Morpheus sluit partnerschap met NEM

NEM is een cryptocurrency en zeer erkend blockchain platform. Nem’s toegestane privé blockchain levert toonaangevende transactietarieven voor interne ledgers, zijn revolutionaire consensus mechanisme en supernode programma zorgen ervoor dat NEM’s openbare blockchain kan groeien zonder ooit compromitterende doorvoer of stabiliteit.

Morpheus heeft een partnerschap met NEM afgerond dat zich zal richten op een gezamenlijk project en een initiatief dat zal helpen om een aantal ongelooflijke kenmerken van NEM naar voren te brengen en tegelijkertijd meer waarde toe te voegen aan het ecosysteem. Dit maakt gebruik van de gecombineerde sterke punten van beide partners; de samenwerking zal betrekking hebben op technologische ontwikkeling die de mogelijkheden van de platforms zal verbeteren. Dit stelt nieuwe groeikansen in het bereik.

Naarmate deze relaties zich verder ontwikkelen, houden we u op de hoogte en brengen we u het laatste nieuws en content. Het is niet alleen de bedoeling dat ze de beste producten uitbouwen, maar ze werken nu ook samen met andere getalenteerde teams om betere producten en diensten te creëren voor mensen over de hele wereld. Deze relatie zullen ze blijven uitbouwen als onderdeel van hun langetermijnstrategie.

What's your reaction?

Leave a comment