Wekelijkse update 23-27 april

De markt doet het goed met een globale stijgende trend, ook al hebben sommige van de alts wat waarde verloren. Het optimistische sentiment duurt nog steeds voort en zou in mei zelfs nog beter kunnen worden, aangezien veel mensen verwachtten dat mei heel goed zal verlopen.

Nasdaq staat open voor de ontwikkeling van een 'aandelenbeurs' voor cryptocurrency

Op 25 april zei Adena Friedman, CEO van Nasdaq: “Nasdaq zou zeker de beslissing willen nemen om na verloop van tijd een crypto exchange te worden”.

Dit zei ze ook: “Ik geloof dat digitale valuta’s zullen blijven bestaan, het is slechts een kwestie van hoe lang het zal duren voordat die ruimte volwassen wordt,”. Als je ernaar kijkt en vraagt: “Willen we hiervoor een gereglementeerde markt creëren?” Nasdaq zou het zeker overwegen.

Dit is zeer groot nieuws met betrekking tot de cryptocurrency-ruimte . Het is een groots signaal voor de toekomst in het algemeen. Hoewel er geen specifieke tijdsperiode is voor wanneer het zal gebeuren, is het nog steeds heel goed nieuws.

Binance's " Dust to BNB" is operationeel.

Op 24 april heeft Binance een functie toegevoegd genaamd “Dust to BNB” waardoor gebruikers de mogelijkheid hebben om kleine hoeveelheden cryptocurrencies om te zetten, bijvoorbeeld kleine stukjes coins die je niet kon traden, zoals 0.995 ICN, deze kan je nu direct verhandelen naar BNB.

Dit is zeer nuttige functie voor mensen die veel cryptocurrencies traden omdat daytraders meestal een heleboel kleine hoeveelheden van cryptocurrencies over hebben.

Binance is al een hele tijd één van onze favoriete exchanges en dit is een zeer nuttige eigenschap en een goede use case voor BNB.

MyEtherWallet was gehackt/geschonden

Op 24 april werden de registratieservers van het Google Domain Name System gehackt, zodat MEW-gebruikers naar een phishingsite werden omgeleid.

Deze omleiding van DNS-servers is een tien jaar oude hackingtechniek die tot doel heeft het routeringssysteem van het internet te ondermijnen en die wordt veroorzaakt doordat hackers kwetsbaarheden vinden in publieke DNS-servers.

Getroffen gebruikers klikten waarschijnlijk op de knop “ignore” (negeren) na de SSL-waarschuwing die verschijnt wanneer u een kwaadaardige site bezoekt die MEW nabootste.  Als gebruiker ben u er ALTIJD ZEKER van dat er een SSL-certificaat op de groene balk met de tekst “MyEtherWallet Inc” [US] staat. Ondertussen is dit probleem al volledig opgelost en is MEW terug beschikbaar.

Delta won de Webby 2018 Awards

Op 24 april heeft Delta de Webby 2018 Award voor beste mobiele gebruikersinterface gewonnen.

Delta is 1 van ons favoriete cryptocurrency tracking apps. We hebben hier een artikel over geschreven, waar de functies worden beschreven en onderzocht wordt waarom het voor ons de beste tracking /portfolio app is.

Deze onderscheiding onderstreept nog maar eens hoe goed het Deltateam heeft gepresteerd: het is voortdurend opzoek naar verbeteringen voor de app, het toevoegen van nieuwe functies en het optimaliseren van hun product.

De AirSwap Marketplace is nu live

Op 26 april ging de Airswap Marketplace live. Het is in principe een gedecentraliseerde exchange die gebruik maakt van Atomic Swaps.

Het zal de gebruikers van AirSwap in staat stellen om  te traden op een snelle en eenvoudige manier door eenvoudig te zoeken, te selecteren en te handelen. Eenmaal de wallet van de gebruiker verbonden is, kunnen ze zoeken naar een Asset, de tegenpartij selecteren voor de transactie en de transactie uitvoeren.

AirSwap is ook compatibel met MetaMask of Ledger.

Dit is geweldig nieuws voor de AirSwap tokens (AST) die in principe toestaan om te traden zonder extra kosten.

Request partnerschap met Wikimedia

Op 27 april heeft Request Network een samenwerking aangekondigd met Wikimedia, de Foundation achter het wereldwijd erkende platform Wikipedia.

Het request team vierde ook de lancering van de eerste WooCommerce plugin die gebruik maakt van het Request Network om cryptocurrencies te accepteren met zowel ERC20 als BTC ondersteuning. Inclusief de release-data en ondersteunde tokens.

De Wikimedia Foundation is één van de eerste organisaties die binnenkort haar “donors” in staat zal stellen om projecten te ondersteunen met elke digitale valuta.

What's your reaction?

Leave a comment