Snel en veilig crypto aankopen doe je hier! Vooral makkelijk, zonder gedoe!

Als partner van Coinmerce is het voor Trade.be een waar genoeg om hun vernieuwd crypto aankoop platform aan te kondigen en hen alvast te feliciteren met hun prachtig geleverd werk. Op het gebied van innovatie en vernieuwing is coinmerce zeker en vast de koploper wat betreft ‘aankoop exchange’ binnen de Benelux, met de juiste mindset, zijn ze altijd bereid om aan de verwachtingen en of de behoefte van de klant te voldoen.

Wat is Coinmerce

Coinmerce, Actief sinds juni 2018, is een Europese cryptocurrency broker waar meer dan 140 cryptocurrencies kunnen worden verhandeld en bewaard. Iedereen kan er dus ook gemakkelijk kopen en verkopen. Het platform is verbonden met verschillende externe exchanges en bundelt volumes via haar smart order systeem om automatisch de beste koersen aan haar gebruikers te kunnen bieden.  Hun visiei is om deze groeiende markt voor iedereen beschikbaar te stellen met als basis een veilig en gemakkelijk platform, waarbij het handelen in cryptocurrencies net zo simpel wordt als een betaling bij de bank. Coinmerce focust zich vooral op het wegnemen van verschillende obstakels bij beginnende investeerders. De missie is om beginnende investeerders een goede eerste ervaring te geven met cryptocurrencies. Het platform biedt alsook een website en app voor zowel iOS als Android.

Het motto van Coinmerce luidt niet voor niets: Cryptocurrency voor iedereen en dit proberen zij, als eerste Nederlandse broker, te bereiken door een alles-in-één smartphone app. In deze Coinmerce review bekijken wij het platform, onderzoeken wij de betrouwbaarheid en geven wij een eindoordeel.

Waarom Coinmerce

All-Round voordeligste broker van 2019

Coinmerce is door CoinCompare (vergelijkt 16 brokers) benoemd tot mees voordelige broker sinds november 2018.

Kennisbank

Naast het aanbieden van een handelsplatform wilt Coinmerce haar gebruikers ook de mogelijkheid bieden zich meer te verdiepen in blockchain & cryptocurrencies. Er staan verschillende uitgebreide artikelen welke inzicht bieden in blockchain & haar toekomst.

9 betaalmethoden

Naast de gebruikelijke betaalmethodes biedt Coinmerce ook zogenoemde Coinmerce Coins, deze hebben een vaste waarde van €1. Door middel van deze Coinmerce Coins heb je de mogelijkheid snel in/uit de markt te stappen. Het kopen en verkopen van Coinmerce Coins is gratis.

Zeer groot aanbod van enkel de betere coins

Coinmerce biedt +140 cryptocurrencies aan, deze kunnen allemaal worden gekocht, verkocht, bewaard (wallets) en worden verstuurd. Daarnaast kunnen er ruim 130 worden gestort (deposit), dit is een unieke feature. De automatische wallet service moet eraan bijdragen om beginnende investeerders het zo eenvoudig mogelijk te maken.

Regelmatig nieuwe coins toegevoegd

Het assortiment van Coinmerce groeit erg hard, waar ze vorig jaar nog ongeveer 75 munten in het assortiment hadden, bieden ze nu meer dan 140 verschillende coins aan. Via het Twitter-account kun je de laatste nieuws en nieuwe listings in de gaten houden. Coinmerce luistert goed naar de community en probeert zo veel mogelijk coins te listen die de community graag op het platform ziet. Vaak als er een nieuw project op Binance wordt toegevoegd, dan is deze munt kort daarna beschikbaar via de app.

24/7 ondersteuning via alle beschikbare kanalen

Coinmerce staat 24/7 voor je klaar via alle beschikbare kanalen. In tegenstelling tot andere brokers die alleen tijdens kantoortijden beschikbaar zijn en soms in de weekenden. Je kunt contact opnemen met de customer support via e-mail, WhatsApp, Live Chat, Facebook en Twitter. Ze zijn deskundig genoeg om al je vragen te beantwoorden.

