NEO update

NEO (NEO) en Ontology (ONT) registreerden beide grote winsten tijdens de stijging van de cryptomarkt, waarbij Bitcoin voor het eerst sinds vijftien maanden naar de $11.000 steeg.

Aangehaald als China’s antwoord op Ethereum, leken de vooruitzichten van NEO voor het creëren van een digitale ‘smart economie’ op zaterdag plotseling rooskleuriger te worden. De NEO coin prijs steeg met 33% en dat in slechts enkele minuten. De Ontology coin, die op de chain van NEO is ontstaan nam ook met 19% toe.

NEO en Ontology op elkaar afgestemde lotgenoten?

NEO’s inspanningen om de v3.0 update in Q2, 2020 te realiseren, werden recentelijk versterkt door de komst van Harry Pierson, voormalig Microsoft-ontwikkelaar. NEO’s U. S kantoor, gevestigd in Seattle, heeft de laatste tijd veel mensen in dienst genomen. Er werd onlangs een oproep gedaan voor een lead technical developer. Dit update-rapport van eerder deze week beschrijft de drukke vooruitgang die op het terrein wordt gerealiseerd.

Onderdeel daarvan is het verfijnen van NEO’s consensusmechanisme – delegated Byzantine Fault Tolerance (dBFT), dat onlangs werd aangepast in de NEO-client v2.10.2 update. Toevallig is dat hetzelfde consensusmechanisme dat gebruikt wordt in de onlangs geïntroduceerde coin van Facebook, Libra.

Nog geen twee weken geleden, toen Ontology met 16% is gestegen, werd deze rally op de voet gevolgd door NEO. Op Zaterdag, toen NEO 33% steeg, werd de rally nauwlettend gevolgd door Ontology.

Ontology was een token dat op de NEO blockchain draaide alvorens het zijn eigen mainnet begin 2018 lanceerde. Men zou denken dat dit het einde van hun samenwerking is, maar de markt denkt daar anders over. Beide zijn in China gevestigde projecten, beide hebben staking rewards voor de eigenaren en bij beide is hun lot op elkaar afgestemd.

Terwijl de NEO ernaar streeft om de smart economy te worden, wil Ontology de onramp coin zijn van deze economie, dit door het voorzien van een blockchain toolkit.

Ontology-update

In een recente update wordt de toevoeging van WASM (Web Assembly) tools voor de Ontology-blockchain gedetailleerd beschreven. Simpel gezegd, WASM staat blockchain ontwikkelaars toe om de meest voorkomende programmeertalen te gebruiken om applicaties te creëren. EOS (EOS) is een van de weinigen die dit mechanisme al heeft en Golem (GNT) heeft dit mechanisme onlangs toegevoegd.

Als je een diepgaand onderzoek doet naar wat WASM kan betekenen voor ontwikkelaars, dan laat het zien in hoeverre een blockchain kan worden ondersteund door dergelijke tools. Ondersteuning voor Rust, C, C#, C+++, Python en meer brengen de belangrijkste bouwstenen van het internet naar de blockchain.

Prijspump NEO

De waarde van NEO steeg met 33%, aangezien de coin prijs van $13,83 tot $18,51 is gestegen. De grootste groei kwam in een plotselinge piek van 60 minuten, zoals hieronder te zien is. Kort na deze piek is NEO gedaald tot het $16.95 niveau, wat neerkomt  op een groei van 22.5%.

Prijspomp Ontology

Vanaf Ontology’s dieptepunt van $1,40, steeg de waarde van ONT tot $1,67. De duidelijke groei van 19% hield een tijdje stand, alvorens er een pullback plaatsvond naar het $1,56 niveau. Dit komt neer op een uiteindelijke stijging van 11%.

Ontology’s pump was bijna in lijn met de NEO pump (zoals u kunt zien hierboven). Tenminste, als we de grafieken van coinmarketcap als nauwkeurig moeten beschouwen.

Heeft u vragen over dit artikel of bent u van een andere mening? Laat het ons dan zeker weten. Word lid van onze Telegram groep en kom rechtstreeks in contact met al onze teamleden en met andere crypto-enthousiastelingen. De groep is interactief en bevat alle relevante informatie die voor u van nut kan zijn. De groep is voor iedereen toegankelijk en we proberen iedereen verder te helpen waar kan.

 

What's your reaction?

Leave a comment