Onze top 4 altcoins voor het laatste kwartaal van 2018, ja zelfs in een bearmarkt!

Met de dalende bearmarkt in volle gang kan het eng zijn om zoveel rode kaarsen op de charts te zien. Maar een bearmarkt biedt ook mogelijkheden om geld te verdienen. Wanneer de markt naar beneden is, is het een goed moment om een portefeuille te diversifiëren. Het aanhouden van “veilige” munten zoals Ethereum, Bitcoin en Litecoin zal leiden tot kleine zogenaamde “winsten” als de cryptomarkt weer omhoog klimt, maar het diversifiëren van uw portfolio met enkele lage marktkapitalisatieprojecten kan veel grotere opbrengsten opleveren.

In dit artikel zullen wij vier projecten met lage marktkapitalisaties en een hoog investeringspotentieel met u delen.

Stakenet (XSN)

Stakenet (XSN) is een ambitieus project gericht op het vervangen van traditionele banken, fiat, betaalgateways en nog veel meer en met een niet te evenaren vooruitgang. Stakenet is al op de voorgrond geplaatst met Lightning Network, SewWit en Atomic Swaps die al zijn geïmplementeerd en werken. Ze werken ook aan ’s werelds eerste echt gedecentraliseerde DEX die volledig door Masternodes wordt beheerd. In tegenstelling tot alle andere DEX die momenteel bestaan, kan de XSN Exchange door geen enkele autoriteit, ook niet door de overheid of Stakenet zelf, worden afgebroken.

Stakenet heeft twee baanbrekende innovaties: Trustless Proof of Stake (TPoS) en Cross Chain Proof of Stake (CCPoS). Met TPoS kan iedereen zijn of haar munten vanuit de cold storage inzetten, bijvoorbeeld vanuit een cold storage device zoals de Ledger, of Stakenet’s eigen XSN Hardware device dat later dit jaar wordt vrijgegeven. Met CCPoS kunt u de ene coin staken en beloningen ontvangen in een andere coin naar keuze, zonder tussenpersonen of risico’s, omdat ze gebruik maken van hun eigen combinatie van Lightning Network en Atomic Swaps genaamd Lightning Swaps.

Zoals gezegd, werkt Stakenet aan hun eigen apparaat, dat veel meer zal zijn dan alleen maar een middel om munten in cold storage zoals Ledger op te slaan. Dit apparaat zal een persoonlijke metgezel zijn voor uw dagelijks leven met usecases die nog niet gerealiseerd zijn. Het prototype is in de maak en zal later dit jaar aan het publiek worden onthuld. Door dit te combineren met hun XSN Exchange kunt u de allereerste cold storage exchange direct vanaf uw XSN apparaat bereiken, zonder dat dit ten koste gaat van de veiligheid.

Tot slot is de XSN Cloud van Stakenet een online Staking en Masternode dienst die de stress van uw schouders neemt als het gaat om het staken en uitvoeren van een Masternode. Op de cloud kunt u uw coins inzetten en voor het einde van het kwartaal kunt u Stakenet zonder enige twijfel uw masternodes laten onderhouden en updaten terwijl u uw coins in de cold storage opslaat.

Genesis Vision (GVT)

Genesis Vision (GTV) is een andere interessante investering op dit moment. Het Genesis Vision platform heeft een werkende iOS applicatie waarmee individuen en organisaties in staat zijn om investeerders te worden die een portfolio opbouwen en actief traden. Op hun beurt hebben deze investeerders publieke profielen die hun portfolio en handelsprestaties laten zien om zo anderen te helpen om goede en slechte investeerders uit de weg te ruimen. Gebruikers van het platform kunnen dan hun GVT inzetten in de trades van deze investeerders. Het Genesis platform heeft een solide use case voor de community van crypto en een groot aantal actieve gebruikers.

Storm (STORM)

STORM is een verzamelplatform voor microtaken waarmee gebruikers enquêtes en online taken kunnen uitvoeren en nieuwe producten kunnen uitproberen in ruil voor STORM tokens, die op exchanges verkocht kunnen worden. STORM staat al vermeld op Bittrex en Binance. Wat dit project interessanter maakt dan veel andere projecten die ik heb gezien, is dat het een werkend product heeft. Het webplatform is al beschikbaar in de Google Play store en zal binnenkort beschikbaar zijn op iOS.

STORM token heeft momenteel een marktkapitalisatie van ongeveer $29 miljoen en een dagelijks volume van $1 miljoen. Het is naar onze mening een beetje een slapende coin. Storm is in termen van marktkapitalisatie gerangschikt op een 134ste plaats en heeft op 9 januari 2018 een ATH weten te bereiken van $0,244.

Dent (DENT)

De laaste coin op onze lijst is Dent (DENT). Dent is gerangschikt op de 121ste plaatse, met een all time high van 0,086. Het Dent platform is van plan om te concurreren met de industrie van mobiele apparaten door het hosten van een vrije markt waar gebruikers telefoongegevens kunnen delen. Dit zou het monopolie van telecommunicatiebedrijven doorbreken en de wereldwijde efficiëntie verhogen. In de meeste regio’s over de hele wereld verkopen telecombedrijven minuten- en datapakketten die maandelijks vervallen en niet worden verlengd. Met Dent kunnen ongebruikte gegevens door gebruikers worden verkocht in plaats van verspild.

De mobiele app van Dent is al uitgerold en krijgt solide beoordelingen. Het team heeft de aanwezigheid van Dent in meer dan 130 landen gevestigd en blijft vooruitgang boeken. De Dent coin staat vermeld op Binance en KuCoin.

Onze mening van "low-cap" coins

Ik denk dat diversificatie van de portfolio met bewezen low-cap altcoins één van de beste dingen is die een crypto-belegger kan doen tijdens een bearmarkt. Ik hoop dat de hierboven beschreven keuzes zullen slagen wanneer de “bulls” terugkeren.

Heb je vragen over dit artikel of ben je van een andere mening? Laat het ons dan zeker weten. Word lid van onze Telegram groep, kom rechtstreeks in contact met al onze teamleden en met andere crypto-enthousiastelingen. De groep is interactief en bevat alle relevante informatie die voor u van nut zouden kunnen zijn, het is voor iedereen toegankelijk en we proberen iedereen verder te helpen waar kan.

 

 

What's your reaction?

Leave a comment