Top 5 functionele coins voor 2018

Wij hebben onze top 5 wat betreft functionele coins voor u op een rijtje gezet. Zullen deze oplossingen bieden voor de grotere problemen? Je leest het hier.

Raiden Network-token (RDN)

Concept

Het Raiden-netwerk maakt veilige overdrachten mogelijk van tokens tussen deelnemers zonder de noodzaak van een wereldwijde consensus. Het is in feite de versie van Ethereum met het Lightning Network van Bitcoin waarmee bijna onmiddellijke, lage vergoeding, schaalbare en privacy-prevalerende betalingen mogelijk zijn. De belangrijkste use-case voor het Raiden Network zijn betalingen waarbij goedkope en snelle overdrachten de sleutel zijn, zoals retail- en P2P-betalingen, microbetalingen en of token-swaps.

Waarom geselecteerd voor 2018

Ethereum worstelt met schaalbaarheid, dus Raiden zou hiervoor de ultieme oplossing kunnen bieden. Het potentieel voor wereldwijde adoptie heeft verschillende verbeteringen ten opzichte van de huidige betaaloplossingen. Raiden mist nog Koreaanse exchanges.

Einde voorspelling van 2018: pestimistisch  €8, optimistisch €85

Quantstamp (QSP)

Concept

Quantstamp verbindt ontwikkelaars, investeerders en gebruikers via proof-of-audit door een netwerk te creëren dat geautomatiseerde controles van smart contracts beveiligingsrisico’s mogelijk maakt. Een automatisch beloningssysteem voor verificateurs die managers identificeren voor bugs en problemen met beveiliging in de Ethereum smart contracts . Het is in wezen een bewijs dat het smart contract veilig is: een veilige kwaliteitszegel met andere woorden.

Waarom geselecteerd voor 2018

Uniek project en heel veel nodig want er zijn veel dingen die mis kunnen gaan met smart contracts en er is veel geld mee gemoeid, dus kwaliteitsborging is nodig. Het team is super betrokken bij sociale media en heel duidelijk met de voortgang van de ontwikkeling, de roadmap is vastgelegd met genoeg ontwikkelingsmijlpalen, lage mcap momenteel met genoeg ruimte om te groeien.

Einde voorspelling van 2018: pestimistisch  €0.90, optimistisch €8

Binancecoin (BNB)

Concept

Binance-coin is een cryptocurrency op de binance-exchange: een van de grootste exchanges ter wereld naast Bittrex, Bithumb en Bitfinex. Op dit moment verlaagt de Binance-coin de vergoedingen voor de uitwisseling en om bij te dragen aan ICO’s die via Binance zijn gelanceerd. Wanneer Binance een gedecentraliseerde exchange start In de toekomst zal het worden gebruikt als een functionele token .

Waarom geselecteerd voor 2018

Regelmatig ingekocht door Binance en verbrand, verlaagt de kosten zodat elke Binance Trader ze zou moeten hebben. Gebruikt als bijdrage aan ICO’s is een enorme deal zoals zichtbaar is bij zowel Bread als GitFo ICO’s waar de prijs toenam voor de ICO’s, alles wat nodig is is meer goede ICO’s en de prijs zou hierdoor verder moeten stijgen.

Einde voorspelling van 2018: pestimistisch  €18, optimistisch €95

Komodo

Concept

Komodo Platform richt zich op het leveren van complete end-to-end blockchain-oplossingen voor ontwikkelaars van elk niveau en elke branche. Het omvat open-source cryptocurrency exchange, aangedreven door atomic-swap technologie, volledig gedecentraliseerde cryptocurrency privacy-oplossing, gedecentraliseerde fiat-valuta’s en gedecentraliseerde ICO’s.

Waarom geselecteerd voor 2018

Groot en ervaren team dat eerder BitcoinDark heeft gemaakt, echt enorm qua reikwijdte, met als einddoel de complete blockchain-oplossingen, redelijke mcap in vergelijking met andere projecten. Ze hebben binnenkort de eerste ICO, nieuwe website en een werkende gedecentraliseerde exchange door middel van atomic swaps. Ze zijn op zoek naar nieuwe mensen om in het team opgenomen te worden.

Einde voorspelling van 2018: pestimistisch  €45, optimistisch €185

Groestlcoin (GRS)

Concept

Groestlcoin is gewoon een andere cryptocurrency, maar het is echt goed in wat het doet. Het heeft SEGWIT wat supersnelle transacties en zeer lage (bijna niet-bestaande kosten) betekent. Groesl is ASIC-resistente miningbouw en heeft een openbare voorziening voor Lightning en privacy. Het heeft verschillende wallets op verschillende platforms.

Waarom geselecteerd voor 2018

Mensen zijn nog steeds op zoek naar een grote crypto die perfect zou zijn voor betalingen en GRS is daar perfect voor, een van de technologisch meest geavanceerde cryptocurrencies en pionier op veel gebieden, waaronder de eerste coin om SEGWIT te activeren. Er is veel ontwikkeling voor atomic swaps , lightningnetwerk en volledige privacy. Het team zal in 2018 aan de marketing werken en aan mogelijke rebranding doen die het imago van de coin zal verbeteren.

<

Einde voorspelling van 2018: pestimistisch  €6, optimistisch €35

 

What's your reaction?

Leave a comment