Stellar volgt zijn grote broer Ripple

Stellar Lumens was dit weekend in herstelmodus, met prijzen die met dubbele cijfers stegen voorafgaand aan een spraakmakende discussie tussen blockchain-oprichter Jed McCaleb en Yoni Assia, CEO van sociale handelsgigant eToro.

 

 

Prijs levels

Stellar’s XLM-token klom op een sessie van $ 0.3622 op zondag. De prijzen zouden later consolideren op $ 0,3519 voor een winst van 9,9%. Bij huidige waarden wordt Stellar met $ 6,5 miljard gekapitaliseerd voor de achtste plek op de actieve cryptocurrency-lijst.

De cryptocurrency bereikte vrijdag een diepte van $ 0,3211, de laagste in bijna één maand. Slechts twee weken eerder bereikte Stellar een piek van meer dan $ 0,47.

Ondanks de laatste rallypoging, handelt Stellar op minder dan de helft van zijn historische hoogtepunt van begin januari, toen de markt ongeveer $ 1,5 miljard omzet draaide in dagelijkse volumes. Op zondag bedroegen de volumes voor 24 uur $ 79,5 miljoen, volgens CoinMarketCap.

De crypto-markt als geheel heeft de afgelopen zes weken een dramatische daling van het handelsvolume ervaren. De brede downtrend heeft het mogelijk gemaakt dat bitcoin zich opnieuw als de dominante marktspeler opstelt en die nu 41% van de markt controleert.

Binance blijft het grootste aandeel van XLM-transacties verwerken, met bitcoin en Ethereum de belangrijkste citaatvaluta’s. Ongeveer 16% van de dagelijkse transacties werd op Upbit geplaatst met de Zuid-Koreaanse won.

De toekomst van Blockchain

Stellar oprichter en CEO Jed McCaleb is deze week in Tel Aviv voor een fin-tech conferentie, dat gericht is op blockchain en cryptocurrency. Op maandag zal McCaleb een korte presentatie geven op het Stellar-platform, gevolgd door een vraag-en-antwoord-discussie naast Yoni Assia.

Terwijl het zich traditioneel richt op de forexmarkt, heeft eToro een explosieve groei gezien in zijn crypto-handelsplatform. In één jaar stegen de cryptocurrency-handelsvolumes op het platform met 4.500%, waarbij het aantal crypto-traders vier keer toenam.

Er is enige speculatie dat McCaleb de conferentie zou kunnen gebruiken als een gelegenheid om een ​​aankondiging te doen over het Stellar-platform. Dergelijke details zijn echter niet bevestigd.

Stellar zal waarschijnlijk de hele week in het nieuws zijn als marktdeelnemers reageren op McCaleb’s commentaar. Hype rond McCaleb kan op korte termijn hogere XLM-prijzen opleveren.

Wanneer beoordeeld in termen van potentieel, wordt de huidige waarde van Stellar als een koopje beschouwd. Het project heeft al spraakmakende partnerschappen aangekondigd met mensen zoals IBM en het heeft een sterke use case voor bedrijven die op zoek zijn naar real-world applicaties voor cryptocurrency. Stellar is ook een van de weinige platforms die de dominantie van Ethereum op de ICO-markt zou kunnen uitdagen.

Eerder dit jaar haalde Mobius Network $ 39 miljoen op in een ICO die werd gehost op het Stellar-platform. Smartlands werd in november de eerste crowdsale op het platform.[/vc_column_text]

[/vc_column][/vc_row]

What's your reaction?

Leave a comment