Onze meest waardevolle cryptomarktinzichten voor 2018 en daarna: DEEL6

Veel mensen van ons land begrijpen het bank- en geldsysteem niet. Zouden ze dit wel doen dan zou er vóór morgenochtend een revolutie plaatsvinden.

Crypto staat nog in de kinderschoenen. Toch is het een leuk om de gedachtegang van andere mensen over crypto door te nemen. We bekijken enkele gedachten / meningen van diverse personen.

“Crypto is het grootste videogame dat er tot nu toe ontwikkeld is. Speel 24/7 met iedereen over de hele wereld, rechtstreeks vanaf uw telefoon. Nieuwe uitdagingen, meme-oorlogen en GELD. Iedere nieuwe speler moet alle bestaande spelers terugbetalen”

 

-Naval Ravikant-

6. Ruwe crypto-gedachten

Opmerking: de meeste van de onderstaande beweringen zijn “gedachten”.
  1. Ik zie Bitcoin als een Trojaans paard. Ik zie geen regeringen en regels die Bitcoin zullen vernietigen, maar ik zie het eerder in omgekeerde weg gebeuren. Ik geloof dat het onderliggende wiskundige protocol dat Bitcoin maakt tot wat het is, in staat is om alle hoeken en gaten van ons bestaande financiële systeem vast te leggen en te transformeren ongeacht of de ” huidige grootmachten” dit nu wel of niet leuk gaan vinden. En de manier waarop dit zal gebeuren, is door de geleidelijke maar aanhoudende adoptie van Bitcoin in de gewone economie.
  2. In 2010 maakte ongeveer 2,5 miljard mensen in de wereld geen gebruik van formele banken of om geld te sparen of te lenen. Bijna 2,2 miljard van deze onbevoorrechte mensen wonen in Afrika, Azië, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten. In de meeste gevallen zijn ze niet bankplichtig omdat banken hen om verschillende redenen niet kunnen bedienen (bijvoorbeeld: afgelegen gebieden). Maar veel van deze mensen hebben mobiele telefoons en doen er transacties mee. Waarom zouden ze niet handelen met bitcoin en andere cryptovaluta’s?
  3. Western Union is een Kodak. Coinbase is een Nokia. We wachten nog steeds op de iPhone.
  4. In 2017 was Ripple de grijze muis van de cryptowereld.
  5. Proof-of-stake is bij crypto wat dividenden zijn bij aandelen.
  6. Bitcoin is de MySpace van crypto’s. Laten we nu hopen dat Bitcoin evolueert. Ja, wij hebben het over schaalverbeteringen.
  7. 2018 kan gewelddadig zijn voor onvoorbereide investeerders/traders die hebben geïnvesteerd in projecten die niet zullen opleveren zoals verwacht.
  8. De meeste mensen zijn nog steeds niet klaar/bereid om hun eigen bank te zijn en hun eigen privésleutels te beheren. Dit is een opportuniteit voor tussenpersonen zoals banken.
  9. Bitcoin is filosofisch en fundamenteel vrijzinnig.
  10. Ook al is de blockchain niet te stoppen, toch zijn de staten en de centrale banken enorme invloedrijke spelers die niet kunnen worden genegeerd, en zal de wetgeving in de landen in 2018 evolueren. China, Frankrijk, Rusland, Zuid-Korea, de Verenigde Staten en vele andere landen zijn al begonnen. Afhankelijk van de beslissingen zou het innovatie kunnen bevorderen of het potentieel van de cryptovaluta ernstig kunnen belemmeren.

 

What's your reaction?

Leave a comment