TradingView

Het platform werd in 2011 mede opgericht door Stan Bokov en bood gratis krachtige, browsergebaseerde grafieken om de site te laten uitgroeien tot een 15 miljoen gebruikers wereldwijd waarvan er 2000 dagelijks gebruik maken. De community is uitgegroeid tot meer dan een miljoen geregistreerde gebruikers. Deze groei werd gestimuleerd door de geniale widget-apps die op verschillende drukke blogs zoals Investopedia werden geplaatst. In tegenstelling tot andere community’s die converseren over meningen, geruchten, spam en zogenaamde fundamentals, is TradingView vrijwel uitsluitend gebaseerd op technische analyses en grafieken. Dit heeft de neiging om de pump en dumpers en spammers uit te schakelen. Je kunt ook een aantal van de beste technici volgen, wat op zich al een leuke inspiratie kan zijn.

De cloud-gebaseerde technologie stelt gebruikers in staat om toegang te krijgen tot het platform vanaf elke computer of mobiel apparaat, waardoor het draagbaar en krachtig is. Het platform is verbazingwekkend flexibel en dekt wereldwijde aandelen en forexmarkten. Dit is mogelijk het beste browsergebaseerde grafiekenplatform dat momenteel op de markt is in termen van functie en waarde.

Concept

TradingView is een webservice en sociaal netwerk voor handelaren, met een platform voor technische analyses. De site is in september 2011 geïntroduceerd. TradingView is beschikbaar met een betaald abonnement en met een beperkte gratis versie.

Persoonlijk gebruik ik het om de prijzen van cryptocurrencies te volgen. Crypto is eigenlijk een klein onderdeel van de website, aangezien het ook al de belangrijke traditionele investeringen zoals aandelen, traditionele valuta en andere omvat.

Het doel van de website is het volgen, analyseren en voorspellen van de marktbewegingen voor diverse investeringen. Verschillende gebruikers kunnen hun analyse posten om te proberen andere gebruikers te helpen met hun investeringen.

Waarom is het nuttig

Het is waarschijnlijk de beste manier om live prijzen van cryptocurrencies te volgen, zo kunt u snel reageren op veranderende trends en kopen of verkopen.

De technische analyse is nuttig om te voorspellen hoe de prijs zich in de toekomst zal gaan ontwikkelen. Alhoewel het niet altijd succesvol is, zit er wel wat wetenschap achter en kan het gebruikt worden om uw crypto holdings te verhogen of winst te genereren.

De website biedt verschillende TA-analyses van verschillende mensen, zodat u kennis van anderen kunt gebruiken om uw eigen investeringen te verbeteren.

Er is een lijst van de meest succesvolle auteurs van de TA’s, zodat mensen echt goed in TA’s kunnen concurreren en pronken met hun kennis.

Snelle samenvattingsfunctie

Er is ook een technische analyse van de verschillende bewegende trends op grafieken die de voorspellingen laat zien die daarop zijn gebaseerd en die ook kan worden gebruikt om ‘de toekomst te voorspellen’.

Er is ook rubriek met nieuws dat nuttig is om investeringsnieuws te volgen.

Pro-Con

Pro’s
 • Eén van de beste chart platforms op de markt.
 • Talrijke indicatoren en instrumenten.
 • Grote waarde voor de ingebouwde functies.
 • Toegankelijk via webbrowser en smartphone-app.
 • Groeiende gemeenschap van ‘hitlist’ die goede ideeën geven.
 • Globale markten en zelfs bitcoin-gegevens kunnen in kaart worden gebracht.
Con’s
 • Zwakke tools voor nieuwstoevoer en fundamentele analyse.
 • Verwarrend opslaan systeem voor bestanden en irriterende symbool limiet pop-up waarschuwingen.

Score

Conclusie

 • Als u live investeringen wilt volgen, technische analyses wilt lezen en op basis daarvan voorspellingen wilt doen, dan is tradingview.com een perfecte website voor gebruikers.
 • Er is ook een premium functie.
 • U kunt zich ook aanmelden voor token verkoop, nieuws en gegevens

Links

Website |  |

What's your reaction?

Leave a comment