TT4YOU

Transparant Trading For You

Met het TT4Y project slaan Trade.be, Fairtrader & IT2Profit de handen in elkaar om jullie, onze community, te tonen hoe wij onze crypto’s traden, hoe wij ons portfolio opbouwen en waarom wij wel of niet een actie ondernemen op een bepaalde coin. We hebben al meermaals ondervonden dat er vanuit onze community een grote vraag was om naar een voorbeeld te kunnen traden en exact dat hebben wij hier opgezet via ons TT4Y project. Volledig transparant en voor iedereen zichtbaar via een openbare link!

We put our money where our mouth is!

Met een initiële inleg van 300€, hebben wij het startbedrag bewust klein gehouden om te tonen dat je met een modale investering toch nog mooie winsten kan boeken. Onze winsten verdwijnen trouwens niet in onze zakken, maar worden ten gepaste tijde geschonken aan een goed doel dat via een poll door de community gekozen zal worden.

Als baseline hebben wij voor dit project BTC gekozen. Dat lijkt evident, maar we geven het toch maar mee…

Veel mooier dan dit wordt het niet!

Wat doen we exact met TT4Y

Is het niet duidelijk en wil je graag nog eens de volledige uiteenzetting beluisteren, gegeven door Bart Smets van IT2Profit? Dan kan je dit doen door onderstaande video vanaf minuut ’54 te bekijken. Je kan trouwens al onze Community Calls herbekijken op ons YouTube-kanaal.

Hoe kan je ons TT4Y project volgen?

1. Portfolio visibiliteit:

Mensen die TT4Y willen volgen maken eerst een account aan bij Cointracking via volgende link: “Maak mijn gratis account aan”. Met het aangemaakte account kan je vervolgens zelf je eigen portfolio configureren, tracken en analyseren (tot 200 trades met het gratis account).

Het TT4Y project is een Publiek toegankelijke portolio, inclusief ons Binance account en de BTC deposit wallet en eventuele andere toekomstige exchange accounts (als het projectje uit de hand zou lopen). Dit is allemaal hier  te raadplegen.

Het Binance gedeelte van het TT4Y project kan hier ook gelimiteerd gevolgd worden. Hier zie je enkel onze portfolio verdeling en dus nie onze geplaatste orders of trades:

2. Ben je nieuw? Geen probleem!
Stijn van Fairtrader.be legt je in vier eenvoudige stappen uit hoe je je eigen Binance account kan opzetten.

Omdat we weten dat het niet zo eenvoudig is om zelf je Binance account op te zetten, heeft Stijn van Fairtrader.be deze “How to Binance” guideline voor jullie opgesteld.  Zo doe je het ook meteen GOED en VEILIG, door vanaf in het begin de juiste security te hanteren.

*Disclaimer : De acties die wij ondernemen zijn geen financieel advies en zijn geen garanties voor toekomstige winsten. Zij dienen louter een informatief doel. Investeer verstandig en nooit meer dan je wil verliezen en vooral #DYOR!