ICO’s om te volgen in 2018: DEEL2

Dit is deel 2 van de serie, ICO’s om te volgen in 2018, dit zijn de ICO’s die volgens ons in staat zijn om het de komende maanden goed te doen. Hier kun je het eerste artikel in de serie te bekijken, waar we FarmaTrust en OpenPlatform hebben onderzocht.

Aangezien steeds meer ICO’s regelmatig op de markt komen, beginnen sommige zich kenbaar te maken. De twee ICO’s die vandaag aan de orde komen, drukken een grote stempel op de samenleving en veranderen deze ten goede van andere.

Deze ICO’s verstoren niet alleen belangrijke maatschappelijke normen, maar kunnen ook het leven van individuele beleggers veranderen. 2018 wordt een jaar waarin velen risico’s nemen en de voordelen daarvan plukken. Echter, geen van wat in dit artikel is geschreven moet worden beschouwd als financieel advies, maar is de mening van de hack-analist op basis van diepgaand onderzoek.

Probeer bij het onderzoek naar ICO’s te zoeken naar de ICO’s die de infrastructuur van de toekomst bouwen, zoals platforms, blockchains en protocollen. Dit type ICO’s zal in termen van ROI een mooie investering zijn.

Akropolis

 

Akropolis maakt de complexe wereld van pensioenen en pensioenfondsen begrijpelijker en toegankelijker. De traditionele pensioenplannen omvatten 401(k)’s en de pensioenen. Veel mensen begrijpen niet wat het verschil is tussen een 401(k)-regeling en een pensioenregeling. 401(k) regelingen stellen individuele werknemers in staat om hun eigen pensioenbeleggingen te kiezen zonder gegarandeerde minimum- of maximumuitkeringen en de werknemer neemt het volledige risico op zich. Een pensioen is een gegarandeerd maandelijks inkomen waarbij de pensioenuitvoerder het beleggingsrisico op zich neemt.

Akropolis heeft de visie om traditionele pensioenregelingen op te lossen, zoals afhankelijkheid van derden en verschillende systemen. Op dit moment moeten gebruikers hun pensioen bijhouden wanneer ze van het ene bedrijf naar het andere overstappen. Dit proces kan omslachtig en ingewikkeld zijn. Akropolis wordt een centrale bron van pensioenbeheer om het voor gebruikers makkelijker te maken te beleggen en hun pensioenfondsen bij te houden.

“Ik hoorde voor het eerst over de pensioen tijdbom in 1996 toen mijn professor Jim Ball het semester sloot met een waarschuwing dat er niemand iets aan deed. Nu, meer dan twintig jaar later, doet nog steeds niemand er iets aan en we weten nu dat ongeacht de pensioenbijdragen die jongeren hebben betaald, ze nooit pensioen zullen krijgen. Dit – Akropolis – is de eerste keer dat ik iemand hoorde komen met een positieve, doordachte aanpak van de pensioen tijdbom. Ian brigg

 

Akropolis is gepositioneerd om een revolutie teweeg te brengen in een archaïsch pensioenfondssysteem. Akropolis geeft meer controle over het individu, fondsmanagers en pensioenfondsen zelf en biedt toegang tot een veilig en eenvoudig te gebruiken platform.

Beleggingsgegevens Akropolis:

Akrapolis prijs: 1 AKT = 0,0690 USD.
Akrapolis supply: 900.000.000 AKT
Beschikbaar voor aankoop: 360.000.000 AKT
Hard Cap: $25.000.000 USD

 

Met een hardcap van $25 miljoen is Akropolis gepositioneerd om de initiële investeringen gemakkelijk te verdubbelen, zo niet te verdrievoudigen. Een bedrijf als Akropolis, dat zoveel waarde biedt, kan binnen zes maanden gemakkelijk een marktkapitalisatie van 75 miljoen dollar bereiken. ICO’s die oude technologie actualiseren en een nieuwe technologie-infrastructuur bouwen, hebben het potentieel om in het huidige marktklimaat van de grond te komen. Enkele ICO’s hebben een idee en een whitepaper met weinig inhoud, terwijl Akropolis het eerst opneemt in de complexe pensioenfondssector. Het team achter het project is zeer sterk en de adviseurs zijn zeer ervaren in het runnen van succesvolle ICO’s. Als Akropolis op koers blijft en alle deadlines haalt, zal het in 2018 zeker iets zijn omin het oog te houden.

