Trade en Coinmerce geven 2 x Ledger Nano S weg!

Waarom Coinmerce?

Makkelijk, snel en betrouwbaar
Dat zijn de uitgangspunten waarmee Coinmerce het voor iedereen mogelijk wil maken om in cryptocurrencies te handelen. Coinmerce vindt namelijk dat het voor iedereen eenvoudig en toegankelijk moet zijn om in deze sterk groeiende markt en technologie te kunnen investeren. Dat is met het lanceren van ons platform gelukt . Via ons platform is het mogelijk om in een ruim aanbod van cryptocurrencies te handelen, middels iDEAL.

Om te kunnen investeren in cryptocurrencies heb je normaliter wallets en private-keys nodig. Bij Coinmerce zijn vrijwel alle processen geautomatiseerd, waardoor je met euro’s in plaats van Ethereum of Bitcoin kan investeren. Het proces is zo simpel mogelijk gehouden, waardoor het mogelijk is om met drie klikken op de knop te kunnen handelen.

Betrouwbaar
Het verschil in betrouwbaarheid tussen Coinmerce en overige exchanges is groot. Coinmerce biedt als Nederlandse aanbieder iDEAL betalingen aan. Daarmee bent u verzekerd van een betrouwbare, snelle en veilige betaling. Daar tegenover staan de standaard exchanges. Deze zijn ingewikkeld, tijdrovend en ondersteunen geen iDEAL.

Snelheid
Ook op het gebied van snelheid verschillen Coinmerce en exchanges enorm. Na het voltooien van betaling, ontvangt u binnen enkele minuten uw cryptocurrency in uw wallet. Deze snelheid kan Coinmerce bieden door het automatiseren van processen die normaal erg tijdrovend zijn.

Deskundigheid
Coinmerce streeft ernaar het investeren in cryptocurrency toegankelijk te maken voor iedereen. Het proces is daarom zo simpel mogelijk gehouden. De wallets worden automatisch voor je aangemaakt zodat je daar zelf geen omkijk naar hebt. Cryptocurrencies zijn gebouwd op een nieuwe en complexe technologie, de blockchain. Dan is het fijn als je op weg geholpen kunt worden door een goed bereikbare, deskundige en ervaren partij. Door de kennis en ervaring die Coinmerce in huis heeft, kan je de beste service geboden worden.

 

Trade.be mag namens Coinmerce 2 x Ledger Nano S verloten!

Meld je nu aan bij Coinmerce en ervaar het gemak, deel je email adres met trade.be en maak kans op een Ledger Nano S. Op maandag 1 oktober maken we de winnaars bekend.

Wat moet je doen:

  • Download de Coinmerce app en maak een profiel aan.
  • Meld je aan bij trade.be voor de nieuwsbrief.
  • Wacht tot 1 oktober en koop wat coins op Coinmerce terwijl alles zo laag staat 😉

Voordelen van Coinmerce:

  • +70 coins
  • Ideal / Sofort / Sepa ondersteuning
  • iOS en Android app
  • 24/7 support
  • Wallets

99% van de tijd de goedkoopste aanbieder (bron: https://www.goedkoopstebitcoin.nl/)

 

What's your reaction?

Leave a comment