Smilo update!

Het Smilo Platform is een hybride blockchain platform die de mogelijkheid biedt om transparantie te geven en dit terwijl uw data beschermd wordt. Smilo heeft veel diverse use cases naast het ondersteunen van video games. Voor meer informatie over het Smilo Platform en wat het voor jou kan betekenen, bekijk dan hier onze review ervan.

Het idee erachter, waarom Smilo een oldschool game wil verbinden met het testnet

Door het Smilo Network en zodoende het inherente Smilo in een beloningssysteem te integreren tonen ze de veelzijdigheid van Smilo aan, welke dus niet alleen een middel is om bepaalde services van het netwerk te bekostigen. De geïntegreerde code in de Smilo Game Agent en de Smilo blockchain zijn erg dynamisch. Dit zorgt ervoor dat het gemakkelijk is om verschillende real life applicaties te implementeren.

Smilo heeft dit klassieke spel gekozen om het nostalgische gevoel te verkrijgen en omdat het één van de eerste games is die senior developers vroeger gespeeld hebben. Daarnaast geeft het de community niet alleen de mogelijkheid om een leuke demo te spelen en beloningen te verdienen, maar zal ook het Smilo beloningssysteem, gebruiker accounts, transacties, smart contracts en natuurlijk de game als applicatie getest worden. De gebruikers hebben ook de mogelijkheid om invloed uit te oefenen op de ontwikkeling van het testnet en dus ook op de ontwikkeling van het mainnet.

Dit is is de definitie van Nostalgie - Quake!!

In een nieuwe release van deze klassieke first person shooter kan iedereen vanaf nu ook zijn vaardigheden verbeteren om vervolgens Smilo tokens te winnen tijdens het spelen. Klik hier alvast om mee te doen!

Smilo Quake is een unieke en epische versie van de retro first person shooter Quake II gecombineerd met de hypermoderne en revolutionaire blockchain technologie van het Smilo Platform. De hybride blockchain technologie maakt het mogelijk voor spelers om Smilo tokens te winnen die na de lancering van Smilo’s mainnet (Q2 2019) ingeruild kunnen worden naar euro’s op diverse crypto trading platformen. Met andere woorden, de spelers krijgen de mogelijkheid om hun verdiende tokens buiten de game omgeving te gebruiken.

Daarnaast kan de Smilo blockchain ook geïntegreerd worden in andere spellen om spelers te belonen. Dit is dan ook een oproep aan alle geïnteresseerde ontwikkelaars om contact op te nemen met Smilo om de diverse mogelijkheden te verkennen. En voor de spelers, succes met het winnen van Smilo tokens in deze epische game! Klik hier om te spelen!

Hun beloningssysteem

Smilo Quake zal beschikken over vier verschillende type Quake servers. Iedere server heeft een andere moeilijkheidsgraad, en iedereen begint als een ‘Rookie’. Vervolgens hebben spelers de mogelijkheid om de “vaardigheid ladder” op te klimmen om een ‘Elite’ speler te worden.

De Rookie server is de server waar iedere speler begint. Hier kun je beginnen met het verdienen van Smilo tokens, deze tokens kun je vervolgens gebruiken om jezelf in moeilijkere servers in te kopen. De Rookie server is gratis, hiervoor hoef je geen Smilo tokens te bezitten. De top 3 spelers worden beloont met een klein bedrag in Smilo tokens.

  • 1e plaats 3 XSM
  • 2e plaats 2 XSM
  • 3e plaats 1 XSM

Wanneer jij jezelf een ervaren speler vindt en denkt een moeilijkere uitdaging aan te kunnen, dan is het mogelijk om mee te spelen op de Advanced, Pro of Elite servers. Om op deze servers te spelen zul je per ronde een aantal Smilo tokens moeten inleveren. De kosten variëren tussen één en 100 XSM, en na afloop zal de volledige pot als volgt verdeeld worden:

  • 1e plaats 50% van de pot
  • 2e plaats 25% van de pot
  • 3e plek 15% van de pot

Zoals je misschien al gemerkt hebt wordt 10% van de pot niet verdeeld over de winnaars. Deze tokens zullen terugstromen naar de Rookie server. Hiermee krijgen spelers die niet voldoende tokens hebben om in hogere servers te spelen alsnog een kans krijgen om tokens te verdienen. Dus, zelfs als je al je tokens verliest, heb je alsnog de mogelijkheid om terug te keren naar de Rookie server om alles weer terug te verdienen!

Overigens, als een bepaalde hoeveelheid Smilo tokens in de Rookie is gewonnen, dan zal de beloning van deze server dalen. Het aantal mogelijk te verdienen tokens zal steeds duidelijk zichtbaar zijn. Hierdoor hebben nieuwe spelers altijd de mogelijkheid om mee te doen met Smilo Quake zonder dat de hoeveelheid tokens die aan de servers toegevoegd dient te worden enorm escaleert. Een ander voordeel van dit systeem is dat er geen inzet van Smilo van buitenaf hoeft te worden gebruikt waardoor het ook voor kinderen en minderjarigen speelbaar is.

 

Heb je vragen over dit artikel of ben je van een andere mening? Laat het ons dan zeker weten. Wordt lid van onze Telegram groep, kom rechtstreeks in contact met al onze teamleden en met andere crypto-enthousiastelingen. De groep is interactief en bevat alle relevante informatie die voor u van nut zouden kunnen zijn, het is voor iedereen toegankelijk en we proberen iedereen verder te helpen waar kan.

 

What's your reaction?

Leave a comment