Wordt 2019 het jaar dat Encrypgen (DNA) naambekendheid krijgt?

Nu het nieuwe jaar van start is gegaan, zijn crypto-traders ongetwijfeld hoopvoller dan vorig jaar. 2019 zal ongetwijfeld bullisher zijn dan 2018. Volgers of kenners van dit project willen daarom wel een groot deel van Encrypgen in hun portfolio hebben. Wij van Trade benadrukken graag dat een gediversifieerd portfolio meestal de beste keuze is en Encrypgen hoort ook zeker thuis in dit lijstje. Wij verwachten tevens ook dat DNA één van de best presterende tokens van 2019 zal zijn.

In de afgelopen zes maanden heb ik een paar keer over Encrypgen geschreven, omdat ik vind dat het bedrijf een aanzienlijk potentieel heeft. Nu, met het nieuwe jaar in het verschiet, lijkt het erop dat andere traders eindelijk aanstekelijke resultaten boeken. DNA kende eerder in augustus al een serieuze stijging en explodeerde zaterdag 28 december met bijna 50%, ondertussen heeft de coin zich al terug gecorrigeerd. Hou er rekening mee dat je voorzichtig moet omspringen met de volumecijfers van Coinbit, lees hier waarom. 

Het team focust zich niet op de tokenprijs maar op de vooruitgang

Hoewel dit niet het geval is voor veel cryptoprojecten, is Encrypgen gericht op de core-business, ongeacht de tokenprijs. In december kondigde Encrypgen een partnerschap aan met Murrieta Genomics (lees hier wat Murrieta Genomics is). Dit kan dus een partnerschap van onschatbare waarde zijn, aangezien Encrypgen steeds meer genetische datasets naar de Gene-Chain uploadt.

Encrypgen werkt er niet alleen aan om ervoor te zorgen dat consumenten hun genetische datasets uploaden, maar ook dat onderzoekers zich aanmelden bij het platform. Voor een echte marktplaats is het immers noodzakelijk om zowel kopers als verkopers te hebben. Op de Gene-Chain zijn de consumenten de verkopers en de onderzoekers de kopers. Onderzoekers zullen DNA-tokens gebruiken om direct van consumenten data te kopen. Dit volume is wat uiteindelijk de prijs van de DNA token zal aandrijven. De visie is dat Encrypgen de Amazon.com van de genomische data wordt.

Verwachtingen voor 2019

Er bestaat geen twijfel over dat cryptocurrency soms een momentum game kan zijn. En nu met de recente toename van de DNA-handel lijkt Encrypgen een belangrijke stimulans te hebben gekregen. De vraag is of het betreffende bedrijf het kan volhouden.

Naarmate het project zich verder blijft ontwikkelen, kunnen de tokenhouders belangrijke evoluties gedurende de rest van het jaar verwachten. Enkele van deze verwachte ontwikkelingen zijn:

  • Bijkomende samenwerkingsverbanden
  • Venture Capital Financiering
  • Genetische dataset toename
  • Nieuwe exchange listings

Hodlers kunnen van het DNA-token verwachten dat er in de komende weken en in de toekomst meer nieuws zal verschijnen. Veel van deze aankondigingen zullen zich toespitsen op extra partnerschappen die de core-business van het bedrijf zullen helpen aansturen. Daarnaast zorgt het bedrijf ook voor extra financiering uit een venture capital deal. Als een venture capital deal wordt afgerond, kan dit een aanzienlijke impact hebben op de tokenprijs. Naarmate het bedrijf zich verder ontwikkelt, zal het ook belangrijk zijn om in de gaten te houden of er  een toename komt in het aantal genomische datasets dat consumenten hebben geüpload naar de Gene-Chain. Hoe meer sets beschikbaar zijn, hoe meer transacties tussen consumenten en onderzoekers.

Tot slot, maar waarschijnlijk het minst belangrijk, zal er nieuws zijn over nieuwe exchanges. Encrypgen blijft bij haar standpunt dat zij geen omkoopsom zal betalen om haar token op beurzen te laten noteren. En dat is zeker de juiste beslissing. Maar hopelijk zullen rechtmatige grote exchanges zoals Bittrex het potentieel van het DNA-token zien en het vermelden. Als dat gebeurt, zou het een zegen zijn voor de prijs van het DNA-token.

Ons besluit

Encrypgen blijft een top holding in de portfolio. Hoewel 2018 een ruig jaar was, verwachten wij zeker dat dit de komende 12 maanden zal omslaan. We verwachten dat veel altcoins zullen meegaan met de komende crypto-rally, en wij denken dat DNA een top performer zal zijn.

 

Heb je vragen over dit artikel of ben je van een andere mening? Laat het ons dan zeker weten. Wordt lid van onze Telegram groep, kom rechtstreeks in contact met al onze teamleden en met andere crypto-enthousiastelingen. De groep is interactief en bevat alle relevante informatie die voor u van nut zouden kunnen zijn, het is voor iedereen toegankelijk en we proberen iedereen verder te helpen waar kan.

 

What's your reaction?

Leave a comment