Top 5 veilige investeringen

 

Concept

Ethereum is een gedecentraliseerd platform dat smart contracts draait: gedecentraliseerde applicaties die worden uitgevoerd zoals gespecificeerd door de ontwikkelaars op de blockchain van ethereum. Het stelt mensen ook in staat om hun eigen crytpocurrency te ontwerpen en uit te geven: tokens op de ERC20-standaard. Deze tokens worden meestal uitgegeven via ICO’s – een vorm van crowdfunding waarbij ontwikkelaars hun tokens verkopen en Ethereum-tokens krijgen.

Waarom

Het meest populaire Dapps-platform met honderden nieuwe tokens die constant worden geïntroduceerd, momenteel komt er geen enkel ander platform in de buurt qua populariteit, geweldig team met zeer drukke ontwikkelingsplannen die het schaalvergrotingsprobleem moeten aanpakken (plasma en sharding), gebruikt als markt voor andere cryptocurrencies, vaak gebruikt als alternatief voor bitcoin als ‘veilige’ investering, al opgenomen in reguliere apps en de grootste exchanges.

Extra

Prijs

Coin is gerangschikt op de 2e plaats in termen van marketcap ($75 miljard).
Einde van 2018 voorspelling: pestimistisch: $1500, optimistisch: $5000

Score

Monero (XMR)

Concept

Monero is een cryptocurrency met de focus op privé- en censorship-resistente transacties. Het maakt gebruik van cryptografie om de verzend- en ontvangstadressen, evenals de verwerkte bedragen te volgen. Dit betekent dat elke Monero-transactie standaard verzend- en ontvangstadressen verbergt alsook de afgehandelde bedragen.

Waarom

Op dit moment de beste privacy-coin voor gebruikers die 100% privétransacties willen uitvoeren. De behoefte aan privacy zal toenemen omdat de overheid steeds meer betrokken raakt, Monero is ook de keuze voor darknet-markten en is eigenlijk een fatsoenlijke cryptocurrency in termen van de roadmap. Wordt gebruikt als betaalmiddel en bevat veel oplossingen die het potentieel nog verder moet vergroten, inclusief anoniem internetverkeer.

Prijs

Coin is gerangschikt op de 12e plaats in termen van Marketcap ($4 miljard).
Einde van 2018 voorspelling: pestimistisch: $800, optimistisch: $6000

Score

 

3. Omisego (OMG):

Concept

Ethereum-gebaseerde financiële technologie voor het gebruik van reguliere digitale wallets, waarmee real-time peer-to-peer waardewisseling en -betalingsdiensten mogelijk zijn. Het biedt financiële transacties zoals betalingen, overmakingen, storting van salarissen, B2B-handel, financiering van de bevoorradingsketen, loyaliteitsprogramma’s, activabeheer en handel.

Waarom

Bestaand bedrijf met een geweldig team en ondersteund door ervaren adviseurs (waaronder Vitalik), potentieel om de belangrijkste selectie te zijn voor bedrijven die blockchain willen adopteren, omdat Omise al met verschillende bedrijven werkt, OMG zal de eerste Dapp zijn die de Ethereum-plasmatechnologie zal gebruiken, op lange termijn heeft OMG de potentie om de oplossing te worden die lijkt op PayPal, maar dan op de blockchain.

Prijs

Coin is gerangschikt op de 19e plaats in termen van marketcap ($1,5 miljard).
Prijsvoorspelling eind 2018: pestimistisch $40 optimistisch: $300

Score

Concept

NEO maakt gebruik van blockchain technologie en digitale identiteit om assets te digitaliseren en het beheer van digitale assets te automatiseren met behulp van slimme contracten. NEO wordt vaak ‘Chinees Ethereum’ genoemd, maar het introduceert een reeks innovaties die mogelijk aantrekkelijkere opties kunnen maken voor zowel ontwikkelaars als investeerders.

Waarom

Net zoals bij Ehereum zal Neo zich op Dapps concentreren, het aantal apps is voorlopig vrij laag, maar zal zeker toenemen. Het heeft absoluut potentiële technische voordelen ten opzichte van Ethereum, vooral met de schaalvergroting en meer programmeertalen, het is ook het meest populaire platform in China. Er zijn veel Chinese ontwikkelaars en gebruikers die NEO verkiezen boven ETH.

Coin is gerangschikt op de 14e plaats in termen van marketcap ($5,5 miljard).
Prijsvoorspellingen eind 2018: pestimistisch: $200 optimistisch: $3000

Score

5. Bitcoin

Concept

Gedecentraliseerde digitale valuta waarmee snelle betalingen aan iedereen, waar ook ter wereld mogelijk zijn. Bitcoin gebruikt peer-to-peer technologie om zonder centrale autoriteit te werken: transactiemanagement en geldafgifte worden gezamenlijk door het netwerk uitgevoerd.

Waarom

Bitcoin is het belangrijkste toegangspunt voor iedereen die geïnteresseerd is in cryptocurrencies en wordt gebruikt als de cryptocurrency om andere coins aan te schaffen. Hoewel technologisch inferieur aan andere crypto zal Bitcoin meer mainstream blootstelling blijven krijgen en zal het verder worden gebruikt als opslag van waarde. Bitcoin wordt als digitaal goud beschouwd en wordt gebruikt als het ‘veilige’ item voor cryptocurrency.

Coin is gerangschikt op de 1e plaats in termen van marketcap ($133 miljard).
Eind voorspelling van 2018: pestimistische $30K optimistische $100K

Score

What's your reaction?

Leave a comment