TokenData

Token Data, beschikbaar op tokendata.io, werd opgericht door een paar mensen met een achtergrond in meer traditionele bank- en financiële activiteiten. Ze weten hoe ze de ICO-situatie moeten analyseren en de situatie is volgens hen “waanzin”. De website is dus hun poging om een idee te krijgen van wat er in deze nieuwe wereld van durfkapitaalfinanciering is gebeurd. Ze verwachten te voldoen aan de behoeften van de lezers met alle niveaus van ervaring en interesse in de ICO-markt en die informatie is gratis ter beschikking gesteld.

Concept

Wat doet Token Data?

De pagina geeft u de kerngegevens van alle tokens, inclusief voltooide, actieve, mislukte en geplande ICO’s. De informatie omvat details zoals het opgehaalde bedrag, de data van de verkoop en welk soort project de tokenverkoop zal financieren.

Samengevat

  • TokenData is een website die de ICO’s uit het verleden, heden en de toekomst opsomt.
  • In tegenstelling tot de meeste ICO-websites analyseert TokeData echter ook de ICO’s uit het verleden en stelt het de gebruikers in staat om de rendementen van de ICO’s uit het verleden te bekijken wanneer deze worden gecomprimeerd tegen fiat, BTC of ETH.
  • Het doel van de website is om de toekomstige ICO’s te volgen, maar ook om de prestaties van de vroegere ICO’s te analyseren om te proberen te voorspellen hoe de toekomstige ICO’s zullen presteren.
  • Dit is ook de beste manier om bij te houden hoeveel elke ICO heeft opgehaald.

Waarom is het nuttig?

Een analyse van de trends die zich in het verleden bij de ICO’s hebben voorgedaan, kan nuttig zijn om te voorspellen of de ICO’s rendement kunnen genereren zodra ze aan exchanges worden gelist.

Er is een functie die de rendementen weergeeft in vergelijking met USD, Bitcoin en Ethereum. Dit kan gebruikt worden om algemene trends in ICO-investeringen te analyseren en ook hoe het hype niveau of het type ICO het rendement beïnvloedt.

Het ingezamelde bedrag kan later worden bekeken zodat je weet hoe dat van invloed is op de waardering van het project. U kunt ook de trends bekijken van hoe USD-opbrengsten worden gekoppeld aan rendementen. Heel vaak worden de tokens later gedumpt wanneer de ICO te veel geld ophaalt.

De analytische functie is ook erg nuttig, want hiermee wordt alle sociale media in verband gebracht met de cryptocurrency die nuttig kunnen zijn voor nieuws en het analyseren van trends.

Er is ook de functie die alleen NEO ICO’s volgt, wat geweldig is omdat NEO-beleggers nog steeds geen ICO-beleggingsopties hebben. NEO ICO’s presteren ook vaak beter omdat ze minder ‘mainstream’ zijn. Het zou niet verwonderlijk zijn dat de website andere ICO-platforms toevoegt, zoals NEM, KMD of DRGN.

En natuurlijk de ICO kalender waarmee gebruikers de aankomende ICO’s kunnen volgen in een uitgebreide lijst met korte beschrijving.

Gebruik

De website is super eenvoudig te gebruiken met hoofdfilters bovenaan

TOKEN SALES – tonen van de basislijst met vroegere, huidige en toekomstige ICO’s.
VERPLICHTDE RETURNEN – de opbrengst per ETH, fiat of BTC.
ICO CALENDAR – lijst van alle komende ICO’s.
ANALYTICS – Twitter, Subreddit Reddit, Gebruiker en BitcoinTalk .
NEO ICO’s – Hier kan je zien welke ICO’s op NEO bezig zijn of nog van start zullen gaan.

Gedetailleerde samenvatting

Token Sales: Op deze pagina staan alle ICO’s in tabelvorm. Elke kolomkop kan worden aangeklikt om de gegevens op die kolom te sorteren, zowel oplopend als aflopend. Twee items zijn eigenlijk hyperlinks, alle anderen die worden weergegeven in de tabel zijn enkel voor weergave. Ten eerste kan op het logo in de linkerkolom worden geklikt om direct naar de ICO-website te gaan waar hun publicaties in detail kunnen worden bekeken, evenals informatie over hoe te investeren. Dan staat er een link in de kolom uiterst rechts waarmee u direct naar het whitepaper-document van de token gaat.

Een paar kolommen hebben extra gegevens die worden onthuld in “tooltip” mode als u over de kolom rolt. Houd de muisaanwijzer op de naam en u krijgt een pop-up tekst die het doel van het project beschrijft, bijvoorbeeld gokken dApp, of een nieuw protocol met een blockchain. Zweven over de maand zal de precieze begin- en einddatum van de verkoop doen verschijnen.

The Advanced returns: Op deze pagina worden enkele van de benodigde gegevens van de pagina tokenverkoop herhaald, zoals het pictogram en de naam, de hyperlinks en pop-up teksten worden ook hier weergegeven. Bovendien zal, als u boven de kolom USD Raised gaat, het aantal verkochte tokens zichtbaar worden. Voor het overige is de tabel gevuld met prijzen en rendementspercentages, inclusief in ETH en BTC, alsmede ratio’s per token. Deze pagina en de symbol sales pagina heeft een zoekvakje om snel te kunnen zoeken naar een specifieke ICO.

De ICO Kalender: Deze pagina biedt twee lijsten. In de linkerlijst vindt u actieve verkopen die laten zien hoeveel dagen er nog in de verkoop overblijven, met oplopende sortering zodat de eerste items de zojuist afgelopen sales zijn of op het punt staan om te eindigen. De rechterlijst toont de komende sales en hoeveel dagen voor het begin van de verkoop, ook met oplopende sortering zodat de eerste items de sales zijn die net beginnen.

 Analytics: Op deze pagina vindt u een keuzeschakelaar om een bepaalde ICO te kiezen. Afhankelijk van de ICO zullen er onder de schakelaar verschillende nieuwsfeeds over de token staan. Bijvoorbeeld tweets, Slack- of Telegram-conversaties, posts opnieuw bewerken of artikelen van BitcoinTalk. Schakel de selectievakjes uit als u zich op slechts enkele gebieden wilt concentreren of als er nogal veel zijn en de kolommen smal en moeilijk leesbaar worden.

U kunt zich ook aanmelden voor token verkoop nieuws en gegevens.

Links

Website |  |

 

What's your reaction?

Leave a comment