Wat je moet weten over de Fetch.AI token verkoop

We bevinden ons nu in de langste bear-markt uit de crypto geschiedenis. In het afgelopen jaar zagen we één van de meest iconische bull-runs die begon in het vierde kwartaal van 2017 tot en met het eerste kwartaal van 2018, en bijna alle belangrijke valuta’s hebben all-time highs bereikt. Zodra de “bears” de markt begonnen te grijpen, zijn we getuige geweest van het zuiveringsproces van alle belangrijke digitale assets – met maar liefst 80% – 90% daling.

In 2018 alleen al hadden we bijna 2200+ ICO’s op de markt, waarvan de meeste grote belangstelling genereerde door middel van de community. Na de zomer van 2018 had de ICO-markt ook te lijden onder de instorting van de crypto, aangezien de meesten van hen moeite hadden voor de nodige fondsen te verwerven om het project te kunnen lanceren.

Wat is het Binance launchpad?

Binance Launchpad is het exclusieve token launch platform van de digitale assets trading gigant Binance, die opgericht werd om te helpen bij de blockchain projecten om fondsen te werven en hen toegang te verschaffen tot een uitgebreider netwerk van sympathisanten.

Daarnaast wil Binance projecten helpen groeien door mentorschap en bedrijfsadvies te geven.

In 2017 had Binance launchpad de verkoop van twee grote projecten Bread (BRD) en Gifto (GTO) – beide waren in een oogwenk uitverkocht. In 2018 werden er geen verkopen gerealiseerd als gevolg van ongunstige marktomstandigheden.

In januari 2019 besloot het Binance launchpad om de BitTorrent token (BTT) te introduceren, die in slechts 16 minuten uitverkocht waren. Zonder de softwareglitch was de verkoop van BitTorrent in 1 of 2 minuten afgerond. Dit toont de interesse van de markt en het vertrouwen in de ICO-projecten die Launchpad ondersteunt.

Onlangs kondigde Binance launchpad zijn volgende token sale aan – Fetch.AI.

De Fetch.AI (FET) token sale op het Binance lanceerplatform is gepland voor de 25e van deze maand om 14.00 uur (UTC). Het event is tot en met 2 maart open. De tokenverkoop zal alleen Binance Coin (BNB) accepteren en slechts één sessie hebben. De details van de token sale zijn kort samengevat door Binance en zijn hieronder te vinden.

 • Launchpad Session Time: 2019/02/25 2:00 PM (UTC) tot 2019/03/02 2:00 PM (UTC).
 • Token Naam: Fetch.AI (FET)
 • Totale levering van munten: 1.152.997.575 FET
 • Totaal aantal munten toegewezen aan Binance Launchpad: 69.204.152 FET
 • Openbare Munt Verkoopprijs: 1 FET = 0,0867 USD (prijzen in BNB worden vastgesteld op de dag van de verkoop)
 • Token Sale Format: First come first come first served basis
 • Individuele kap: 3.000 USD Equivalent
 • Token om mee te investeren: Alleen BNB

Wat is Fetch.AI kort

“Het internet van vandaag de dag is gebouwd voor e-commerce oplossingen, maar het nieuwe web moet meer autonome oplossingen mogelijk maken en dit vereist de opbouw van de infrastructuur en tools om het inzetbaar te maken. Fetch.AI bouwt aan de infrastructuur voor de implementatie, die de nieuwe autonome AI-gebaseerde machine-economie tot leven brengt”. - Humayun Sheikh, de CEO van Fetch.AI.

 

Fetch.AI is een ambitieus project: een combinatie van zowel blockchain als artificial intelligence. Het werd begin 2017 opgericht na een fusie van twee onafhankelijke bedrijven, Itzme AI en uVue.

Fetch.AI wil een gloednieuwe economie creëren die gebaseerd is op autonome “agents”. Deze autonome artificial intelligence “agents” zullen gebruikt worden om verschillende taken uit te voeren – wat zo eenvoudig kan zijn als het boeken van een hotelsuite, of zo complex kan zijn als het maken van weermodellen of het ontwerpen van een effectieve supply chain.

Zoals de ontwikkelaars uitleggen:

“Fetch.Ai is een soort wereld waar “een collectieve super-intelligentie actief antwoorden aan u levert: een wereld waarin informatie die u ten goede komt en informatie die u van nut kan zijn moeiteloos wordt geleverd”.