 

GoChain

GoChain is een hoogwaardige, schaalbare blockchain die smart contracts en gedistribueerde applicaties ondersteunt. GoChain is 100% compatibel met bestaande Ethereum-portemonnees en smart contracts. Op deze manier kunnen dApps op het Ethereum-netwerk naadloos overgaan naar een platform dat 100x sneller is.

 

GoChain’s testnet ging live in maart 2018 en leverde verbazingwekkende resultaten op.

Bevestigde transactiesnelheden variëren van 1.100 tot 1.500 transacties per seconde (TPS) met een gemiddelde van ongeveer 1300 TPS. In mei gaf GoChain hun mainnet vrij, dat even snel gecontroleerde transacties per seconde liet zien. Het doel voor de komende maanden is om TPS te verhogen naar 13.000. Hoewel 1.300 TPS al veel sneller gaat dan Ethereum, zullen 13.000 TPS baanbrekend zijn om de blockchain open te stellen voor de mogelijkheid van reguliere adoptie.

GoChain’s managementteam bestaat uit zeer ervaren individuen:

Jason Dekker – CEO

Jason is een voormalige hedgefondsbeheerder die meer dan $250 miljoen beheert. Hij heeft ruime ervaring op C-niveau in financiën, biotechnologie, traditionele technologie en de voedings- en drankindustrie.

Travis Reeder – Chief Software Architect

Travis heeft meer dan 20 jaar ervaring in het ontwikkelen van grootschalige toepassingen die succesvolle technologiebedrijven heeft opgericht. Hij heeft ook enkele tientallen miljoenen aan fondsen aangetrokken van een aantal van de topbedrijven voor risicokapitaal in Silicon Valley.

ICO’s met een blockchain blijven voor veel beleggers de beste investeringskeuze. Omdat we midden in een blockchain revolutie zitten, is GoChain klaar om dApps naar een hoger niveau te tillen door sneller te werken dan Ethereum en toch de voordelen van smart contracts te bieden.

Van de investeerdersopvatting, haalde GoChain ongeveer $13.700.000 tijdens ICO op. Voor een blockchain project van deze omvang is dit een zeer lage hardcap. Om de potentiële ROI van GoChain in perspectief te plaatsen, kunnen we dit project vergelijken met Ethereum zelf. ETH heeft momenteel een marktkapitalisatie van $58 miljard. Als GoChain een marktkapitalisatie van $58 miljard zou bereiken, zou dit investeerders een rendement van 4.200% geven. Deze vergelijking kan worden gemaakt omdat GoChain volledig compatibel is met ERC20-toepassingen die op Ethereum zijn gebaseerd en alle dezelfde technologische voordelen van het Ethereum-platform zelf bieden, terwijl de transactiesnelheid 100x wordt opgevoerd. Als GoChain zelfs maar 10% van het marktaandeel van Ethereum dApps zou veroveren, zouden investeerders nog steeds een ROI van 426% realiseren.

De ICO zelf is snel uitverkocht, maar er is nog tijd om tokens te kopen, want GoChain staat op de eerste exchange genoteerd. Hoewel niemand anders dan het team de exacte datum kent, zijn de meeste ICO’s vrij snel na hun ICO-einde genoteerd op beurzen om rekening te houden met token liquiditeit. GoChain is zeker één om naar te kijken in 2018 en verder.

 

 

What's your reaction?

Leave a comment