Onze meest waardevolle cryptomarktinzichten voor 2018 en daarna: DEEL1

Deze 7 delige reeks is het resultaat van honderden en honderden uren van reflectie door het lezen van artikels van de ontwrichtende experts in de voorhoede van de crypto.

Sinds ik de crypto wereld ben gaan bestuderen, heb ik honderden, zo niet duizenden uren besteed aan het verzamelen, opnemen en reflecteren over alles wat ik kon vinden over deze markt die me elke dag meer fascineert.

Wij hebben zeer waardevolle informatie gevonden die wij vandaag al gedeeltelijk gaan delen met u. Of je nu een newbie of een gevorderde bent in de crypto, ik hoop dat je aan het eind van deze reeks publicaties nieuwe perspectieven en ideeën krijgt waar je nog nooit eerder over hebt gehoord of over hebt nagedacht.

De serie bestaat uit 7 delen

  1. Gedecentraliseerde uitwisselingsprotocollen worden gamechangers.
  2. Coinbase (en de andere gecentraliseerde exchanges) hebben grote mogelijkheden om te evolueren.
  3. Protocollen en schaalbaarheid: In uitvoering… Maar nog steeds in afwachting van de ‘Killer apps’.
  4. Crypto Geopolitiek: Waarom “The Crypto World” net zoiets is als “Game of Thrones.
  5. Snel vooruit na 2018.
  6. Onbewerkte Crypto gedachten en aforismen.
  7. Sommige tips, vooral voor Crypto Newbies.

“De meest waardevolle economen zijn crypto-economen, omdat ze in feite economieën kunnen creëren, beheren en analyseren”

 

-Naval Ravikant-

1. Gedecentraliseerde Exchange Protocollen worden Game Changers

“Als je gelooft dat we op weg zijn naar een wereld van duizenden tokens, is het van cruciaal belang om ze in hun geheel te ondersteunen”

 

-Fred Ehrsam-

Decentrale exchange protocollen zullen gamechangers zijn, omdat ze sleutelelementen zijn in de crypto infrastructuur. Ze hebben het potentieel om economieën te ontwikkelen en ze naar nieuwe hoogten te duwen.

Gevolg: protocollen die de macht hebben over gedecentraliseerde uitwisselingsprotocollen zullen waarschijnlijk grote winnaars zijn in 2018-2019. Zie bijvoorbeeld het 0x Project ($ZRX). Wilt u meer weten over 0x? Lees hier ons analyse ervan.

Als we meer dapps zien gebaseerd op het 0x protocol zoals Paradex, kan dit leiden tot een sterke toename van de waarde voor Ethereum (ETH) en 0x.

“OmiseGo (OMG) is waarschijnlijk één van de meest vooruitstrevende projecten in de crypto wereld. Het is de bedoeling om een gedecentraliseerd uitwisselings-/liquiditeitsprovidermechanisme/clearing house/messagenetwerk/asset-backed blockchain gateway te bouwen. Maar terwijl ik in het begin lang aan het project werkte, heb ik nu wat meer twijfels over hoe transacties zich in de keten zullen afwikkelen.” Het team van OmiseGo zou gebruik maken van een Cosmos-netwerk en een zeer complex proces om transacties af te verwerken. “Dit is zeker erg gevaarlijk, maar tegelijkertijd zo interessant,” dus afwachten en zien.

Andere belangrijke dex-projecten

Airswap ($AST) en Kyber Networks ($KNC).

“Voor decentrale apps (dapps), waaronder mobiele apps, zijn in de toekomst meerdere tokens nodig om ze van kracht te voorzien.” Bijvoorbeeld Ether (om transacties op de blockchain vast te leggen), Filecoin (om gegevens op te slaan en op te halen), Golem (om zware berekeningen uit te voeren) en natuurlijk de tokens die nodig zijn voor de applicatie zelf.

“Aangezien het zeer onwaarschijnlijk is dat gebruikers tokens in de juiste verhouding hebben om dapps uit te voeren, zal een onderliggend mechanisme nodig zijn om deze tokens op verzoek aan te schaffen.”

Daarom zijn er voor decentrale apps met een eigen blockchain, behoefte aan smart contracts en open decentrale uitwisselingsprotocollen die gemakkelijk genoeg te gebruiken en aan te passen zijn om decentrale apps op een leuke manier te laten werken. In 2018 zagen we meer decentrale apps, waardoor het volume op decentrale exchanges zou toenemen.

Een ander voordeel van gedecentraliseerde uitwisselingsprotocollen

“Nieuwe tokens worden automatisch ondersteund. Dit zou een vereiste zijn voor zeer complexe toepassingen die duizenden tokens zouden creëren en ondersteunen.“De toekomst van decentrale exchanges is verbijsterend als we erover nadenken.

Netwerken zoals District0x (DNT) zouden dit mogelijk kunnen maken door virtuele plaatsen te creëren die districten worden genoemd, dit zou markten en gemeenschappen zijn die op de blockchain met Ethereum en het IPFS-protocol zouden werken. Het bestuur zou op Aragon plaatsvinden (ANT).

Natuurlijk, denk nu niet dat alles op de blockchain moet draaien, maar veel dingen kunnen dat wel. Naarmate de technologie zich uitbreidt, kan deze groeien ter vervanging van vele diensten.

Projecten zoals NEO (NEO) en Qtum (QTUM) kunnen ook interessant zijn om te volgen als alternatieven voor Ethereum. Zij kunnen het aanmaken en uitvoeren van dapps, met in het bijzonder mobiele apparaten vergemakkelijken.

 

What's your reaction?

Leave a comment