 

Fetch.AI zal gebruik maken van een combinatie van proof-of-stake (PoS) met proof-of-work (PoW) om tot een consensus te komen die zij hebben benoemen als Useful Proof of Work (UPoW). Nieuwe blocks worden met behulp van een normaal proof-of-stake protocol tot stand gebracht, waarbij de transactievolgorde wordt bepaald door het werk dat tussen twee blocks door wordt uitgevoerd.

Dit wordt geregistreerd in een gerichte acyclische grafiek (DAG) die tussen de blocks ontstaat. De DAG wordt opgestart met het vorige block en afgesloten door het blok dat door middel van een proof-of-stake wordt afgesloten, waardoor er geen coördinator meer nodig is.

De volledige analyse over Fetch.AI van trade.be kun je hier lezen.

Roadmap

Het mainnet zal naar verwachting in het vierde kwartaal van 2019 worden gelanceerd. Github van Fetch.AI heeft tot nu toe vijf opslagplaatsen en is redelijk actief.

Zal het zo snel uitverkocht zijn als het BitTorrent token?

Het is met deze beknopte achtergrond van de BitTorrent token sale dat het veilig is om aan te nemen dat de Fetch (FET) crowdfunding ook over een korte periode uitverkocht zal worden. Dit kan het gevolg zijn door de volgende aanvullende feiten:

 • Crypto investeerders die de BTT token sale hebben gemist zullen FET niet willen missen.
 • BTT werd spoedig na afloop op Binance geplaatst en de ICO-deelnemers waren zeer verheugd dat het token een rendement van bijna 600% op zijn hoogste waarde behaalde.
 • Het succes van de tokenverkoop van BitTorrent heeft de toon gezet voor elke crowdfunding die op het Binance launchpad plaatsvindt.
 • Het Binance Launchpad heeft bewezen dat de crowdfunding industrie een goed georganiseerde ervaring kan zijn.
 • Binance wordt vertrouwd door velen die geloven dat het alleen het beste van het beste van het beste opsomt.

Het Fetch-project is revolutionair met het idee om machine learning, artificial intelligence, multi-agent systemen en gedecentraliseerde ledger technologie samen te brengen om zo een economisch internet te creëren.

Conclusie

Naast alle technologische vooruitgang zal Fetch.AI de Binance Launchpad-factor als voornaamste verkoopargument gebruiken. Het is logisch dat Binance het project vroeg of laat zal listen van zodra de tokenverkoop is afgerond. Binance zal het project zeker helpen om op korte termijn meer investeerders aan te trekken, maar op lange termijn zullen de rendementen puur afhankelijk zijn van de prestaties en de resultaten van hun roadmap.

Volgens de website heeft Fetch.AI al een werkende MVP die nu intern wordt getest.

We hebben intern een werkend Fetch-systeem. Deze interne test toont de belangrijkste innovaties van Fetch aan: de schaalbare smart ledger, het Open Economic Framework (Hiermee wordt een venster gecreëerd voor de digitale wereld voor de agenten die eraan verbonden zijn) en een aantal andere aspecten van de machine learning technologieën die we gebruiken. In de zomer brengen wij een publiek testnet uit met de nodige code zodat iedereen met Fetch kan meedenken en aan de slag kan.

Dit toont aan dat het team snel vooruitgang boekt en is wellicht één van de redenen waarom Binance op hen innoveert.

Een andere factor is het sterke team. Humayun Sheikh en Toby Simpson maakte deel uit van het team dat Deepmind creëerde en dat overgenomen werd door Google die Facebook versloeg met 660 miljoen USD.

Fetch.AI heeft tot doel om blockchain en AI te combineren, die de concurrentie van bekende spelers zoals IOTA, SingularityNet, Hashgraph enz. zal moeten aangaan. Fetch.AI is net van start gegaan, terwijl andere projecten al een heel eind gevorderd zijn in hun roadmap, waaronder de lancering van mainnet en testnet.

Het zal interessant zijn om te zien hoe Fetch.AI zijn plaats zal vinden tussen andere projecten.

 

Heeft u vragen over dit artikel of heeft u gewoon een andere mening? Laat het ons dan zeker weten! Word lid van onze Telegram groep en kom rechtstreeks in contact met al onze teamleden en met andere crypto-enthousiastelingen. Deze groep is interactief en bevat alle relevante informatie die voor u van nut kan zijn. De groep is voor iedereen toegankelijk en we proberen iedereen verder te helpen waar kan.

 

What's your reaction?

Leave a comment