Wie zijn wij?

Cryptocurrencies en de blockchain technologie zijn een echte passie bij al onze teamleden.

Met onze artikels proberen wij u op een aangename en begrijpelijke manier wegwijs te maken in deze bijzonder boeiende wereld.

WIj zijn een  community van cryptocurrency liefhebbers, blockchain technology supporters en investeerders die allemaal 1 doel hebben: een betrouwbare bron aan informatie en kennis te geven, om uw belegging in deze enorm veelbelovende wereld goed te laten verlopen.

Of u nu enkel interesse hebt in de technologie erachter, een uitgebreide analyse wilt of de meest recente market trends wil volgen, u an het allemaal bij ons vinden!

De eerste stap in deze wereld kan heel onwennig en afschrikkend zijn. Maar met mensen die al enkele jaren ervaring hebben in deze wereld kan de community een groot verschil maken voor uw belegging.

Volg ons voor het laatste crypto nieuws, investeringsideeën en marktanalyses!

Waar vind je onze community?

Wij maken dagelijks verschillende soorten content waaruit u kan leren, dit gaat van coin analysis, scam analysis tot educatieve- of gewone nieuws artikelen. Deze worden ook gepost in onze social media kanalen waar u leerrijke gesprekken kunt voeren of volgen. Dit kan bijvoorbeeld gaan over TA analyse (technische analyse voor trading) of gewoon over bepaalde nieuwe projecten die wij voor u onderzoeken.

Op dit moment hebben we in totaal meer dan 9000 volgers over al onze community kanalen. Op onze social media vind je zowel newbies als pro’s, die allemaal op de hoogte willen blijven van de “crypto trein”. Belangrijk voor ons is dat het gezellig blijft en dat iedereen zijn passie deelt met ons.

Telegram is the place to be en het meest actief. Dit is het platform waar de meeste van onze discussies en vragen plaatsvinden. Heb je nog nooit gehoord van Telegram?
Geef het een kans en kom erbij. Het zal u niet teleurstellen, je zal zien dat u op enkele weken tijd al veel extra kennis hebt opgedaan. U op de hoogte houden van de laatste nieuwtjes is wat wij het liefst doen!

Meet the team

Tim Broekmans
crypto analyst

Cain Ransbottyn
oprichter van Cain:RAWtalk

Wesley Vanherle
Crypto analyst

Fréderic Exelmans
Financial advisor & analyst

Anthony Lefevre
Blog, Research & editor

Bjorn Vuylsteker
Technical adviSor

Niels Van der Stappen
graphic designer & IT Specialist

Michiel Schuermans
Analyst & editor

Jim Cabus
Graphic design, webmaster, editor

Contacteer ons

Is er een coin, token of ico die u graag door ons geanalyseerd zou zien? Heeft u een vraag en/of opmerking? Of wil je gewoon eens hallo zeggen?

Gebruik ons contactformulier, wij proberen u zo snel mogelijk een antwoord te bieden.