Geavanceerde orders

Een iets geavanceerde functie van Coinmerce zijn de zogenoemde ‘’Advanced’’ orders, hier kan je eenvoudig vooraf een bepaalde koers instellen waarbij een coin wordt gekocht/verkocht.

En of het een betrouwbaar platform is!

Coinmerce.io is een bedrijf uit Amstelveen dat onderdeel is van Coinmerce B.V. Deze Besloten Vennootschap is opgericht op 09-11-2017 en staat geregistreerd in Kudelstaart. Dit is het huisadres van één van de eigenaren. Ondanks dat het bedrijf op een ander adres is geregistreerd, hebben zij een kantoorpand gehuurd in Amstelveen. Wij zien vaker dat de BV geregistreerd is op een ander adres dan het kantoor. Het contactadres is Startbaan 8 in Amstelveen. Om zo grondig mogelijk onderzoek te doen hebben wij betaalde Kamer van Koophandel uittreksels opgevraagd van dit bedrijf om te zien wie erachter zitten. Uiteraard tonen wij geen persoonlijke gegevens, zoals telefoonnummers en voornamen. Deze gegevens zijn voor iedereen inzichtelijk bij de Kamer van Koophandel en is publieke informatie (na betaling). Coinmerce B.V. heeft drie holdings als zelfstandig bevoegde bestuurders:

  • Passiion B.V. (65633458)
  • LSVO Holding B.V. (71353879), waar L. R. Q. S. van Oyen de zelfstandige bestuurders is
  • NSVO Holding B.V. (71353887), waar N. G. Q. S. van Oyen de zelfstandige bestuurders is

De oprichters –

Luc Smits van Oyen, studeerde ‘’Bedrijfskunde’’ aan de Hogeschool van Amsterdam en was stagiair bij Pro-Beleggen. Momenteel volgt hij een extra opleiding nl. Bestrijding Witwassen & Terrorisme financiering aan het Nederlands Compliance Instituut. 

Nick Smits van Oyen, volgde de opleiding ‘’Internationale Handel’’ aan de Europort Business School te Amsterdam. Hiervoor ervaring opgedaan in de sector FMCG, Relatiegeschenken & Transport. 

Onze ervaring –

Als proef op de som hebben we natuurlijk ook zelf een transactie gedaan bij dit bedrijf en hebben we vast kunnen stellen dat Coinmerce betrouwbaar is. De betaling wordt correct verwerkt en koopopdrachten worden juist ingevuld. De mogelijkheid om een ingevulde koopopdracht dadelijk naar een eigen crypto-adres te versturen (mits kleine vergoeding) is de kers op de taart.

Hoewel deze broker eigenlijk hetzelfde wilt doen als alle andere cryptocurrency brokers die momenteel actief zijn, heeft Coinmerce toch wel een aantal unieke eigenschappen. De mobiele app is een hele handige toevoeging op het tradingproces en maakt het nog laagdrempeliger om in te stappen in de wereld van crypto. Zo hoef je niet meer met je computer in te loggen, maar kan dat vanaf iedere plek gemakkelijk met je smartphone. De mogelijkheid om betalingsverzoeken te versturen is een leuke toevoeging. Wij hebben zelf een vraag gesteld op een feestdag met de ingebouwde chat-functie en we kregen vrijwel direct antwoord.

We zijn zéér positief over dit jonge bedrijf, en kijken alvast uit naar de verdere ontwikkelingen.

Links

i

|   |

Voor meer informatie, klik op de banner hieronder

Koop meer dan 85 verschillende cryptomunten bij Coinmerce!

Makkelijk, veilig & betrouwbaar!

Conclusie

 

What's your reaction?

Leave a comment