Trade’s ondergewaardeerde projecten voor 2018

1. IOTA

Concept

IOTA is een open source, permissionless distributed ledger. In plaats van het gebruik van blockchain, gebruikt IOTA ‘THE TANGLE’, een gerichte acyclische grafiek (DAG).Zeker één van de meest unieke projecten die er zijn, IOTA heeft geen transactiekosten en schaling in verhouding tot het aantal transacties.

Waarom

THE TANGLE is uniek met slechts twee andere soortgelijke projecten die momenteel bestaan ​​(RaiBlocks en ByteBall) waarbij IOTA toonaangevend is op het gebied van populariteit en ontwikkelingsvoortgang, snelle teamuitbreiding en nieuwe partnerschappen, het potentieel van de technologie is hier fantastisch met IOTA als ruggengraat van Internet of Things (communicatie tussen slimme apparaten) en een ware revolutie in de wereld.

Prijs

Einde van 2018 voorspelling: pestimistisch $ 10 optimistisch $ 50

Score

2. SKY coin

Concept

SKYcoin is een cryptocurrency die een reeks nieuwe oplossingen introduceert, waaronder de implementatie van een nieuw consensusalgoritme, Obelisk genaamd, dat zowel Proof of Work als Proof of Stake vervangt en nieuwe cryptografische technologie die bekend staat als een openbaar omroepkanaal. Skycoin-transacties brengen geen kosten met zich mee.

Waarom

Zeer lang in ontwikkeling met een vastgestelde solide basis, het team is enorm met het toepassingspotentieel bezig door het opslaan en delen van bestanden, gedecentraliseerd internet, gedecentraliseerde computerbeheer, VPN, berichten en forums, SKYcoin is momenteel alleen vermeld op Cryptopia, als de ontwikkeling goed gaat zou SKYcoin in waarde moeten exploderen en een breed gebruik van oplossingen en toepassingen krijgen.

Prijs

Einde van 2018 voorspelling: pestimistisch $ 30, Optimistisch $ 500

Score

3. WaltonChain

Concept

Walton introduceert een combinatie van RFID (Radi-Frequency IDentification) en blockchain om de realisatie van Internet of Things (IoT) -technologie te creëren. Het zal worden gebruikt in RFID-tags – die tags volgen de levensduur van het product op vele manieren die de reguliere logistiek niet kunnen. De informatie wordt opgeslagen op de blockchain.

Waarom

Zou een revolutie teweeg kunnen brengen in de toeleverings- en logistieke bedrijven, de toepassing is ongelooflijk, stel je voor dat er geen kassa’s in supermarkten zijn, je kunt gewoon de winkel verlaten en geld wordt afgetrokken van je WTC-holdings. Het team zit vol met ervaren leden die op hoge posities die bij grote bedrijven werkten, Walton heeft bestaande partnerschappen die zouden moeten helpen bij de toepassing in de echte wereld, goed geplande roadmap met haalbare mijlpalen.

Prijs

Eind voorspellingen van 2018: pestimistisch: $ 50 optimistisch: $ 300

Score

4. ARK

Concept

ARK is gericht op het creëren van een compleet ecosysteem van gekoppelde chains en een virtueel spinnenweb met eindeloze use-cases die het zeer flexibel, aanpasbaar en schaalbaar maken. Het idee is om een ​​platform te worden dat wordt gebruikt voor massale adoptie, meestal via het gebruik van smart bridges die het mogelijk maken om verschillende blockchains met elkaar te verbinden. ARK zal een munt zijn om over hen te regeren en alle blockchains te verbinden.

Waarom

Ongelooflijk potentieel door groot aantal verschillende blockchains, ARK zou de sleutel kunnen worden om alle blockchains te koppelen aan één groot mainstream-systeem, dit zou de tokenwaarde doen stijgen. Echt gedetailleerde roadmap die laat zien hoe goed de ontwikkeling gaat en hoe degelijke het team is, gedelegeerd Proof of Stake, wat het holden aanmoedigt.

Prijs

Einde van 2018 voorspelling: pestimistisch $ 50, optimistisch $ 400

Score

5. Substratum

Concept

Substratum is een open-source netwerk waarmee iedereen extra computerresources kan toewijzen om van het internet een gratis en eerlijke plaats te maken. Het wordt een wereldwijde verzameling van nodes die veilig inhoud levert zonder dat een VPN of tor nodig is. Iedereen die een Substratum-node uitvoert, wordt via cryptocurrency betaald telkens wanneer deze inhoud aanbiedt.

Waarom

Het team achter substratum is zeer actief op sociale media en publiceert regelmatig updates over hoe de projecten verlopen, met steeds meer internetcensuur, voor SUB zal er veel interesse zijn met potentieel voor reguliere adoptie (als het netwerk gemakkelijk genoeg is om te gebruiken), indien dat gebeurt zal de waarde van de tokens toenemen, werkende demo werd geproduceerd, zodat het project mogelijk is.

Prijs

Einde van 2018 voorspelling: pestimistisch $ 3, optimistisch $ 20

Score

What's your reaction?

Leave a comment