Trade’s crypto introductie deel 8

In dit artikel stellen we aan u de vraag wat bitcoin nog zo waardevol maakt en of de prijs wel de werkelijke waarde is van de coin. Is het project zo goed en duurzaam aangezien het zo hoog staat in de cryptocurrency-wereld. Wat als het lightning-netwerk in de toekomst zal falen, wat dan? Wij geven je een andere kijk op de mogelijkheden in deze ruimte. Hier is ons 8ste deel van trade’s crypto introductie.

Andere opties?

Bitcoins ware doel wordt geargumenteerd. Sommigen geloven dat het een asset is met de waarde die lijkt op goud en dat transactiekosten hier niet toe doen. Anderen geloven echter dat het eerder bedoeld is om gebruikt te worden als betaalmiddel zoals contant geld. Wanneer u contant geld overhandigt aan een kassier van een tankstation is er geen record naast de ontvangst. Niemand weet noodzakelijkerwijs waar die dollar nu is of waar hij vandaan komt. Met bitcoin is dit niet precies het geval. Handig gebruik van bitcoin betekent een zekere mate van publiciteit met betrekking tot iemands transacties. Dit kan worden geminimaliseerd, maar voor bitcoin zijn er voor dagelijks gebruik ook alternatieven, waardoor transacties gemakkelijker verborgen kunnen worden.

Monero

Vandaag bespreken we nogmaals monero. Monero is geen op Satoshi gebaseerde cryptocurrency, maar in plaats daarvan was het oorspronkelijk een fork van bytecoin.

Eén van de onmiddellijke voordelen van monero in het kader van dit artikel is dat het een blockchain heeft die lijkt op die van andere cryptocurrencies, maar de bestemming en de bron van je kapitaal/geld niet onmiddellijk zichtbaar zijn voor het publiek op dezelfde wijze als bij bitcoin. De ontwikkelaars van monero begrijpen nu dat partijen de details van een transactie aan een derde willen onthullen en ze zo in staat zijn om een zogenaamde “view key” te genereren en te distribueren.

De prijs van monero en anderen crypto’s, waaronder dash, is sinds begin 2017 gestaag gestegen terwijl Bitcoin zowel chaos als netwerkcongestie heeft doorgemaakt. Er kan een hele discussie ontstaan ​​over het effect van het bitcoin-netwerk en de waarde van prijs van de alternatieve cryptocurrencies, maar het punt is dat met het oog op privacy het relatief eenvoudig en goedkoop kan zijn om naar monero over te gaan en er weer uit te gaan in bitcoin of bij sommige exchanges rechtstreeks in fiat. De verduistering van transacties is afhankelijk van beide uiteinden van een transactie, dus er is nog steeds een element van het vertrouwen aanwezig van de mens in privétransacties via het monero-netwerk. Het feit dat de informatie niet onmiddellijk openbaar is, maakt de cryptocurrency veel meer dan gewoon contant geld.

Dash

Dash is naar onze mening meer gericht op privacy dan bitcoin. Het heeft ook de mogelijkheid, dat het in voordeel van traders werkt, om direct te handelen, binnen enkele seconden, terwijl met bitcoin er altijd een vertraging zal zijn.

Vermeldenswaardig: ernstige onuitstaanbare schommelingen in de prijs van bitcoin zijn minder waarschijnlijk dan met alternatieven.

Cryptocurrency als geheel is nog steeds erg nieuw en bitcoin is de eerste en waarschijnlijk de beste implementatie tot nu toe. De markt heeft ruimte voor meer dan één optie. Dit wordt bewezen door de recente winst van alternatieve cryptocurrencies, beoordeeld volgens termen van de marktkapitalisatie in de ruimte. Als bitcoin uiteindelijk de weg van het goud gaat opzoeken en het moeilijker wordt voor mensen om hierin te handelen, kunnen minder dure cryptocurrencies voor sommigen een optie zijn. Gebruiksgemak, extra privacyfuncties en andere kenmerken kunnen ook bijdragen aan de uiteindelijke opkomst van rivalen voor bitcoin. Het is moeilijk om een ​​toekomst te zien waarbij de meeste alternatieven ergens in de buurt komen van de waarde of het gebruikstarief van bitcoin zal blijven uitbreiden, maar er is zeker een mogelijkheid om waardige bruikbare alternatieven te zien bloeien en tegelijkertijd te zien groeien.

What's your reaction?

Leave a comment