Wat is cryptotrain en wat zijn hun doelstellingen?

Nadat wij van Trade enkele mooie partnerschappen hebben afgesloten in 2018, waarvan Cryptotrain er één is, werden we uitgenodigd op hun cryptoresort in Alicante (Spanje). Een voorstel dat we niet konden weigeren, dus we gingen een kijkje nemen en met de intentie om hetzelfde pad te bewandelen als hun curcisten. De periode dat ik als CEO van trade.be in Spanje aanwezig was dateert van 27 december tot 30 december. Het cryptoresort heeft 7 prachtige kamers, is zeer rustig gelegen en beschikt dus ook over alle elementen om alles op een rijtje te zetten in deze 3 dagen.

Waarom de beginfase in Spanje?

Ik krijg van vele de vraag, waarom Spanje? De visie die de mensen van cryptotrain hierin hebben, is om hun cursisten een volledige focus te geven op maar 1 ding en dat is crypto. Je wordt letterlijk 7 uur per dag  ondergedompeld in de wereld van cryptocurrencies. De lectuur die je ziet en de lessen die je krijgt in het resort zijn best wel grote wake-up calls, wat wel eens vermoeiend kan zijn. Hetgeen wat cryptotrain wil vermijden is dat de curcisten buiten komen en meteen in de wereld van stress en sleur terechtkomen. Het is dus zeer belangrijk om na zulke dagen eventjes alles te laten bezinken en waar doe je dat beter dan op een rustige plaats met een mooi uitzicht.

Wat kan je verwachten van deze 3 dagen en vooral erna?

In deze periode wordt vooral de basis gelegd naar wat crypto nu eigenlijk concreet is en hoe ons monetair bankensysteem werkt, zodat je begrijpt waarom cryptocurrencies de volgende stap zijn van een nieuwe revolutie. Het is letterlijk een cursus van A tot Z die u in 72 uur de echte wereld van cryptocurrencies toont met de nadruk op hoe onderzoek doen en vooral hoe doe je dit veilig en zonder risico’s. De laatste dag was voor iedereen een echte primeur, je komt tot bepaalde inzichten hoe het ook kan en dit vooral op gebied van trading en strategieën. Op dit gedeelte wordt dan ook weer de focus gelegd hoe je dit veilig doet en zonder emotionele risco’s. Het motto van Cryptotrain is dat kennis het belangrijkste is om je doelstellingen te verwezenlijken. Dus eerst kennis vergaren, dan doelstellingen bereiken om zo je eigen roadmap uit te bouwen. Dit is tocht iets wat iedereen wil. Of niet? Om de cursisten een optimale begeleiding te bieden wordt elke les gegeven door mensen die uitblinken in elke hun eigen specialiteit, dit is wat het zo uniek maakt voor ons. Je voelt dat de lessen met veel passie en emotie gegeven worden. Deze opleiding zal vooral gebracht worden door the man himself Gerry Janssens aka Boer Janssens (CEO) en zijn rechterhand CMO David De Vriesere. Deze 2 mensen worden in Spanje dan ook nog ondersteund door de video-maker Arno Vanmassenhove, die dit met zeer veel passie en enthousiasme doet. Eenmaal in België stopt het niet voor de cursisten, want daar begint alles pas, ze krijgen een opvolgingstraject van 3 maanden dat door andere specialisten van cryptotrain wordt gegeven. Enkele van deze mensen zijn Quinten Francois (Young and Investing), Tom De Block, Stijn Rasschaert /Alexandra Martin van BDO en dan ook nog Jean-Luc Verhelst. Kort samengevat: In Spanje wordt de basis gelegd en hier gaan ze jouw doelstelling(en) bespreken en het traject in België is bedoeld om je verder te gaan verdiepen in bepaalde aspecten, zodat je deze doelstellingen kan behalen. Mooi toch? Het enige wat er van jou als cursist gevraagd wordt, is discipline, geduld en vooral motivatie. Wil je deze trein niet missen ga dan zeker eens een kijkje nemen op hun website.

Team

Gerry Janssens – Founder van Cryptotrain

Entrepreneur, spreker en businesscoach.

Meer dan 30 jaar lang runde hij als ondernemer diverse (internationale) bedrijven, gaf hij strategisch advies inzake sales. Hij bewandelde gedurende 15 jaar het pad van de stock exchanges. De laatste 5 jaar is hij zich gaan verdiepen in de wereld van crypto en dat met aantoonbaar succes.

Jordy Janssens – Co-founder

Beter bekend als MojoOnPC.

3 jaar geleden begon hij met het maken van YouTube filmpjes. Deze hobby liep al snel uit de hand. Hij nam maandelijks minimum 4 keer het vliegtuig en reisde de wereld rond om fans te begroeten op events van sponsors zoals HP, RedBull, ect.. Op aanraden van zijn vader/mentor heeft hij een gedeelte van zijn verdiende kapitaal in crypto geïnvesteerd, waarvoor hij zijn vader enorm dankbaar is.

David Devriesere – CMO Cryptotrain

Blockchain-Evangelist en Founding Chairman van BitBelgium.

David gelooft als geen ander in de toekomst van Cryptocurrencies en Blockchaintechnologie. Zijn passie voor deze innoverende technologie uit hij in projecten zoals de community BitBelgium, bitstraq, give ect…. Zijn motto is “Time is money” en via Cryptotrain wil hij de mensen een hoop kostbare tijd besparen. Ondersteund door de knowhow van ervaringsdeskundigen en mensen met passie voor innovatie. Hij heeft maar 1 doel “Een waardevol pakket én een waardevol netwerk”.

Wat zijn de doelstellingen van Cryptotrain?

De 2 grootste punten waar cryptotrain zijn licht op wil laten schijnen zijn eerst en vooral de scammers/oplichters die deze markt als het ware misbruiken en twee het donkere beeld dat de media schept over deze nieuwe maar zeer beloftevolle markt. Dit kunnen ze onmogelijk alleen, daarom is het ook hun bedoeling om een grote community te creëren in samenwerking met ons en partner BDO. Het helpen om mensen een mooier leven te bieden is iets wat onbetaalbaar is en dit willen ze bereiken door in “uzelf te investeren” zodat u als persoon een mooie toekomst kan uitbouwen. Het gaat cryptotrain niet alleen om “educatie boven speculatie” maar vooral om hun eigen ervaring en kennis te delen met de gewone mondiale mens, zodat deze mensen niet dezelfde fouten maken als zovele anderen. De cryptowereld kan je namelijk vergelijken met een jungle vol met gevaren en onzichtbare valkuilen.

Onze conclusie

Als je de trein van financiële vrijheid/ nieuwe revolutie niet wil missen en je hebt interesse om met cryptocurrencies te starten dan is deze opleiding/cursus zeker een must om meteen op het juist spoor te zitten en zo een mooi traject naar succes af te leggen. Indien u vragen hebt, kan u altijd bij ons terecht en helpen wij u graag verder. In toekomst zullen ook onze mensen van trade hun specialiteiten gaan tonen binnen de opvolgingstrajecten van cryptotrain.

Heb je vragen over dit artikel of ben je van een andere mening? Laat het ons dan zeker weten. Wordt lid van onze Telegram groep, kom rechtstreeks in contact met al onze teamleden en met andere crypto-enthousiastelingen. De groep is interactief en bevat alle relevante informatie die voor u van nut zouden kunnen zijn, het is voor iedereen toegankelijk en we proberen iedereen verder te helpen waar kan.

What's your reaction?

Leave a comment