Request prijsvoorspelling 2018

Nadat Request een mooie partnerschap bekendmaakte met PWC France wordt dit een geduchte concurrent voor de projecten zoals Tenx en Monaco. Zal request in 2018 doorbreken als de absolute topper, dat is voor ons de grote hamvraag. Lees de analyse en krijg een mooi overzicht van de mogelijke scenario’s.

Request

Bear

Concurrentie

 • Hoewel er enkele verschillen zijn tussen Request en concurrerende apps, zijn er ook weinig overeenkomsten die uiteindelijk zullen betekenen dat gebruikers hun voorkeursoplossing moeten kiezen. Dit kan het aantal gebruikers dat Request gebruikt beperken. De belangrijkste concurrerende apps zijn OmiseGO, Metal, Monetha en Populous and Hive. Er is ook PayPal.

Ethereum schaalbaarheid

 • Request zal worden uitgevoerd op Ethereum die te maken zal krijgen met schaalbaarheidsproblemen, zoals CryptoKitties al heeft bewezen. Als de schaalbaarheidsproblemen van Ethereum niet zijn opgelost, zal Request een aantal oplossingen moeten vinden.

De reikwijdte

 • Request is een zeer ambitieus project dat erop gericht is om de gedecentraliseerde PayPal van betalingsdiensten te worden. Dit betekent dat de reikwijdte en moeilijkheidsgraad van het project aanzienlijk zijn en hoewel het team al ervaring heeft met betalingssystemen, kan het een moeilijke onderneming zijn.

 

Bull

Partnerschappen

 • Het bereik van Request betekent dat het kan worden gebruikt als de ultieme oplossing voor cryptocurrency-betalingen en in 2018 zullen we gebruiksscenario’s gaan zien. De samenwerkingsverbanden met Civic en Kuber, 0x, zouden moeten betekenen dat REQ de identiteit van de klant en alle tokens voor het systeem kan implementeren, waardoor het een universeel blockchain-ecosysteem wordt.

De roadmap voor 2018 is fantastisch

 • Het aantal geplande ontwikkelingen voor 2018 is verbazingwekkend en omvat betalingsverzoeken, fiat-valuta’s, transparantiefunctie, escrow functie, reputatiesysteem, betalingsuitbreidingen, taakbeheer en nog veel meer functies.

Token verbranding

 • De REQ-tokens zullen uiteindelijk worden verbrand , en het zou token-houders moeten belonen vanwege de gewijzigde verhouding tussen aanbod en vraag.

Overwegingen

 • Dit is geen opstartprocedure sinds Moneytis – het bedrijf achter requestnetwerk heeft al een service ontwikkeld waarmee gebruikers geld in het buitenland kunnen stoppen.
 • Request ontbreekt op Koreaanse exchanges en Amerikaanse exchanges zoals Bitfinex, Poloniex en Bittrex. Het is ook niet op Huobi, een van de twee belangrijkste oosterse exchanges.
 • Ongeveer 64% van alle tokens zijn momenteel in omloop. 21% wordt langzaam geïntroduceerd in de oplage, terwijl 15% de teamtokens zijn die gedurende 2 jaar vast staan en andere zijn verworven. Ik denk niet dat de nieuwe tokens in het ecosysteem de prijs op een significante manier zullen beïnvloeden.
 • Met Request kunnen andere tokens worden gebruikt om dingen te betalen, maar ik geloof dat REQ zal wedden dat de facto-valuta wordt gebruikt en dat de kostenscan in elk geval alleen in REQ wordt betaald.

Prijsvoorspelling

Bearish: $ 3 REQ (2,1 miljard) aan het einde van 2018 (ervan uitgaande dat 700M tokens in omloop zijn)

 • Dit houdt rekening met het algemene bearish-klimaat in crypto en concurrerende apps die beter presteren op het gebied van ontwikkeling en partnerschappen. OMG is op dit moment ter waarde van bijna 2 miljard waard.

Neutraal: $ 8 REQ (5,6 miljard) aan het einde van 2018 (waarschijnlijk)

 • Dit is een redelijke veronderstelling zolang REQ de ontwikkelingen zoals gepland kan verwerken.
 • Als dat gebeurt, zou een vergelijkbare gestage groei moeten worden gerechtvaardigd door het gebruik van het requestnetwerk door winkels die gebruikmaken van betaalgateways en gebruikers die het gebruiken om voor spullen te betalen. Er hoeven niet eens veel winkels te zijn die deze service aanbieden, zolang er maar een bewijs is van echt gebruik in de praktijk.

Bullish-weergave: $ 15 REQ (10,5 miljard) aan het einde van 2018

 • Als REQ erin slaagt meer useability te krijgen, moet de prijs schalen met de werkelijke bruikbaarheid in het echte leven. In vergelijking is Litecoin $12 miljard waard en het wordt zelden gebruikt om dingen daadwerkelijk mee te betalen.

 

 

What's your reaction?

Leave a comment