CEO van Dash Ryan Taylor

De cryptocurrencies worden het brood en de boter voor de beleggers van cryptomunten. Er zijn meer dan duizend cryptocurrencies waarin mensen elk jaar investeren. Er zijn coins zoals bitcoin, ethereum, litecoin, bitcoin cash of ripple die slechts enkele van de vele populaire cryptocurrencies zijn waarin ontwikkelaars graag investeren. Eén van zulke munten die een grote groep investeerders heeft aangetrokken, is de coin van Dash.

Dash wordt erkend als de aankomende cryptoccurrency die volgens veel experts voorbestemd is om alle andere crypto-valuta’s te verslaan. Deze voorspelling is gebaseerd op de marktgroei en de marktgeschiedenis van dash. De coin werd uitgebracht als xcoin in januari 2014, die vervolgens werd gerebrand en de naam darkcoin kreeg, die de gebruiker anonimiteit toonde. Na een jaar als darkcoin werd het in maart 2015 omgedoopt tot dash. In deze periode beschikte dash over een robuust systeem waarbij de informatie van de gebruiker werd beschermd met high-end encryptie en beveiliging.

Dash maakt op dezelfde manier gebruik van de blockchain technologie als bitcoin. De superieure versleutelingstechnologie heeft ertoe bijgedragen dat dash vertrouwen heeft gekregen bij investeerders. Dit vertrouwen werd door dash behouden door miljoenen dollars te investeren voor de verbetering van de veiligheid voor de coin. Dash heeft dus het potentieel om als echte valuta te werken en hier zijn nog enkele andere redenen die deze verklaring zullen rechtvaardigen.

 

Marktpositie

Dash is één van de top cryptocurrencies op de planeet. Het marktkapitaal is ruwweg meer dan $3 miljard USD, wat het één van de vele favoriete alcoins maakt bij investeerders. In combinatie met de constante geleidelijke marktgroei leidt dit tot schattingen dat Dash veel cryptomunten die momenteel stabiel zijn, zal overtreffen.

Circulerende supply

De huidige circulatievoorraad van Dash is verhoudingsgewijs groter dan die van veel andere altcoins, namelijk meer dan 8 miljoen dash coins. De hierboven gegeven statistieken hebben dash geholpen om de 13e plaats in te nemen op de lijst van top cryptocurrencies. De technologie die elke dag beter wordt, helpt hen efficiënte oplossingen te creëren.

Masternodes

De dash coin is een two-tier netwerk waarbij de ene wordt bestuurd door de miners en de andere door masternodes die gebruikers voorzien van functies die snellere en goedkope transacties kunnen ondersteunen. De masternode is als de main-node in de blockchain waar alle transactie doorheen stromen. Dit zorgt ervoor dat de gegevens van de gebruiker veilig blijven. Soortgelijke technologie wordt verder ontwikkeld door traditionele betalingsgateway bedrijven om betalingen veiliger te maken voor iedereen.

Verbeteringen

Dit is de belangrijkste troef van dash, waar ze bijna $ 2,5 miljoen USD investeerden om de veiligheid verder te verzekeren. Belangrijke kwesties komen aan de orde in dit verbeteringsproces, waarbij ze steeds betrouwbaarder wordt als investering.

Snelheid

De transactietijd is veel korter dan die van bitcoin, die beschouwd wordt als de beste cryptomunt ter wereld. Terwijl bitcoin slechts 7 transacties per seconde aanbiedt, biedt dash 4000 transacties per seconde. De miners kunnen gemakkelijk en snel blocks genereren in het dash systeem en de snelheid van de blokgeneratie is superieur aan die van bitcoin.

Decentralisatie

Dash is volledig gedecentraliseerd en anoniem. Het gebruik van masternodes, zoals hierboven vermeld, is verantwoordelijk voor de veiligheid en anonimiteit van de gebruiker en transacties. Zo heeft men een efficiënte blockchain waardoor het een ideale betalingsmodel is.

De bovengenoemde functies worden gebruikt door dash en hebben geleid tot vele speculaties dat het kan werken als echte valuta. Veel theorieën zijn ook afgeleid op basis van de gegevens die het fiat valuta kan vervangen in de nabije toekomst, maar alleen de tijd zal hierin meer duidelijkheid en raad geven. Dash is een goede kortetermijninvestering die u kan helpen winst te maken, hiervoor kunt u platforms gebruiken om deze uit te wisselen..

 

 

What's your reaction?

Leave a comment

Inschrijven voor onze nieuwsbrief!

Trade.be © 2018. All rights reserved.

Crypto Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor steeds het laatste crypto nieuws !