Shopping Cart 0 - 0,00$ 0

Maar wat is nu dat TRADE.be-fonds?

Welkom bij Trade.be, het eerste Iconomi DAA fonds dat door Vlaamse experts beheerd wordt.

Wat is dat eigenlijk, een DAA fonds?

DAA staat voor Digital Asset Array, wat letterlijk vertaald een reeks van digitale activa is. Iconomi vertegenwoordigt hier het DAA management platform. Het is dus een framework waarbinnen al deze digitale activa beheerd worden. Binnen Iconomi voldoet men aan de huidige reguleringen en audits. Je kan het dus vergelijken met het Bolero platform van KBC, maar dan voor digitale activa. Begin april 2018 is Iconomi zelfs als één van de eerste platformen dat met digitale activa bezig is succesvol geaudit door Deloitte. Meer info hieromtrent kan je vinden op https://www.iconomi.net/audit.

Waarom het Trade.be DAA?

We zijn begonnen aan de hand van de vele vragen die we kregen: “Ik heb 100 euro, hoe investeer ik nu in ‘de bitcoin’?” En we zullen eerlijk zijn: het is mogelijk alles zelf te doen maar niet makkelijk. We kunnen je uit ervaring vertellen dat mensen alleen hun succes delen en niet hun verlies. Niet alles glimt dus in de cryptowereld.

Om goede resultaten te boeken heb je 2 zaken nodig: een team met kennis van zaken die goede marktanalyses kunnen maken en wat geluk. De geluksfactor maken we zo klein mogelijk door te investeren in ongeveer 10 zogenaamde altcoins en zo risicospreiding te doen. Tegelijk zijn het juist de altcoins die enorm kunnen stijgen. Het team van Trade.be heeft jarenlang ervaring in de wereld van cryptocoins en staat aan de top als het gaat om kennis, kunde en inzicht.

Wat we je aanbieden is het volgende:

  • We laten je stap voor stap zien hoe je zo efficiënt mogelijk fiat naar cryptocurrency kan omwisselen.
  • We begeleiden je hoe je deze cryptocurrency in het Trade.be Iconomi fonds kan plaatsen.
  • Onze garantie: je kan op elk moment direct in- en uit het fonds stappen.
  • Ons doel: zowel op korte als op lange termijn de beste resultaten halen. 

En wat houden wij er dan aan over? Indien we winst maken nemen we genoegen met een klein percentage. Ongeveer 3%. Indien we verlies maken betaal je niets. Daar gaan we niet van uit, maar dan is het duidelijk.

Hiernaast zal Trade.be een directe bron worden van nieuws uit de cryptowereld, messcherpe analyses, investeringsideeën en een verzamelplaats voor specialisten wereldwijd. We zullen de laatste nieuwtjes delen met jou in begrijpelijke taal en onze expertise met je delen. 

Bookmark de site dus zeker en schrijf je ook in op de nieuwsbrief om zo op de hoogte te blijven over onze portefeuille. De eerste 500 abonnees op de nieuwsbrief krijgen trouwens een levenslange “early-bird”-status en voordeel op het platform.

Heb je al wat BTC of ETH probeer het minimum dat je kan missen op ons cryptofonds op ICONOMI. Wil je ons op de voet volgen, zeker inschrijven op onze nieuwsbrief via de link bovenaan of onderaan op onze webpagina

Hopelijk tot snel en mocht je vragen hebben contacteer ons dan zeker!

What's your reaction?

Leave a comment

Inschrijven voor onze nieuwsbrief!

Trade.be © 2018. All rights reserved.

DutchEnglishFrenchGerman

Crypto Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor steeds het laatste crypto nieuws !