When moon?

Joey Krug, die de co-chef investeringsmanager is bij Pantera Capital, gelooft dat de cryptocurrency prijzen het dieptepunt hebben bereikt of er op zijn minst in de buurt komen, maar dat betekent niet dat het institutionele kapitaal de markt meteen zal overspoelen. Het Kapitaal van Pantera, dat een crypto investeringsfonds is dat toezicht houdt op ongeveer $700 miljoen in AUM, nam deel aan de recente crypto-conferentie van Bloomberg waarin Krug de marktsituatie verkondigde.

Terwijl de Bitcoin prijs het dieptepunt heeft bereikt, is het vastgelopen in een trading cyclus, iets dat Krug dan ook niet verwacht dat het zal veranderen totdat een paar katalysatoren zich vastgrijpen. De drijfveren van de markt zullen tweeledig zijn, met inbegrip van de schaalbaarheid van gedecentraliseerde apps en de hoge kosten om fiat om te zetten in cryptocurrencies, de laatstgenoemden waarvan Krug denkt dat het “gaat veranderen in de komende zes tot negen maanden”.

Pantera heeft een back-up gemaakt van blockchain startups die zijn ontworpen om het schaalbaarheidsprobleem op te lossen. Bijvoorbeeld, terwijl het Bitcoin-netwerk zeven transacties per seconde (TPS) kan verwerken in vergelijking met “tienduizenden” TPS voor Visa en Mastercard, is Krug er niet van overtuigd dat Bitcoin ooit een vergelijkbare capaciteit zal bereiken. “Maar ik denk dat we de komende jaren net zo snelle blockchains zullen zien als Visa of Mastercard,” voegde hij eraan toe.

Ondertussen, wees Krug van Pantera erop dat de kosten om fiat om te zetten in crypto op Amerikaanse crypto exchange Coinbase, de kosten 150-400 basispunten is via een debetkaart of ACH bankoverschrijving. “Ik denk dat binnen het komende jaar zal dalen tot 50 basispunten“. De toename van het aantal crypto handelsinstituten zoals Bakkt en Fidelity zou bijvoorbeeld de kosten moeten doen dalen.

Spencer Bogart, die partner is bij Blockchain Capital, ook een crypto en blockchain investeringsfirma die eveneens gevestigd is in San Francisco, lijkt zich te concentreren op een gelijkaardig onderwerp, hij twitterde het volgende.

Volgende bullrun?

De overstap van Fidelity naar crypto custody, heeft ondertussen geen prijsstijgingen teweeggebracht omdat de markt tegenwoordig meer geïnteresseerd is in “daadwerkelijke adoptie”, een fenomeen dat eerst schaalbaarheid vereist. Hoewel echte schaalbaarheid een paar jaar weg kan blijven, betekent dat niet dat beleggers zo lang moeten wachten op de volgende Bitcoin rally. “We konden al eerder een heropleving zien, maar ik denk dat dit de echte stimulans zal zijn die naar mijn mening de volgende grote bullrun mogelijk maakt,” zei Krug, en hij voegde eraan toe: “De “crypto ruimte over het geheel genomen kan groeien tot 10x vanaf hier”.

Pantera’s bitcoin fonds heeft op dezelfde manier gepresteerd als de BTC-prijs, terwijl het algemenere fonds voor digital asset naar beneden gaat als investeerders de altcoins ontvluchten en naar Bitcoin stromen als een safe haven. Intussen is Pantera Capital bezig met het inzamelen van een $175 miljoen crypto fonds, de eerste keer gebeurde in de zomer en de volgende keer zal plaatsvinden tegen het einde van het jaar.

Heb je vragen over dit artikel of ben je van een andere mening? Laat het ons dan zeker weten. Wordt lid van onze Telegram groep, kom rechtstreeks in contact met al onze teamleden en met andere crypto-enthousiastelingen. De groep is interactief en bevat alle relevante informatie die voor u van nut zouden kunnen zijn, het is voor iedereen toegankelijk en we proberen iedereen verder te helpen waar kan.

What's your reaction?

Leave a comment