Is Vechain een “sleeping giant”, hier de belangrijkste indicators op een rijtje!

VeChain (beroepsonderwijs en -opleiding) is op dit moment wellicht één van de populairste projecten in crypto op het gebied van partnerschappen en mogelijkheden voor toekomstige adoptie, aangezien de blockchain start-up betrokken is bij PwC, Deloitte, BMW en China’s Financial Insurance Giant.

Zoals eerder gemeld door het IIB, is Deloitte onlangs gemigreerd van Ethereum naar VeChain, wat erop wijst dat het Chinese blockchain project intussen de helft van de Big Four op VeChain’s blockchain project heeft, en dit in combinatie met samenwerkingsverbanden zoals met BMW, Amazon Web Services, Haier, en nog vele andere.

De partnerschappen van Vechain maken progressie!

Naast de bovengenoemde partnerschappen is VeChain al sinds september 2018 een samenwerking aangegaan met de Chinese financiële dienstverlener, de People’s Insurance Company of China (PICC).

Het samenwerkingsverband ziet nu vooruitgang doordat VeChain met succes de Noorse Registrar Giant, DNV GL’s certificaten heeft gemigreerd naar de VeChain-blockchain. Dit is belangrijk omdat PICC een partner is van DNV GL.

De zakelijke relatie tussen PICC en VeChain zal de verzekeringsbranche digitaal transformeren, aangezien het bestaande systeem dat door PICC wordt gebruikt een overweldigend groeipotentieel heeft en te lijden heeft onder tekortkomingen op het gebied van dataverzameling, verificatie en auditing.

Bovendien gelooft het bedrijf dat VeChain’s blockchain-technologie, digitale transformatie in de verzekeringsbranche zal brengen en zal helpen om de doorlooptijd te verkorten, de naleving van de KYC (know your customer) te verbeteren en fraude te voorkomen.

VeChain treedt toe tot de zakelijke relatie met PwC

Een andere recente ontwikkeling op het gebied van VeChain-partnerschappen heeft te maken met één van de Big Four Auditing-kantoren.

De wereldwijde auditgigant PricewaterhouseCoopers (PwC) heeft een gemeenschappelijke zakelijke relatie met VeChain aangekondigd door een klein aandelenbelang in VeChain te verwerven.

Onze mening

Al bij al staat VeChain op het punt om het in de nabije toekomst zeer goed te doen, aangezien hun vele partnerschappen plannen beginnen te ontwikkelen om Vechain’s krachtige blockchain-technologie te gebruiken, die gespecialiseerd is in IoT (internet of Things), beheer van de supply chains en de bestrijding van namaak.

Is VeChain daarom een slapende reus die op het punt staat wakker te worden zodra bedrijven daadwerkelijk beginnen met het gebruik van blockchain-technologie? Het lijkt zo, afgeleid van de verscheidenheid aan partnerschappen en de toename van de snelheid naar bedrijven die gebruik maken van blockchain-technologie.

Op dit moment wordt VeChain verhandeld rond de $ 0,0073, dat is een stijging van boven de 45% vanaf het begin van het jaar. VeChain heeft nog zeer veel ruimte om aan waarde te winnen, aangezien de prijsactie niet al het nieuws van de laatste tijd weerspiegeld.

Denkt u dat VeChain een slapende reus is? Laat ons weten wat u denkt in de commentaarsectie hieronder.

Heeft u vragen over dit artikel of bent u van een andere mening? Laat het ons dan zeker weten. Word lid van onze Telegram groep en kom rechtstreeks in contact met al onze teamleden en met andere crypto-enthousiastelingen. De groep is interactief en bevat alle relevante informatie die voor u van nut kan zijn. De groep is voor iedereen toegankelijk en we proberen iedereen verder te helpen waar kan.

 

What's your reaction?

Leave a comment