is geen beter bewijs hiervan door het feit dat Jeff Bezos dit jaar aanzienlijk rijker is geworden, omdat ‘de gewone man’, ‘de kleine ondernemer’ die gedwongen werd zijn activiteiten “tijdelijk” te staken, voorgoed moest sluiten. Waarom mag zijn bedrijf failliet gaan, terwijl de luchtvaartmaatschappijen, cruisemaatschappijen, private-equitybedrijven en banken worden gered? Nogmaals, dit is niet iets wat in de buurt komt van een vrije markt. We leven onder een socialistisch systeem dat vriendjesbedrijven bevoordeelt. Het is oneerlijk en er moet een einde aan komen.

Vergeet nooit, het idee van de Federal Reserve werd gecreëerd door een cabal van verschanste bankiers tijdens een geheime bijeenkomst op een privé-eiland voor de kust van Georgië. De bankiers stelden toen de Federal Reserve Act op, die tijdens het kerstfeest van 1913 door het Congres werd gepusht. Het wetsvoorstel werd aangenomen omdat er praktisch niemand op Capitol Hill was om zich ertegen te verzetten. Iedereen was thuis voor de feestdagen. Sindsdien is niet alleen Amerika maar de hele wereld onderworpen aan deze man-in-the-middle aanval op het monetaire systeem.

Ze hebben ons langzaam voorgoed van de goudstandaard afgewend en nu hebben ze vrij spel om met de Treasury te coördineren van Amerika verder in de schulden te storten via de aankoop van ‘Treasury obligaties’. In een poging om de productie naar het heden te halen en tegelijkertijd de toekomstige generaties te dwingen om sneller te lopen in het hamsterwiel. Deze entiteit kan niet worden gecontroleerd. Haar ambtenaren zijn niet gekozen. Er is absoluut geen verantwoording verschuldigd. Er zal niets veranderen totdat de mensen wakker worden en zich realiseren dat de Federal Reserve hen al meer dan een eeuw blind berooft.

Het is tijd voor plan ฿

What's your reaction?

Leave a comment