ICO’s om te volgen in 2018

Tijdens de dot-com bubbel en de bubbel van de jaren negentig kwamen miljoenen dollars op de markt. Veel van dat investeringsgeld ging verloren aan vaporware en ondermaats presterende startups. Cryptocurrency ICO’s (Initial Coin Offerings) doen ons hieraan denken.

Blockchain infrastructuurbedrijven en platforms maken de weg vrij voor de volgende stap in technologische vooruitgang waarop producten kunnen voortbouwen. Waarom deel ik dit met jullie? Nu is het tijd voor investeerders om deel uit te maken van de grootste technologische vooruitgang in decennia.

Er zijn een paar ICO’s in het bijzonder die de wereld veranderen en een lage hard cap hebben voor wat ze willen bereiken. De hard cap van een ICO wordt gezien als het plafond aan kapitaal dat de ICO zal aantrekken voordat het genoteerd wordt op een beurs. Bij het onderzoek naar ICO’s is het altijd een goed idee om te beginnen met dit getal. Dit getal vertegenwoordigt de potentiële ROI (Return On Investment) in vergelijking met andere reeds vermelde cryptocurrencies.

FarmaTrust

Wanneer technologie en mens elkaar ontmoeten voor het grotere welzijn, verandert dit de wereld ten goede. FarmaTrust (FTT) loopt voorop in dit gebied en bouwt een veilig platform op de blockchain dat namaakgeneesmiddelen elimineert en hierdoor bedrijven miljoenen bespaart. Volgens een recent rapport van PWC is tot 30 procent van alle geneesmiddelen in omloop nep.

“Frauduleuze geneesmiddelen schaden en doden zelfs miljoenen mensen over de hele wereld en ze berokkenen ernstige schade aan de merknamen en de resultaten van grote farmaceutische fabrikanten. (PWC-studie)

Met behulp van geavanceerde technologie, zoals kunstmatige intelligentie en Big Data Analyse, traceert FarmaTrust geneesmiddelen van de fabrikant naar het feitelijke verkooppunt. Ze besparen bedrijven ook geld door voorspellende supply chain-analyses en de meest efficiënte routes naar de markt te bieden. Helpen bij het voorkomen van frauduleuze geneesmiddelen zal levens en geld besparen.

Uit investeringsperspectief verkoopt FarmaTrust 60% van haar tokenvoorraad tijdens de ICO-fase met een hard cap van slechts $20 miljoen tegen een prijs van $0,05 per token. FarmaTrust is al begonnen met het aangaan van belangrijke partnerschappen die hun vooruitgang positief zullen beïnvloeden. Veel investeerders steken geld in infrastructuur-, protocol- en blockchainplatforms en enkele top dApps. Het is voor FarmaTrust haalbaar om een $140.000.000 marktkapitalisatie te bereiken die investeerders een 7x ROI zou geven vanaf de ico-lancering. Als FarmaTrust al haar deadlines haalt en doet wat ze in de roadmap heeft gezet, kan de lange termijn voor deze ICO meer dan 10x ROI bedragen. Zoals bij alle beleggingsadviezen, doet u best uw eigen onderzoek. FarmaTrust is volgens ons een ICO om in de gaten te houden in 2018.

Open Platform

De tweede ICO van 2018 die in de gaten moet worden gehouden is Open Platform (OPEN). Als ontwikkelaar begrijpt u hoe complex het kan zijn om betalingsverwerking of -integratie met de blockchain in te richten en af te handelen. Het Open Platform is de basis voor de eerste gedecentraliseerde API voor gecentraliseerde toepassingen. Hierdoor kunnen ontwikkelaars decentrale technologie gemakkelijk integreren in bestaande gecentraliseerde apps. Grote bedrijven realiseren zich het voordeel van decentrale apps en de blockchain, maar hebben meestal niet de middelen om de complexe oplossingen te implementeren.

Open Platform biedt ontwikkelaars een API waarmee ze sneller en goedkoper een betalingsverwerkingsinfrastructuur op de blockchain kunnen integreren. Als een bedrijf bijvoorbeeld cryptocurrencies als betalingsvorm in zijn bestaande app wil accepteren, kan het de OPEN API gebruiken om die transactie te af te handelen. Open Platform biedt de technologie en beveiliging waarmee bedrijven snel hun bestaande app kunnen integreren in een gedecentraliseerde app. Lees de whitepaper voor meer informatie over de volledige werking.

Open Platform heeft momenteel meer dan 58.000 gebruikers op hun Telegram en de vraag naar hun technologie groeit elke dag. Het token van Open Platform is een ERC-20 token en is momenteel geprijsd aan $0,08 per token. De hard cap werd aanvankelijk vastgesteld op 30 miljoen dollar, maar werd teruggebracht tot 18 miljoen dollar. Dit geeft Open Platform meer ruimte om hun market cap te laten groeien als ze eenmaal op de beurs zijn. $18 miljoen is laag in het huidige ICO-landschap. Het potentieel voor Open Platform’s marktkapitalisatie om $500.000.000 te bereiken in de komende maanden is haalbaar. Dit mede door de ruime toepasbaarheid van het project en de belangrijke partnerships die ze blijven opbouwen.

ICO’s die in 2018 interessant gaan zijn, zullen we gedurende de volgende weken en maanden blijven publiceren. Vertel ons (in een reactie op dit artikel) welke ICO’s er volgens u in de gaten gehouden moeten worden en waarom. Misschien maken we er wel een uitgebreide analyse van.

 

What's your reaction?

Leave a comment