VeChain: Koning van de partnerschappen!

VeChain heeft vandaag een partnerschap ondertekend met Bright Foods (Group) Co. en Shanghai Xiandao Food, een belangrijke dochteronderneming van Bright Food, die een volledige dochteronderneming is van de gemeente Shanghai. Deze overeenkomst integreert VeChainThor Blockchain in alle systemen voor supply chain management en datamanagement van Bright Food, waarbij ze de volledige levenscyclus van hun productlijnen van teelt tot retailer controleren. Bright Food is een wereldwijd opererend bedrijf dat 93 verschillende Chinese binnen- en buitenlandse dochterondernemingen heeft met vier beursgenoteerde bedrijven waar naar schatting ~$25,3 miljard wordt verwerkt.

In de overeenkomst ligt de focus op de blockchain voor China’s huidige vijfjarenplan. VeChain’s Cold-chain logistics en supply chain management platform is van plan om een revolutie teweeg te brengen in de manier waarop staatsbedrijven en multinationale ondernemingen zaken doorheen hun volledige supply chain brengen. De diepgaande integratie en samenwerking tussen industrieën, dienstverlenende sectoren en datasets zorgt voor een ecosysteem in de supply chain waarin complexe bedrijfsprocessen kunnen groeien. Het gebruik van IoT-technologie binnen de cold chain logistics stelt leveranciers in staat de veiligheid en kwaliteit van hun producten in real time te garanderen. Het maakt het ook mogelijk nieuwe statistieken te verifiëren, te controleren en te beveiligen. Dit leidt tot nieuwe functionaliteiten en efficiëntere middelen binnen de supply chain van bedrijven.

Het gebruik van de VeChainThor blijft hierdoor uitbreiden door het aangaan van een partnerschap met Bright Foods (Group) Co. en Shanghai Xiandao Food die pionier is in de integratie van Bright Food’s nieuwe innovaties. Het bedrijf tekende een overeenkomst met de VeChain Foundation met als doel de VeChainThor Blockchain-technologie te kunnen integreren in de kern van de supply en process chain van Bright Food. Shanghai Xiando Foods zal ook samenwerken met VeChain om verder onderzoek te doen naar het gebruik van blockchain technologie en cold logistics solutions. Hierdoor kan Bright Food zijn dataset vanuit de verschillende vestigingen afstemmen en tegelijkertijd live en betrouwbare gegevens beheren, monitoren en rapporteren. Bright Food is volledig in handen van de stedelijke overheid Shanghai en is voornamelijk een wereldwijd opererende voedingsmiddelen- en drankenproducent.

 

Het controleren van de bevoorrading via de cold-chain is van groot belang voor Bright Food, dat zich voornamelijk bezighoudt met melk, zuivelproducten, vlees en zeevruchten. Dit zal de veiligheidsnormen van het bedrijf en China als geheel verhogen. Naast de hogere graad van controle over hun processen, zal Bright Food in staat zijn om eerlijke en oprechte informatie aan te bieden aan hun klanten en zal zo hun wereldwijde netwerk versterken.

Door Bright Food aan hun ecosysteem toe te voegen, blijft VeChainThor bewijzen dat het nu al ’s werelds grootste supply chain solution is die gebaseerd is op blockchain technologie. Door de combinatie van VeChain’s IoT-oplossingen en VeChainThor, kan VeChain de kracht van alle industrieën verhogen. De kracht van VeChainThor blijft groeien door ingrijpende maatregelen.

 

 

What's your reaction?

Leave a comment