Omisego (OMG) update

Het is belangrijk om te begrijpen dat Omise en OmiseGO twee verschillende producten en bedrijven zijn (iets wat de media en internetfora vaak in de war brengt). Omdat Omise echter door OmiseGO wordt ondersteund, zullen er veel raakvlakken zijn tussen de twee projecten. Omise wordt ondersteund door VC en heeft strategische partnerschappen gesloten en OmiseGO is uitgebracht om Omise te helpen ondersteunen.

De afgelopen maand heeft het team van OmiseGO zich intensief beziggehouden met het gereedmaken van de Watcher API voor gebruik op hun testnet. Met betrekking tot veel van de Watcher API en Plasma ontwikkelingen.

Doelstellingen vanOmiseGo (OMG)

OmiseGO is een op Ethereum gebaseerd financieel technologiebedrijf dat een gedecentraliseerde exchange (een blockchain) en een betalingsplatform (een wallet) aanbiedt.

Ze proberen mensen zonder bankrekening of financiële instelling in staat te stellen om rekeningen te beheren en geld naar het binnenland en buitenland te sturen.

Het bedrijf achter OmiseGo, Omise genaamd, werd opgericht in 2013 en is een bedrijf voor betalingen met durfkapitaal dat actief is in SEA.

Omise hield een ICO in juni 2017, waar ze 25 miljoen dollar hebben opgehaald.

Technologie & Gebruik

OmiseGO netwerk draait op het Ethereum mainnet en het zou het eerste project moeten zijn dat gebruik maakt van het nieuwe Plasma.io framework dat een schaalbare oplossing is.

Het doel van projecten is dat iedereen in staat is om financiële transacties zoals betalingen, overboekingen, loonstortingen, B2B-handel, supply chain financiering, loyaliteitsprogramma’s, vermogensbeheer en trading, en andere on-demand services, op een volledig gedecentraliseerde en goedkope manier uit te voeren.

OMG token zal worden gebruikt om het netwerk te valideren, wat betekent dat houders van OMG-token winst kunnen maken door bewijs van aandeelhouderschap. Het zal ook worden gebruikt voor vergoedingen.

Recent nieuws

De moedermaatschappij van OmiseGO, Omise Holdings, kondigde aan dat zij een niet openbaar gemaakt bedrag aan financiering hebben ontvangen als onderdeel van de B+++ serie onder leiding van Japan’s grootste particuliere risicokapitaal, Global Brain. De middelen zullen worden gebruikt ter ondersteuning van alle Omise Holdings-projecten, waaronder OmiseGO.

Het team komt steeds dichter bij de implementatie van de plasma-oplossing en is daardoor het eerste project op Ethereum dat het integreert. Dit is een groot succes en als het succesvol wordt uitgevoerd kan dit de interesse en de waarde van OMG vergroten.

Zij hebben onlangs meer details verstrekt over de OMG DEX. Dit is een gedecentraliseerde exchange die zal worden opgenomen in het OMG-netwerk en zal nauw samenwerken met het betalingsaspect.

Zij zijn gecontroleerd door Quantstamp om ervoor te zorgen dat Plasma MVP-contracten bug free zijn.

Het team nam deel aan de populaire Devcon4 dat in Tsjechië (Praag) plaatsvond, waar ze de meeste informatie over de Plasma-oplossing presenteerden.

OmiseGO heeft de afgelopen maand een groot aantal evenementen bijgewoond om te netwerken en te leren van de slimste mensen in de ruimte.

Bijvoorbeeld, de OMG-directeur van Plasma Research ging op 8 oktober naar de Nervos Meetup in San Francisco om Layer 2 oplossingen voor te stellen die bovenop bestaande blockchains werken. Hieronder ziet u de volledige videoclip van zijn presentatie.

Roadmap

Er is een roadmap beschikbaar, maar deze is iets verouderd, dus de betere bron van informatie is de tracker waar de voortgang van de verschillende projectonderdelen wordt bijgehouden.

Het uiteindelijke doel van de OmiseGo is een volledig schaalbare PoS blockchain en Dex op Plasma. Het implementatieproces is opgedeeld in stappen die het team mooi uitlegt in de blogpost.

De recente updates zijn onder andere:

  • eWallet en apps op Android/ iOS
  • Plasma-updates
  • OMG Ecosysteem + Roadmap

De Omise heeft onlangs bijna 100 medewerkers in dienst genomen, maar niet allemaal werken ze aan OMG.

Beschikbaarheid

Genoteerd op verschillende grote exchanges:

  • BitMart (21% van het volume)
  • GDAC (20%)
  • Huobi (13%)

ook op DigiFinex, Binance, BitForex, Bithumb, Bittrex, Kucoin en nog veel meer Totaal volume ongeveer 33M.

Alle 140M tokens zijn in omloop – iets wat zeer zeldzaam is voor alle projecten. Dit betekent dat mcap niet zal toenemen tenzij de prijs stijgt.

OMG is dit jaar nogal teleurstellend geweest met een prijsdaling in alle aspecten (BTC/ETH/USD). Het is zeker niet de slechtste altcoin die er is, maar de prestaties zijn teleurstellend. Interessant is dat als je deelnam aan de ICO je toch nog een mooie winst moet maken om het goed te maken. De ATH is 28.35 en werd behaald op 8 januari.

Besluit

OmiseGo is al een tijdje een vrij rustig project, wat tot uiting komt in de prijs, wat betekent dat de huidige waardering een goed startpunt zou kunnen zijn.

Het project is zeer ambitieus en mooi gepland, terwijl de vooruitgang lijkt voort te gaan en er veel mijlpalen in de ontwikkeling worden bereikt en in aantocht zijn.

Als eerste project op Ethereum met behulp van Plasma zal het waarschijnlijk een grote invloed hebben op de prijs en bovendien zullen er geen nieuwe tokens worden geïntroduceerd. Er is ook een grote kans op een Coinbase notering.

Dit alles maakt OMG een veelbelovende investering op lange termijn als je gelooft dat er behoefte bestaat aan een gedecentraliseerde Paypal-concurrentie. De concurrentie omvat Request en UTRUST, maar OMG heeft iets andere use cases.

 

Heb je vragen over dit artikel of ben je van een andere mening? Laat het ons dan zeker weten. Wordt lid van onze Telegram groep, kom rechtstreeks in contact met al onze teamleden en met andere crypto-enthousiastelingen. De groep is interactief en bevat alle relevante informatie die voor u van nut zouden kunnen zijn, het is voor iedereen toegankelijk en we proberen iedereen verder te helpen waar kan.

 

What's your reaction?

Leave a comment