Voormalig CSO van het bedrijf BitTorrent doet zware uitspraken richting TRON oprichter Justin Sun

Er is wat ophef gekomen over de recente hype en vreugde omtrent de lancering van het BitTorrent Token (BTT).

Door de overname van BitTorrent is Justin Sun, oprichter en CEO van TRON, ervan uitgegaan dat BTT op het TRON-netwerk zal worden gelanceerd. De CSO van BTT, Simon Morris, heeft echter ernstige twijfels over het feit of TRON al dan niet in staat zal zijn om de enorme hoeveelheid transacties te verwerken.

BTT zal TRON vernietigen

In een interview met BreakerMag heeft Morris de transactiecapaciteit van TRON afgekeurd met het argument dat BTT deze zou doen “smelten”:

“Het was heel duidelijk toen ik bij BitTorrent werkte dat de transactiecapaciteit van Tron op geen enkele manier zou werken. De transactiecapaciteit waar we naar keken, had honderden transacties per seconde nodig om gewoon te kunnen “starten”. Het is gewoonweg niet voldoende. We zouden Tron doen wegsmelten, Het letterlijk vernietigen”.

 

Morris vervolledigde de uitspraak door te zeggen dat BTT waarschijnlijk een gecentraliseerd token zou worden, hoewel hij voorspelt dat de service als een nieuw soort technologie zal worden gepresenteerd. Hij zei:

Ik vermoed namelijk dat ze het echt gaan doen op een centrale server, ze zwaaien met hun handen en zeggen: ‘O, het is een Lightning Network voor Tron,’ of iets dergelijks, en doen alsof het op Tron gebaseerd is’.

 

Justin Sun en de teamleden van BitTorrent hebben geweigerd om commentaar te geven, maar volgens Morris, die persoonlijk met Sun werkte, is dit niet verwonderlijk.

Morris maakt de vergelijking 

Morris beschrijft een incident waarin hij er bij Sun op aandrong om de geplagieerde whitepaper van TRON te laten herschrijven – een feit waar zelfs de meeste voorstanders van TRON het inmiddels mee eens zijn. Morris wees op:

“Ik zei: ‘Justin, misschien moet je wel erkennen dat je jong was, en misschien is dit gebeurd, maar nu ga je verder en bouw je oprecht aan dingen…..”.

 

Sun’s weigering om te budgetteren is wat Morris aangetrokken heeft om hem te vergelijken met de president van de Verenigde Staten, Donald Trump. Morris ontkrachtte Sun’s eigenschap om zijn fouten te ontkennen en noemde dit gedrag ‘Trumpian’.

Bij deze zware uitspraken bleef het niet, want Morris noemde TRON ‘een marketingmachine gebouwd op een dun laagje technologie’, en zei dat Justin Sun een geweldige marketeer is, maar dat hij geen technisch brein heeft.

 

Heb je vragen over dit artikel of ben je van een andere mening? Laat het ons dan zeker weten. Wordt lid van onze Telegram groep, kom rechtstreeks in contact met al onze teamleden en met andere crypto-enthousiastelingen. De groep is interactief en bevat alle relevante informatie die voor u van nut zouden kunnen zijn, het is voor iedereen toegankelijk en we proberen iedereen verder te helpen waar kan.

What's your reaction?

Leave a comment