NGRAVE’s hardware wallet ‘ZERO’ sleept de hoogste EAL-certificering in de wacht en is hierdoor de veiligste hardware wallet van de blockchainindustrie!

Door de EAL-7 certificering is de NGRAVE ZERO de meest veilige wallet in de blockchainindustrie en de beste keuze voor de veiligheidsbewuste crypto-investeerders!

Digital asset security bedrijf NGRAVE kondigde vandaag aan dat haar NGRAVE ZERO cryptocurrency hardware wallet voldoet aan het hoogste niveau van veiligheidsanalyse en -testen. Met de EAL-7 certificering, is de NGRAVE ZERO de meest veilige wallet in de blockchainindustrie. Met de NGRAVE kunnen consumenten hun bezittingen nog veiliger en beter beschermen dan voorheen.

Ter vergelijking, de Ledger Nano X heeft een lagere EAL5+-certificering op het gebied van veiligheid, terwijl het Trezor Model T niet eens een EAL-certificering heeft. Beide concurrerende hardware wallets maken gebruik van USB of Bluetooth (in het geval van Ledger) voor de communicatie, waardoor ze met beveiligingslekken blijven zitten.

De NGRAVE ZERO baseert zich in plaats daarvan op QR-codes om volledig waterdicht te blijven, zelfs bij het uitvoeren van transacties. De NGRAVE ZERO zal vanaf 26 mei beschikbaar zijn voor pre-order.

“De firmware en hardware van onze technologie voldoet aan de strengst mogelijke specificaties van de beveiligingsindustrie”, zegt NGRAVE CEO en mede-oprichter Ruben Merre. “Dit laat ons toe om NGRAVE-klanten te garanderen dat ze ’s werelds meest veilige cold storage wallet voor crypto zullen bezitten, onafhankelijk geverifieerd door ’s werelds beste informatietechnologie en beveiligingsstandaard“. De NGRAVE wallet integreert onder andere ProvenCore, de ultraveilige Prove & Run Trusted Execution Environment (TEE) die voldoet aan de Common Criteria EAL7-veiligheidscertificering.

Wat is EAL7-certificering?

Het niveau van de Assurance Evaluation is gegradeerd op een schaal van EAL1 tot EAL7, waarbij EAL7 het hoogste niveau is. Het vertegenwoordigt een zo volledig mogelijke reeks testen, inclusief ontwerpdocumentatie, analyse van het ontwerp, functionele testen en penetratietesten. De NGRAVE wallet firmware is gekoppeld aan een zeer veilig hardwarecomponent, waarin één van de nieuwste, meest veilige en fraudebestendige microprocessing units (MPU’s) van ST Electronics, de 2019 STM32MP157C met HW-crypto, beveiligde opstart en een ultra laag stroomverbruik zijn geïntegreerd. De ZERO heeft ook een ingebouwd beveiligd element voor een optimale beveiliging.

“ProvenCore is de eerste TEE die formeel wordt bewezen tot aan de gegenereerde code. Het bewijs omvat alle essentiële onderdelen van de TEE. ProvenCore biedt een duidelijk hoger beveiligingsniveau en lagere beveiligingskosten,” zegt Christophe Pagezy, Co-CEO en Co-Owner bij Prove & Run. “NGRAVE heeft een hardware-apparaat ontwikkeld dat werkelijk ongeëvenaard is als het gaat om beveiliging, en we zijn blij dat we hiervan deel uitmaken “.

Het Evaluation Assurance Level (EAL) van een IT-product of -systeem is een numeriek cijfer dat wordt toegekend na de voltooiing van een veiligheidsevaluatie. Het is een internationaal erkende reeks standaarden die sinds 1999 door de federale overheid en andere organisaties worden gebruikt om de veiligheid en zekerheid van technologieproducten te beoordelen. Onder gemeenschappelijke criteria vertegenwoordigt EAL de grondigheid en nauwkeurigheid van de evaluatie, waardoor de consument het vertrouwen krijgt dat producten aan specifieke niveaus voldoen die aan de eisen van de veiligheidsgarantie van dat niveau verbonden zijn. Bij hogere EAL’s gaat het om meer gedetailleerde documentatie, analyse en tests dan bij de lagere.

NGRAVE’s cold storage crypto wallets zijn al in de productiefase. De verzendingen zijn gepland voor oktober 2020. De wallets zullen eerst beschikbaar zijn voor pre-order via het bedrijf. NGRAVE zal meer dan 20 coins ondersteunen tijdens de lancering van de toestellen.

 

Bedankt om dit artikel te lezen en blijf gezond!

What's your reaction?

Leave a comment