Minder bekende Altcoins in opmars!!

De minder bekende altcoins hebben de laatste tijd grote stappen gezet. Onlangs deed BitTube een stijging van 87%, een coin die op nr.402 staat in termen van marktkapitalisatie.

Door onze aandacht te richten op de top-100 cryptocurrencies springen drie namen in het oog: Loopring, Elastos en Ontology. Elke coin heeft de afgelopen 24 uur het rendement van 3% op de markt overtroffen.

Hoewel het veel te vroeg is om te weten of één van deze cryptocurrencies ‘sleeping giants’ zijn, suggereert een evaluatie van prijstrends en marketinghype dat ze de moeite waard zijn om eens te bekijken en uw eigen onderzoek hierover te doen.

Loopring

Concept

Loopring bouwt aan een decentrale exchange op basis van een open-source protocol. Hoewel het protocol nauwelijks uniek is in de cryptomarkt, zal het gebruikers in staat stellen om te handelen vanuit hun eigen privé wallets, terwijl ze toegang hebben tot wereldwijde liquiditeit.

Het protocol is gericht op het ontwikkelen van een echt ‘betrouwbaar’ handelsplatform dat de onderliggende blockchain waarop het is gebouwd weerspiegelt. Omdat het een protocol is en geen enkelvoudige exchange, kan de code worden gebruikt door andere gedecentraliseerde toepassingen.  Het project is er ook op gericht verschillende pools van liquiditeiten samen te voegen. In theorie zal dit betere wisselkoersen mogelijk maken.

LRC tokens zijn het mechanisme waarmee Loopring kosten zal genereren voor zijn diensten. De token zal ook de miners, exchanges en andere gebruikers belonen voor het matchen van transacties.

Prijs en beschikbaarheid

De LRC token is de afgelopen 24 uur met bijna 9% gestegen tot bijna $0,56. Het heeft een totale waarde van $313.7 miljoen, die het bij nr. 57 in totale marktkapitalisatie plaatst. De coin wordt voornamelijk verhandeld op OKEx, IDAX en Binance.

Elastos

Concept

Elastos heeft significante rol in de investeringsgemeenschap aangezien het zijn nieuwe infrastructuur van het smart web verder uitbouwt. Elastos wordt het “internet van de toekomst” genoemd en ontwikkelt een platform waarop gedecentraliseerde toepassingen kunnen functioneren zonder internet. Het Elastos-internet zal worden gevoed door blockchain technologie en zal gebruikers in staat stellen hun bedrijfsmiddelen te digitaliseren en er auteursrecht op te verkrijgen.

Het project wordt gefinancierd door de Foxconn Groep en andere spelers uit de industrie, die meer dan 200 miljoen RMB (31,2 miljoen dollar) hebben geïnvesteerd.

ELA coins zijn de ‘native currencies’ van het Elastos platform. Slechts 33 miljoen zal ooit worden uitgegeven, en de oplage zal elk jaar toenemen. De cryptocurrency wordt samengevoegd met Bitcoin, in dat geval wordt er gelijktijdig een consensus bereikt over beide chains.

Beschikbaarheid en prijs

De waarde van ELA steeg 9% op Woensdag tot $43.86 per stuk. Aan de huidige waarde wordt de token gekapitaliseerd aan $221.4 miljoen, genoeg voor de 68ste plaats op coinmarketcap. Dagelijkse handelsvolumes zijn ongeveer $15 miljoen, met Huobi en BCEX als de enige markten voor ELA.

Ontology

Concept

Het project Ontology wil een oplossing vinden voor de schaalbaarheidskwestie die de blockchain gemeenschap momenteel teistert. Het is van plan dit te doen door het lanceren van een “high-performance public blockchain” die bedrijven in staat zal stellen om te schalen naar bedrijfsniveau.

Ontology heeft in de rankings van de cryptomarkt een sterke opmars gemaakt aangezien het debat over schaalbaarheid beleggers blijft bezighouden. Een succesvolle airdrop van ONT tokens, in combinatie met de release van testnet Polaris hebben geholpen om de prijzen in het tweede kwartaal op te drijven.

Met een geplande mainnet release dit jaar, zou Ontology klaar kunnen zijn voor een veelbelovende tweede helft van 2018.

Prijs en beschikbaarheid

ONT is momenteel gewaardeerd op $ 8,05 per stuk, die meer dan 8% heeft gewonnen in de afgelopen 24 uur. De miljard-dollar cryptocurrency is 20e gerangschikt door marktkapitalisatie met een totale waarde van $1.2 miljard. De dagelijkse handelsvolumes zijn meer dan 100 miljoen dollar, met meer dan $117 miljoen die op woensdag werd omgezet.

In termen van de markten; ONT is de meest beschikbare cryptocurrency op deze lijst. Binance en OKEx genereren het grootste deel van de handelsactiviteit voor ONT tokens, waarbij ook Huobi, Upbit en Kucoin toegang bieden.

 

What's your reaction?

Leave a comment