Ripple gaat vooruit

In zijn interview met CNBC, tijdens de Europese tournee van het evenement Money 20/20, benadrukte Brad Garlinghouse het belang van de liquiditeit van Ripple (XRP) wanneer banken xRapid gaan gebruiken voor internationale transacties. Dezelfde liquiditeit heeft XRP bereikt door genoteerd te raken op talrijke exchanges. De meest recente noteringen zijn ZebPay, Revolut en SBI Virtuele Valuta’s (VCTRADE).

Het is dan ook niet verwonderlijk dat XRP bij de nog te lanceren DX.Exchange zal opgenomen worden. Dit werd bereikt door middel van een facebookpoll die door de exchange werd uitgevoerd op een manier die trouw is aan decentralisatie. De facebookgemeenschap van Ripple stemde overweldigend om hun favoriete munt te laten noteren op de exchange.

DX.Exchange had dit te zeggen via twitter met betrekking tot de poll en de notering van XRP op zijn platform:

Here’s the winner of our Facebook Poll: ripple will be available when DX.Exchange launches and an essential part of our community.

 

Deze aankondiging kwam in combinatie met een video. Hierin werd een korte geschiedenis van Ripple weergegeven en er werd een blik geworpen op de prestaties in termen van het geven van bijna direct betalingsoplossingen over de hele wereld.

De DX.Exchange wordt gebouwd op de toonaangevende technologie van Nasdaq en voert momenteel pre-registraties uit op haar website. Wanneer de exchange gelanceerd is, zal deze individuen en instellingen toelaten om cryptocurrencies met fiat te kopen, crypto op het platform te verhandelen en deze terug naar fiat te converteren. Aan de exchange is in Estland een vergunning verleend door het Estse ministerie van Economische Zaken en Communicatie. Met transparantie en veiligheid als belangrijke punten voor de exchange zullen de gebruikersfondsen en de informatie op het platform veilig zijn door het gebruik te maken van geavanceerde encryptie.

Wat de marktprestaties van XRP betreft, wordt de munt momenteel gewaardeerd op $0,67328. Bitcoin (BTC) is terug op de aangename prijs van $7.600 gestabiliseerd. De totale marktkapitalisatie van de crypto-markt is rond de $330 miljard gebleven voor de eerste helft van deze week. Alle vingers worden gekruist dat deze waarde niet zal dalen, maar juist zal blijven stijgen in de maand juni.

What's your reaction?

Leave a comment