Verschillende altcoins om in juni in het oog te houden!

Mei was een zware maand voor zowat elke altcoin die er is, maar enkele van deze coins zijn erin geslaagd om de trend te trotseren en zich sterk te houden in deze dalende markt.
Dergelijk marktgedrag kan een sterke maand betekenen voor die altcoins, dus laten we eens kijken naar enkele van de beste vooruitzichten voor een mooie run in juni.

Theta Token (THETA)

Theta Token (THETA) kende een sterke maand. De munt steeg gestaag vanaf zijn startprijs van $0,13 op 1 mei en trotseerde gaandeweg de markttrends.

De groeiende trend die de munt in mei heeft doorgemaakt, heeft zich de afgelopen dagen voortgezet.

Een THETA-token bereikte een recente piek van $0.29 op 31 mei. Hoewel de prijs nu terug is gezakt naar $0.26, blijft de globale koers stijgen.

Theta is onlangs gelist op Binance. De exchange nam in de afgelopen 24 uur meer dan 50% van de transacties voor haar rekening.

THETA/BTC-handelsparen vertegenwoordigen 49,23% van alle handelsactiviteiten. Het THETA/ETH-handelspaar neemt slechts 6,10% van het handelsvolume voor zijn rekening.

Op Huobi is THETA/USDT het op één na grootste handelsvolume, goed voor 17,69% van de totale THETA-markt.

Theta kan in de komende weken terugvallen richting de lage twintigers (misschien zelfs meerdere keren). Wees niet al te verbaasd als de stijgende koers, die sinds april is ingezet, tot ver in juni aanhoudt. Een stijging van bijna 200% sinds 11 april is niet vreemd in de cryptomarkt.

All Sports (SOC)

Het sportvoorspellingsplatform, dat nog lang niet voltooid is, liet tussen april en mei een exponentiële groei zien. De SOC-coins stegen van $0,02 per stuk tot $0,30. Dit is een piek van 1400% in enkele weken tijd.

Dit was maar van korte duur en SOC daalde tot $0,11 op 24 mei. Maar nu, iets meer dan een week later, is All Sports terug op weg met een 50% waardestijging en handelt het tegen $0,18.

All Sports heeft sinds begin april een gestage groei laten zien. Met uitzondering van de wereldwijde marktdip op 24-25 mei, vertoonde all Sports een consistente, maar nog steeds volatiele, opwaartse trend.

De industrie van sportweddenschappen is miljarden per jaar waard. In deze markt wil All Sports de bovenhand nemen via de blockchain-technologie. In Europa zijn sportweddenschappen al lange tijd legaal, terwijl Amerika nog maar pas openstaat voor een conversatie tot legalisering.

All sports kan zich profileren met officiële goedkeuring en/of partnerschap met superster Eden Hazard (Chelsea Football Club). Hazard is één van de meest gewilde spelers in de wereldvoetbal. De Britse kansspelindustrie heeft een omzet van 17,5 miljard dollar per jaar en all sports richt zich met hun Engelse voetbalbonden duidelijk op de juiste markt.

Golem (GNT)

Gisteren was Golem net begonnen terug te dalen, maar dat is consistent in vergelijking met de prestaties van de afgelopen dagen, waar Golem tussen de $0,59 – $0,61 heeft geschommeld.

Maar dat is nog steeds een groei van 15% sinds 29 mei. Hoewel Golem nog steeds wat lager staat dan de piek van $0,88 die vastgelegd werd op 3 mei, toont dit nog steeds dat Golem de goede richting uitgaat.

De recente introductie van het mainnet van Golem had ongetwijfeld iets te maken met de recente waardestijging, evenals als de noteringen op Binance en Bithumb in april.

Golem is één van de eerste cryptoprojecten die tracht de rekenkracht van de wereld via de blockchain te bundelen. Het platform fungeert als ‘verhuurruimte’ voor stationaire computerbronnen en is getipt als een mogelijke oplossing voor de hoge eisen die processen als machine learning aan hulpbronnen kunnen stellen.

Scry.info (DDD)

Scry.info sprong de afgelopen dagen met een winstmarge van 25% van $0,30 op 29 mei naar $0,40 op 2 juni.

Maar heel weinig coins hebben zich zo snel hersteld tot hun niveau van begin mei als Scry.info. Deze coin heeft een algemene groei van meer dan 300% doorgemaakt sinds het begin van april, waardoor het een sterke kandidaat is voor een goede run in juni.

Het project is gericht op de gegevensuitwisselingsindustrie en biedt hulpmiddelen voor de implementatie van gegevenshandel met een gesloten blockchain voor zowel bedrijven als particulieren.

Het grootste deel van de recente transacties van Scry.info is afkomstig van de in China gevestigde LBank Exchange. In de afgelopen vierentwintig uur gebeurde 61% van de handel met het DDD/ETH-handelspaar .

Scry.info heeft na zijn recente prestaties een mooie opmars gemaakt en staat nu op de 117de plaats wat betreft de rangschikking van marktkapitalisaties.

Autorship (ATS)

Authorship (ATS) is een weinig bekend publicatieplatform dat de verschillende beroepen van de literaire uitgeverijsector onder één dak laat samenkomen. Auteurs kunnen hun voltooide boeken rechtstreeks uploaden naar het Authorship-platform, waar het dan door een netwerk van uitgevers kan worden bekeken.

Misschien is het juist deze unieke functie die de marktwaarde van Authorship sinds 30 mei met meer dan 380% heeft doen stijgen. Gedurende deze tijd sprongen de ATS-tokens van $0.005 naar $0.024, en gisteren was er al een stijging van 65% in de afgelopen 24 uur.

Momenteel staan ze op de 795ste plaats in rangschikking van marktkapitalisaties. Autorship is de afgelopen dagen al honderden plaatsen gestegen, en dat stijgen zou wel eens tot volgende maand kunnen duren.

Wildcards

Wink

De Wink-coin (WINK) staat momenteel op de 1459e plaats in de marktkapitalisatiegrafieken, maar heeft alleen al de afgelopen week een groei van 500% laten zien. Een snelle blik op de grafieken laat een volatiele recente geschiedenis zien. Verder heeft WINK nog steeds geen geverifieerd marktkapitalisatie. Dus deze munt is zeker niet zonder risico.

Whalecoin

WhaleCoin (WHL) genoot van stijging tussen 29 mei en 1 juni van 900%. De munt steeg van $0.018 naar $0.18. De eenheidsprijs daalde terug naar $0,07 op 1 juni, maar dat is nog steeds een stijging van bijna 300%.

 

Tron (TRX) kreeg een ergere klap te verduren dan de meeste andere coins in de dalende markt van mei. Echter de marktbewegingen van Tron wijzen de afgelopen maanden op een coin met veel groeipotentieel. In april steeg TRX van 0,04 dollar naar 0,09 dollar binnen twee weken.

 

What's your reaction?

Leave a comment