Onze partner Bitcoin Meester gaat de samenwerking aan met Wild FM!

Cryptobroker Bitcoin Meester gaat een samenwerking aan met radiozender Wild FM. Vanaf maandag 18 maart tot woensdag 17 april zijn er bij de populaire muziekzender verschillende crypto gerelateerde prijzen te winnen. Er is bijvoorbeeld vier keer een wallet te winnen met daarop 50 euro.

Samenwerking Bitcoin Meester en Wild FM Hitradio.

Bitcoin Meester en Wild FM Hitradio gaan diverse campagnes rond crypto doen. Van maandag tot en met vrijdag worden luisteraars opgeroepen om te appen naar de studio. Daar wordt hen gevraagd of ze in cryptocurrencies willen investeren of waarom juist niet. Dagelijks zullen DJ’s de campagne in de kijker zetten. Iedere vrijdag zal er ook telkens iemand live worden opgebeld. De gelukkige krijgt een zogenaande crypto-wallet bij Bitcoin Meester met daarop 50 euro aan cryptocurrencies.

Promotiespotje, crypto update en cryptoprijzen.

Het promotiespotje wordt vijf keer per dag gedraaid op Wild FM. Twee maal in de ochtendspits, twee keer in de avondspits en nog éénmaal – willekeurig – tussen 09:00 en 16:00. Vrijdagochtend wordt met een Crypto Update het laatste nieuws besproken op een laagdrempelige manier. De campagne van Bitcoin Meester op Wild FM loopt van maandag 18 maart tot woensdag 17 april. De te winnen cryptowallet ter waarde van 50 euro wordt vier maal weggegeven; op 22 en 29 maart en 5 en 12 april.

Breder publiek maakt kennis met crypto.

Jurgen Rijkers, Chief Operating Officer (COO) bij Hitradio Wild FM, licht toe: “We hebben een goed gesprek gehad met Bitcoin Meester, die ons wijzen op het potentieel van dit onderwerp. Wij zien zeker een behoefte onder onze luisteraars, vooral de millennials, om Bitcoin en cryptovaluta in het algemeen beter te begrijpen. Dit is een ‘hot’ item en we leggen dit graag aan de luisteraar uit in de “Jip en Janneke-taal” zodat hij of zij het beter kan begrijpen. Crypto is een onbekende, best complexe wereld. Wij willen onze luisteraars graag breed informeren over de handel en wandel in deze wereld.“

Christiaan Jimmink is marketing manager bij Bitcoin Meester zegt: “Door crypto bespreekbaar te maken op de Nederlandse radio bereiken we mensen die wij anders niet bereiken. Wij als Bitcoin Meester zijn blij dat we Wild FM daar als partner in hebben gevonden. Het is goed om eens buiten de wereld van crypto te kijken en aan een breder publiek uit te leggen wat het inhoudt.”

Over Bitcoin Meester.

Het in Aalsmeer gevestigde Bitcoin Meester is een Nederlandse cryptobroker voor meer dan 100 verschillende cryptovaluta. Het systeem van Bitcoin Meester is laagdrempelig en gebruiksvriendelijk.  Bitcoin Meester biedt de perfecte oplossing om op een gemakkelijke manier vrijwel alle populaire crypto-coins te kopen en te verkopen op één plek.

Over Wild FM Hitradio.

Het Noord-Hollandse regionale commerciële radiostation Wild FM Hitradio is één van de grootste radiozenders in de regio Amsterdam en daarbuiten. Vooral jongeren, vrouwen en hoogopgeleiden stemmen af op de zender. Wild FM draait popmuziek met een doelgroep van tussen de 10 en 49 jaar. Het radiostation heeft daarbij een licht accent op vrouwen tussen de 20 en 29 jaar, waarbij circa 60 procent van de luisteraars vrouw is en 40 procent man. Wekelijks bereikt de radiozender circa 470 duizend luisteraars.

Dit artikel werd ingezonden door onze partner Bitcoinmeester

 

Heeft u vragen over dit artikel of heeft u van een andere mening? Laat het ons dan zeker weten. Word lid van onze Telegram groep en kom rechtstreeks in contact met al onze teamleden en met andere crypto-enthousiastelingen. De groep is interactief en bevat alle relevante informatie die voor u van nut kan zijn. De groep is voor iedereen toegankelijk en we proberen iedereen verder te helpen waar kan.

 

 

What's your reaction?

Leave a comment