Trade’s top 5 voor februari

In deze analyse bespreekt een expert van ons de 5 beste investments voor de maand februari

Nr 1 Bounty0x

Concept

https://bounty0x.io/

  • Bounty0x is een gedecentraliseerd premiebeheerplatform waarmee startende bedrijven en premiejagers premies kunnen plaatsen om ze te voltooien en betalingen te ontvangen. Het Bounty0x-netwerk vereist dat de BNTY-token die daarmee functioneert. Bounty-hosts, Bounty Sheriffs en Bounty Hunters zetten BNTY uit om met het platform te communiceren. Een BNTY wordt elke keer als één van deze gebruikers probeert vals te spelen verbrand.

Waarom ondergewaardeerd

  • De Alpha 2.0 zal worden gelanceerd op 15 februari 2018, een zeer lage markt – net passend in de top 400, nog steeds niet op de grootste exchanges – het grootste deel van het volume zit op KUcoin, het is zeer actief op sociale media, partnerships met Lamden, IBC Group, Concourse Q – erg druk met samenwerkingsverbanden in het algemeen, uniek project met enorm potentieel, tokenaanbod zal afnemen in de toekomst.

Huidige prijs

ATH – 0,94 werd bereikt op 8 januari 2018

Score

Nr 2 Vechain

 

Concept

https://www.vechain.com/

  • Vechain is een vertrouwensvrij en gedistribueerd bedrijfecosysteem op basis van de blockchain-technologie. Het zal een combinatie van blockchain, IoT (Internet of Things) apparaten, unieke ID’s en NFC’s (near field communication) gebruiken. Het richt zich op verschillende oplossingen voor verschillende markten, waaronder dranken, luxegoederen, detailhandel, landbouw en logistiek.

Waarom ondergewaardeerd

  • Rebranding is verplaatst en er zal in februari een aantal enorme partnerschappen zijn die zorgen voor real life gebruik van het project (inclusief overheid), team is zeer druk bezig en werkt actief aan promotie van het product, enorm potentieel dat zal worden gebruikt zoals ethereum bijvoorbeeld maar voor logistiek en detailhandel. , mooi gepland gebruik van masternodes en met een bemoedigend tokens holding systeem, enorme verkoop wall’s zodat de prijs wordt gemanipuleerd.

Huidige prijs

ATH – $ 8,51 werd bereikt op 21 januari 2018

Score

Nr 3 Lamden

Concept

https://lamden.io/

  • Lamden is een project met tal van ontwikkelaarstools die het proces van het maken van nieuwe en aangepaste blockchains en apps versnellen. Het Lamden Tau-token verbindt deze nieuwe projecten met elkaar en met cryptocurrencies van de mainchain. Project verdeeld in 3 hoofdsecties – blockchain-pakketbeheerder (Flora), enterprise blockchain-projectgenerator (Saffron) en cross-chain swap-protocol. Dit is eigenlijk een hele reeks dingen die nodig zijn voor zakelijke blockchains.

Waarom ondergewaardeerd

  • Zeer lage marktkapitalisatie (ongeveer 200ste plaats), ontbreekt op de meeste exchanges en het grootste deel van het volume zit op gedecentraliseerde exchanges zoals EtherDelta en Idex, nog vrij onbekend – kwam nog maar kort geleden uit door de ICO, mooie roadmap voor de komende maanden, drukke Github met veel activiteit.

 

Huidige prijs

ATH – $ 1,13 werd bereikt op 9 januari 2018

Score

Nr 4 Synereo

Concept

http://www.synereo.com/

  • Synereo biedt blockchain-enabled Attention Economy-oplossingen, waarmee u rechtstreeks geld kunt verdienen aan de originele inhoud die op het internet is gepost. WildSpark is het eerste hulpmiddel dat door Synereo is uitgegeven. De aanvankelijke functies van WildSpark zijn volledig functioneel, waardoor gebruikers rechtstreeks cryptocurrencies naar de makers van deze inhoud kunnen sturen en zo kunnen worden beloond voor het verspreiden en ontdekken van inhoud die anderen waarderen.

Waarom ondergewaardeerd

  • Zeer lage marketcap (in top 300), ook lage Mcap in vergelijking met de concurrentie zoals steem of LBRY, Wildspark zal worden uitgebracht op 13 februari 2018, YouTube-competitie is hard nodig, de prijs is vrij laag gedurende vele maanden in vergelijking met BTC, al geruime tijd onder de radar, groot team.

Huidige prijs

ATH – $ 1,16  op 9 januari 2018

Score

Nr 5 Oyster

Concept

https://oysterprotocol.com/

  • Oyster stelt websitebezoekers in staat een klein deel van hun CPU- en GPU-vermogen bij te dragen, zodat de bestanden van de gebruikers kunnen worden opgeslagen in een gedecentraliseerd en anonieme ledger. Bestanden die via Oyster zijn geüpload, worden opgeslagen op de IOTA Tangle. Dit betekent dat een teveel aan overtollige duplicaten wordt opgeslagen in de netwerktopolog. Als tegenprestatie worden de website-eigenaren indirect betaald door de opslaggebruikers en kunnen websitebezoekers genieten van een advertentievrije browse-ervaring.

Waarom ondergewaardeerd

  • De prijs is de afgelopen twee weken hard gedaald, het grootste deel van het volume op Kucoin ontbreekt dus het zit op grotere exchanges, uniek project dat gebruikmaakt van de tangle, drukke roadmap met het testnet dat op 28 februari wordt uitgebracht, dit betekent dat het eerste functionele project zal worden uitgebracht, nog vrij onbekend.

 

Huidige prijs

ATH – $ 4,85 werd bereikt op 7 januari 2018

Score

What's your reaction?

Leave a comment