Shopping Cart 0 - 0,00$ 0

Maar wat is nu dat TRADE.be-fonds?

Welkom bij Trade.be, het eerste Vlaamse cryptofonds.

Wat is dat eigenlijk, een cryptofonds? We zijn begonnen aan de hand van de vele vragen die we kregen: “Ik heb 100 euro, hoe investeer ik nu in ‘de bitcoin’?” En we kunnen eerlijk zijn: het is mogelijk alles zelf te doen maar niet makkelijk. We kunnen je uit ervaring vertellen dat mensen alleen hun succes delen en niet hun verlies. Het is dus niet alles wat glimt in de cryptowereld.

Om goede resultaten te boeken heb je 2 zaken nodig: een team met kennis van zaken die goede marktanalyses kunnen maken en wat geluk. De geluksfactor maken we zo klein mogelijk door te investeren in ongeveer 10 zogenaamde altcoins en zo risicospreiding te doen. Tegelijk zijn het juist de altcoins die enorm kunnen stijgen. Het team van Trade.be heeft jarenlang ervaring in de wereld van cryptocoins en staat aan de top als het gaat om kennis, kunde en inzicht.

Wat gaan we binnenkort aanbieden? De mogelijkheid om geld (meedoen kan al vanaf 100 euro) om te zetten in cryptocoins en die door ons team van specialisten te laten beheren. 

Onze garantie: je kan op elk moment je uitstaande saldo teruggestort krijgen. 

Ons doel: jouw inleg vermeerderen, liefst verdubbelen en wie weet nog meer dan dat. 

En wat houden wij er dan aan over? Indien we winst maken nemen we genoegen met een klein percentage. Ongeveer 3%. Indien we verlies maken betaal je niets. Daar gaan we niet van uit, maar dan is het duidelijk.

Hiernaast zal Trade.be een directe bron worden van nieuws uit de cryptowereld, messcherpe analyses, investeringsideeën en een verzamelplaats voor specialisten wereldwijd. We zullen de laatste nieuwtjes delen met jou in begrijpelijke taal en onze expertise met je delen. 

Bookmark de site dus zeker en schrijf je ook in op de nieuwsbrief om zo op de hoogte te blijven over onze portefeuille. De eerste 500 abonnees op de nieuwsbrief krijgen trouwens een levenslange “early-bird”-status en voordeel op het platform.

Heb je al wat BTC of ETH probeer het minimum dat je kan missen op ons cryptofonds op ICONOMI. Wil je ons op de voet volgen, zeker inschrijven op onze nieuwbrief via de link bovenaan of onderaan op onze webpagina

Hopelijk tot snel en mocht je vragen hebben contacteer ons dan zeker!

What's your reaction?

Leave a comment

Inschrijven voor onze nieuwsbrief!

Trade.be © 2018. All rights reserved.

Crypto Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor steeds het laatste crypto nieuws !