Is Genesis tron’s bullish project?

Tron’s krantenkoppen trekken de aandacht en deze werden vorig weekend dan ook voortgezet nadat het bedrijf aankondigde dat er voor het ‘Project Genesis’ een beloningspool zal zijn van $ 2 miljard. Het bedrijf is onder leiding van Justin Sun en het project lijkt volop uit de startblokken te komen bij hun doelstelling om een ​​Wereldwijd entertainmentnetwerk op te bouwen, ondersteund door blockchain-technologie.

Project Genesis kent een enorm beloningsprogramma

Zaterdag onthulde de Tron Foundation, Project Genesis, een beloningsprogramma dat wel $2 miljard aan ontwikkelaars en leden van de gemeenschap gaat uitdelen. Dit bedrag was veel hoger dan de $1 miljard die aanvankelijk op 31 maart was gegeven tijdens de ‘testnet’ lancering van het platform.

Justin Sun heeft via Twitter bevestigd dat de beloning van $2 miljard via een aantal programma’s zal worden verdeeld.

Programma’s, beginnende met het ‘Github Plan’ dat in maart gelanceerd werd, helemaal tot aan ‘Dev Con’ later dit jaar.

Het testnet van vorige maand heeft 2.500 aftakpunten in 31 landen geïmplementeerd. Het bedrijf is nu klaar voor de lancering van zijn mainnet op 31 mei, ze zijn hiermee zes maanden voor op schema.

Sun legde ook 26 juni vast als de datum voor de verkiezing van supervertegenwoordigers, die het einde van de Exodus-fase van het bedrijf aankondigen alvorens over te gaan naar Odyssey. Deze fase zal ‘content-ontwerpers’ stimuleren om te migreren naar het Tron platform vanwege de eerlijke regels omtrent content-ontwerp, distributie en verspreiding.

Met het Tron-platform kunnen gebruikers applicaties bouwen en uitvoeren door middel van smart contracts. Dit gebeurt rechtstreeks via de blockchain. Voor velen in de blockchain-industrie plaatst dit het Tron concept op een ramkoers met concurrent Ethereum. Dit wordt verder uitgezet door de ‘whitepaper’ van het bedrijf (waar een klacht op kwam van plagiaat), waarin Tron zijn visie op sociale media, blockchain en content-opslag platformen schetst. Deze visie overlapt met die van Ethereum op gebieden van onder andere datavrijheid en content-ontwikkeling.

Hoewel Tron een lange geschiedenis van controverse heeft, zou ‘Project Genesis’ ontwikkelaars kunnen stimuleren om bij te dragen aan de ontwikkeling van het platform. Het project zal ook steun van binnenuit krijgen door hun eigen gemeenschap te mobiliseren, die bijna 16.800 Telegram-leden omvat. Sun host ook een actief Twitter-account met meer dan 434.000 volgers.

 

 

 

 

TRX prijsniveaus

De waarde van TRX steeg volgens de laatste beschikbare gegevens met 5,1% op maandag tot $ 0,042 per coin. De coin is meer dan 23% gestegen ten opzichte van zijn laagste punt van afgelopen maandag. TRX, die normaal wordt verhandeld tegen eerder de bekendere cryptocoins, werd het laatst gewaardeerd op 0,000005 BTC en 0,000082 ETH.

Op basis van de huidige waarden wordt TRX gekapitaliseerd op $ 2,8 miljard, waardoor het op de 14e plaats komt volgens ‘CoinMarketCap’. Het dagelijkse handelsvolume bedroeg $ 354,6 miljoen. Zuid-Korea’s Upbit was de grootste markt voor TRX-transacties, met 20% van de dagelijkse transacties. OKEx zag ook bijna een vijfde van het dagelijkse volume passeren. Andere belangrijke platforms voor TRX-trades zijn Binance, Huobi en Bithumb.

 

 

What's your reaction?

Leave a comment